Bence herkesin, kimsenin bilmediği, sadece kendisinin bildiği özgür bir sığınağı olmalı bu dünyada...
Sizin var mı peki? 🧚♀️

Bence herkesin, kimsenin bilmediği, sadece kendisinin bildiği özgür bir sığınağı olmalı bu dünyada...
Sizin var mı peki? 🧚♀️

Yalnız kalmak istediğimde sığındığım bir odam var 😻 kırılıp, üzülüp, yalnız kalmak istemediğimde sığınacak bir kucak aradığımda babamın kocaman güvenilir kolları var rabbim başımdan eksik etmesin.😍Benim sadık yârim, beyaz çiçekli güzel hayalim, çocukluğum, toyluğum, gençliğim, baharım, sığınağım, kuranım, cânânım, cânım... Ben beni bıraktığımda, ben benden bıktığımda, kör kuyularda merdivensiz kaldığımda, dünya hem kendi etrafında, hem ay'ın hem de benim etrafımda döndüğünde, döndüğümde, dönüp dönüp ona geldiğimde, düştüğümde, şaştığımda, unuttuğumda, yanıldığımda, kendimle kaldığımda, kendime kaldığımda, sustuğumda, küstüğümde, barıştığımda, savaştığımda, yorulduğumda, durduğumda, beni bırakma. Beni bırakma... Allah'ım değişim var..
Oyy kıyamam 🥺
Söylediler akşam olmadan gelir inşallah 😋
@AliceMixfield sorusuda tuz biber oldu acım ac ac 🤭
Yiaaa kıyamam sana bissürü yemek sözüm olsun🥺🥺
Kendime ait özgür bir sığınağım yok maalesef aslında bence insan mutlu olduğu yer de sığınak ya da ait olduğum yer diyebilmelidir. yani bazen sırf mutlu olduğumuz için bazen sırf aslında insanlardan uzaklaşmak yenilenmek iyileşmek ya da toparlanmak için bunu yaparız kesinlikle. benim sığınayım aslında bir yer değil düşüncelerim ve duygularım ne zaman yalnız kalmak istesem ya da kendimi çok mutsuz hissetsem gerçekten kendi düşüncelerim ile baş başa kalıyorum ben her zaman için. buna şarkı dinlemek oyun oynamak film izlemek de dahil edilebilir kesinlikle ya da spor yapmak kitap okumak gibi aktiviteleri de dahil edebiliriz her zaman için. bazen de sadece sevdiğim arkadaşlarım ile konuşurken ya da uzun yolda yalnız yürürken kendim ile baş başa her kaldığım da... ya da hayatımı sorguladığım gözden geçirdiğim zamanlarda sığınak buluyorum..
Somut olarak yok maalesef ama olsun çok isterdim soyut olarak gözlerimi kapattığımda ardındaki dünyam. Tamamen bana ait benim istediğim gibi...🍁
Geceler benim...
Cevap
9Cevap
Ömrümün 2/23'ünü geçidiğim bi odam var en mutlu anlarım da en mutsuz anlarım da orada geçti ama arkama bakmadan bırakıp giderim bunaldım çünkü
Ben de baya bir vaktini orada geçiriyorsun diye öyle yazdın sandım 😂
Vardı ama sanırım artık yok. Kendi ellerimle mahvettim biraz shsjs
Aaa...🙄
Benim üzüldüğümde, sinirlendiğimde, canım sıkıldığında ait olduğum tek sığınağım kitaplarım. İçime huzur veren, neşelendiren, bilgi edindiren tek şey o.
Maalesef 😅 çocukken söğüt ağaçlarının altında gizlenir saatlerce çıkmazdım annemler delirirdi en son benim yüzümden ağacı budayıp yerlere uzanan yapraklarını kesmişlerdi🥲
Yok...
Lavaboya bile girsem arkamdan yeğenim tiyyy diye bağıra bağıra kapımı yumrukluyor.😅😅
Var iyi ki var.. uzakta çok uzakta ama kalbim aklım herşeyim ondan onun yanında sığınağim dayanağım o benim
Hayalimde bir ormanda bir ağaç evim var benim.. gider gelirim arada..
Odam ve gezdiğim sessiz sakin birkaç yer var pek kimsenin uğramadığı
İstanbul'dan küçük memeli kadınlar benim tek siginagim
Odam, yatağım :D saylanır mı?
Yaniii olabilürr😄
Tamam ozman onlar olsun :D
Kitaplarım ve içimdeki dünya ‽
Hiçbir zaman kitapları bir sığınak olarak göremedim yahu, bilemiyorum. 😄
Bu dünyadan uzaklaştırdığı için ilk kitaplar geldi aklıma yoksa bir gizli odam, evim vs yok ne yazık ki
Gizli bir oda veya eve gerek yok ki sığınak olması için ama haklısın, olsa çok güzel olur. 😄
Sığınak diyince aklıma bunlar geldi
🧚♀️
Maalesef ki yok. Olmasını çok isterdim.
Benim yok galiba
Var benim için son derece değerli bi alan
Evet var diğer Banyo 😂😂
Kendi odam
Evet var
yok.
Var 🥰
Varrr
et var bilgisayarım