Dibe mi batıyorum?

Merhaba herkese. 21 yaşındayım. Son 4 senedir hiç arkadasim yok. Aptalca sekilde yalniz kalmayi tercih ettim. Bu 4 senede sosyal hayat, başarı, konuşma vb konularda epey geriye gittim. Hicbir sekilde dışarı çıkıp hayati, insanlari gozlemiyorum, hayat tecrübesi edinmedim. Yasitlarim bana yabanci geliyor. Bircogu arkadas gruplariyla geziyor, bircok farkli şeyle uğraşıyor, alkol alıyorlar, bakımlilar, güzel giyiniyorlar. Bende hicbiri yok ve kendimi onlarin yanında yabanci, ezik hissediyorum. Konusma seklim de ciddi sorunlu. Mesela karsi cins ile iletisimim çok zayif. Kendimi kasiyorum, konusma esnasinda sesim farklı bile çıkıyor bazen. Onlarla konusacak konu bulamıyorum. Aksam kiz kardeşimin arkadaşı geldi mesela. İlk 5-10 dk guzel sohbet ettik ama sonrasinda kastim, heyecan vb yaptım. Kiza negatif enerji verdim, o da konusmayi kesti, umursamadi beni. Çok canım sıkıldı buna. Herhangi bir kıza karşı bu durumlari yasayan biri hayatta nasil cevre edinecek, başarılı olacak gibi seyler dusunmekten kafam şişti saatlerdir. Bu sorunlarin sacma olduğunu, çözümlerini de biliyorum fakat yapamıyorum maalesef. Bahsettigim kizla konusmadan önce onu normal biri olarak gördüm, kasmamam gerektigini düşündüm ama olmadi işte. İcimi rahatlatmak icin yazdim, sizler de bir şeyler yazmak isterseniz sevinirim.
Dibe mi batıyorum?