Şimdi ben sizce bu parayı ne yapayım?

Kendimi bir çıkmazda hissediyorum fakat konu benimle doğrudan ilgili değil.

Şimdi annemin kenarda 500.000 tl gibi bir parası var ama bu parası faizde ve her ay faizin üstünden alıp kirasını ödüyor. Annem 55 yaşında çalışamaz bir yerde, bir de erkek kardeşim var o da 17 yaşında..

Eniştem ve ablam ( üvey ablam) ise bana sürekli işte biz sana gel bak bu işi yapalım dedik yapmadın diyorlar. Paran faizde eriyor diyorlar ticarete atılmam gerekiyormuş. Hali hazırda eniştem şu an taksicilik yapıyor zaten. Neyse
ben annenin parasını sermaye olarak koyacağım taksiyi alacağım , plaka kirasını ödeyeceğim.. sigortası cartı curtu da yine bende.. eniştem de taksiyi çalıştıran kişi olacak ve bana her ay 40-45.000 tl verme garantisi veriyor ama bu taksiler en kötü 2 yıl sonra çöp oluyor ya motorunu yaptırcam ya da çöp bir fiyata satıp tekrar para koyup taksi alacağım..

bana dünden beri gel bu işe gir diyorlar.. eşim de eve gelince bana risklerinden bahsetti. Eşim zaten kendisi araç teknisyeni.. eğrisini doğrusunu anlattı. Sen karar ver dedi.
enişteme de güvenmiyorum bu arada.. yalancı birisi. Ablamın dediğine göre annemlerin hakkını yemezmiş ama yer o adam.. bir de bana şu mantıksız geliyor hem aracı alıyorum hem plaka kirasını ödüyorum ama %50 , %50 kazanıyoruz.. kendisi işi bana böyle anlatıyor.. ben ona sermaye koyan kişiysem o neden işin balını kaymağını yiyen ve kafası rahat olan kişi oluyor..

şimdi siz olsanız bu işe girer miydiniz?

Şimdi ben sizce bu parayı ne yapayım?