AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
güvenlik görevlisi kamu ve memur gibi bir meslek orada bile bir sürü eşcinsel var sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Ne alaka be kardeşim yüz hattın öyle diye eşcinsel mi olacaksın
Sırf soru sormak için sormuşsun resmen. Biseksüelim, yüz hatlarım da normal. Böyle yaparak zaten normal olan bir şeyi anormalleştiriyorsun. Duyar kasan sensin. Kes sesini.
Normal ahhajaja normalll ajajjss
Kes sesini, gayet normal bir şey.
Evet knk cok normal ne demessin
Daha "Demezsin" yazmayı bile bilmeyen, cahil ve homofobik birinden ne bekleyebilirdim ki?
Homo fobik mi? Ahahaha bir güzel kardeşim neden korkayimki 😸👋 ayrica turkiyeli degilim duyar kasmayi birak
I-bne
Şikayet ettim seni
Tamam knk fitratina aykiri olmakta olan malum isi gormege devam et layik oldugun sans senin olsun
Müslüman değilim, ben senin dininle dalga geçiyor muyum? Biraz daha saygısızca konuşursan ben de senin allahınla dalga geçerim. Sus.
Ahahaha komunist bir ulkede dogan birine musluman demek ha bravo bravo sjsjs zira baskalarinin diniyle alay etmek senin levelini belirler.
Başkalarının cinsel yönelimiyle dalga geçmek de senin seviyeni belirler.
Uzgunum ancak hala iki cinsiyet genetigi var ve halada bir kiz bedenindesin ve kadin organina sahipsin intersex ve aseksuellerden baska hickimsenin yonelimine saygi duymam zira saygi yonelime degil sahsiyete ve karaktere gore belirlenir
Kimse senin gibi bir vasıfsızın saygısını beklemiyor zaten
Vasifsiz oldugumu bana kanitlamadan nasil bana vasifsiz diyorsun? Yoksa kendin oyle oldugun icin mi herkesi oyle saniyorsun. Sunuda belirtmek isterim ki 5 yorumdur benim saygi duymami soyluyen sensin hatta birinde eger saygi duymazsan seninle alay ederim diye tehdid bile etmissin bravoooo!!
Tehdit* diye yazılır.
Turkiyeli degilim brat ne diyorsun
Türkiye'de değilsin ama Türkçe yazıyorsun, öğrenseydin. Benim sorunum mu?
Turkce biliyorum cunki kanimda turkluk kani var. Zira bu seni hic alakadar etmezzzzzz 😸👋
Zira, şu nedenle, şundan dolayı, çünkü. Anlamına gelir. Devamlı yanlış kullanıyorsun.
Tamam hocam 👍😸 spekulasyonunuza hayranim adeta nedensellik ilkesi gibi tutarsizligin tutarsizligi
Kes sesini yazmış bana karaktersiz. Bir halttan anladığın yok gelmiş burada bana akıl veriyorsun. Ben kendimi çocukluğumdan beri feminen hissediyorum ve dış görünüşümü de buna göre ayarlıyorum. Seni hiç ilgilendirmiyor ki biseksüel olman da umrumda değil. İstediğim soruyu da sorma hakkım var, beğenmiyorsan defol git.
Ayrıca aşağıdaki yaş kaç diye soran abazayı bile kaale almışsın. Yaşımı söyledikten sonra da aktif misin pasif misin diye soracaktı bana. Daha bu sitenin insanlarını bile bilmiyorsun.
Evet anam evet eminimki oylesindir 4 yasindan onceyi hatirlaya bilenlerdensin nasil oluyorsa. Shsjsj. Bir erkek geniylede dogulan sensin cuku. olanda sensin. Sirf feminensin diye gay sanan da sensin zira cinsellik hormoblar 12 yasinda baslar ancak sen dogustan erkeklerle yatmaga programlanmis sekilde uyaniyorsun evet evet cok mantikl peki soyle bana kutsal feeminem gaycik gay geni var mı ahaha yoook sjsjjs dogustan olamazsin dso bile bunun psikolojik oldugunu itiraf etti gay genetigi bulamayinca sjsjjs yerinde olsam psikologa gozukurum. Belliki cok fazla travma almissin sjsj
@GHOST-VENOM sen de bi defol git la ergen misin nesin bi boktan anladığın yok sie
Boklari anlamak senin isin beni bilim alakadar eder
yüz hatlarından nasıl belli oluyor acaba
Dış görünüşüm feminen of duyar kasma bir git ya
duyar mı kastım hahahksmdl
Nasıl belli oluyor ki
Feminen
Yaş kac
Yav bi yürü git
Yaş kaç demiş sadece ya ne diyosun
Demi ama teşekkür ederim