Yüzmeye gidiyorum çok kilo aldığım için herkesten önce havuzdan çıkıp rahat rahat bakışlar olmadan giyinip hazırlanıyorum sanıyodum ama başıma böyle bi olay geldi. Bi yandan kulaklıkla telefonda konuşuyodum arkadaşımla ama kötü şeyler söylemedim. Eski sevgilimin şimdiki sevgilisinin en yakın arkadaşları duymuş beni ve az önce böyle bi mesajlaşma yaşandı. Beni böyle gördükleri için zaten çok utanıyorum. Yazdıkları yüzünden hem utanıyorum hem çok sinirliyim. En kötüsü birlikte dalga geçmiş olmaları. Fotoğrafı sildiğini söylüyo tehdit etmedi gerçekten ama ya silmediyse? Şikayet etsem ona da utanıyorum ve ortada bi tehdit bişey yok ne yapıcam lütfen yol gösterin.
Sakın bu aptal tipler yüzünden canını sıkma ve utanma durduk yere. Bu çok normal bir durum sende insansın ama onlar değiller. En kötüsü ise bu insanlar her türlü dalga geçiyor,30 kilo olsan bile,60 kioo olsan bile, sarışın ya da esmer olsan bile vs. çünkü hazmedemiyorlar. Canını sıkma. Bence kilolular candır.
Şikayet edebilirsin. Her şeyden önce taciz var, özgürlüğünü ihlal etme gibi temel şeyler var. Zorbalık var. Hani, ben fotoğrafını sildim, bak tehdit etmiyorum gibi kıvırmalar yemez. Düş peşine, ver savcılığa, g. t olurlar. Ha, bana kalırsa bunlarla yüzleş, kavgaysa kavga, dişe diş, ne olacaksa olsun, ne biçim kıskanmışlarsa artık seni, destan yazmışlar.
Yazdığı şeyler çok kırıcı ama sen bunları ciddiye alma. Seni kıskandıkları çok belli. Kıskanmasalardı seninle bu şekilde uğraşıp dalga geçmezlerdi. Ayrıca sen bu mesajları as alıp polise şikayet etsen bile hakaretten dolayı ceza alabilirler. Onların tek istediği seni üzmek, bir olup seni düşürmeye çalışıyorlar. O yüzden sen özgüvenli ol, onlara istediğini verme 🌸❤️
Allahım böyle kıt beyinli insanla bence kavgaya değmez. Şişko deyip durmuş başka dayandığı bişey de yok garibimin. Çok mu çirkin ki bu kız. Sana saldıracak başka bir şey bulamamış. Konuşmanın başından sonuna şişkolukla alakalı. Düşünsene düşmanın var ama sălak 😂😂😂😂😂
Bu ne kanser konuşma tarzı kanka Allah aşkına. Böylesine vardı yedim de geç
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Maalesef söylediklerini yutmak zorunda kaldım. Telefonda da zayıflasam tekrar elde edebilirim karakter olarak daha iyiyim nasıl anlaşıyo bu kızla falan diyodum ve kızın fiziğini güzelliğini de övdüğün için beni sadece kilodan vurmuş.
Ne kadar slaksin sen git şikayet et banada aynı böyle zorbalık yapmışlardı kayıt altina alıp müdür yardimcisina bildirdim durumu 2 hafta uzaklaştırma + uyarı cezası aldılar