Güncellemeler
+1 yıl
Varoluşsal bir durumu yatak odasına indirgemeniz çok komik gerçekten. Yaşamadığınız için bunun gizlenecek bir şey olmadığını bilmiyorsunuz. Eşcinsel olup olmamak gizli yaşanabilir ancak feminen davranışlar gizli yaşanamaz.
Eşcinselim ve elektrik mühendisiyim ancak sektörde bana karşı inanılmaz bir nefret var. Yok sayılıyorum, direkt başarısız ilan ediliyorum ve atılma korkusuyla başbaşa bırakılıyorum. Ki normal hayatımda da çok fazla dışlanıyorum ve hayata tutunmakta zorlanıyorum. O kadar yalnız ve dışlanmışım ki birisi bana iyi davranınca dehşete kapılıyorum. Sanki herkes beni dışlıyormuş gibi hissediyorum. Dünyada bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden birisi de Türkiye'de eşcinsel erkek olmak kesinlikle. Korkunç bir dezavantaj değil mi ne de olsa?
Bende eşcinselim ama gizliyim. Feminen davranışlarım olmadigi icin farkedilmiyorda. Size tavsiyem dil öğrenip daha rahat yaşayabileceğiniz bir yere gitmek. Dışardan hareketlerinizle belli oluyorsa gizli olmayı tavsiye etmem absürt bir örnek olur çünkü gün içinde başka biri gibi davranmak zorunda kalırsınız bu da büyük sıkıntılara neden olur
Cevap
1Cevap
Sen de eşcinselliğini yatak odanda yaşa, günlük hayatına yansıtma. Kadın gibi giyinip, kadın gibi davranma, sorun çözülür
Kanka alninda yazmiyo ya belli etme sende. Ama cidden bu konuda o kadar canımsın milletiz ki kime ne zevklerimizden
escinsel oldugunu nerden biliyorlar alninda mi uazio
zor ya haklsınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?