Aile & Toplum Türkiye'ye kalıcı dönüş yaptık, insanlar neden başkasını kısıtlamaya çalışıyor burada? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Türkiye'ye kalıcı dönüş yaptık, insanlar neden başkasını kısıtlamaya çalışıyor burada?Ailemin ilişkisi giyinisi konusunda aşırı baskı var üstümde Güncellemeler+1 yıl Sizin imkanlar devam etse nerede olursunuz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Türkiye'ye kalıcı dönüş yaptık, insanlar neden başkasını kısıtlamaya çalışıyor burada? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Turkiye de müdahale edilmeyen bir davranis eylem yok niye millet kaciyor saniyorsun. 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Bende yeni geldim mecburiyetten ve kalıcı dönüş yaptım daha çok olmadı ama ona rağmen aşırı baskı seziyorum çevreden Yorumla Sciencelover +1 yıl Secimden sonra gor bide ortalığı sen Yorumla Soran +1 yıl Henüz bildirim yapmadık adresi bakalım bize çıkacak mı normalde yurt dışında kullanıyoruz oy ama Umarım iyi olur Yorumla Sciencelover +1 yıl Nereden geldiniz Yorumla Soran +1 yıl Türkmenistan dan geldik orası da artık kötüydü Yorumla Soran +1 yıl Türkmenistana de yeni gittik ondan önce uzun yıllar Almanya da yaşadık aslında Yorumla Sciencelover +1 yıl Almanya Turkmenistan ne alaka ki anlayamadim niye oradan otays Yorumla Soran +1 yıl Annem oradan evlendi bizde gitmiştik o yüzden böyle saçma bir durum oldu Yorumla Sciencelover +1 yıl Imkan olsa bizde gidebilsek, iyice belimiz bukuldu burada. Yorumla Soran +1 yıl Neden gitmiyorsun benimde pek eğitim yok ona rağmen gittim pişman olmadım en azından Yorumla Soran +1 yıl Ben size istek gönderdim konuşmak isterseniz Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı. Türkiye’ye hoş geldin 1 6 Yorumla Soran +1 yıl HoşbuldumHep mi böyle insanlar sürekli başkasının hayatına burun sokarlar laf ederler Yorumla Pasara +1 yıl Maalesef hep böyleler Yorumla Soran +1 yıl Neden peki insanlar kendi hayatına bakmak yerine başkasına bakar Yorumla Pasara +1 yıl Eğitim seviyesi düşük, gelir seviyesi düşük, millet birbiriyle uğraşıyor. Yorumla Soran +1 yıl Benimde eğitim seviyem pek yüksek değil ama Almanya da yıllarca yaşadık sonra Türkmenistana gittik oradan da buraya geldik ve Almanya çok başka yermiş onu gördümPek uzun kalamam gibi burada böyle ederse devami Yorumla Soran +1 yıl Sizlerle sohbet etme şansım var mı? Durumları konuşmak adına Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Alisirsin zamanla 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Hep mi böyle gidecek yani Yorumla FLawyer34 +1 yıl Sorun ne tam olarak ne gibi sorun yasiyosun Yorumla Soran +1 yıl Aile ilişkisi giyimi vs olaraktan Yorumla FLawyer34 +1 yıl burada biraz oyle ama genede istedigin gibi takilabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Yok ya burası da baskıcıUzun yıllar Almanya'da yaşadık sonra Türkmenistana gittik oradan buraya geldik Türkmenistan da burası da baskıcı bir yer anlaşılan Yorumla FLawyer34 +1 yıl Sana rahat yer lazim anlasilan Yorumla Soran +1 yıl Öyle evet ben sevmem karışmak insanlara Yorumla FLawyer34 +1 yıl Hollanda gitmende fayda var o zaman Yorumla Soran +1 yıl Pek eyaletinde bilgim yok ama orası da geçimi düzgün bir yer diyorlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Turkiye de müdahale edilmeyen bir davranis eylem yok niye millet kaciyor saniyorsun.
Bende yeni geldim mecburiyetten ve kalıcı dönüş yaptım daha çok olmadı ama ona rağmen aşırı baskı seziyorum çevreden
Secimden sonra gor bide ortalığı sen
Henüz bildirim yapmadık adresi bakalım bize çıkacak mı normalde yurt dışında kullanıyoruz oy ama
Umarım iyi olur
Nereden geldiniz
Türkmenistan dan geldik orası da artık kötüydü
Türkmenistana de yeni gittik ondan önce uzun yıllar Almanya da yaşadık aslında
Almanya Turkmenistan ne alaka ki anlayamadim niye oradan otays
Annem oradan evlendi bizde gitmiştik o yüzden böyle saçma bir durum oldu
Imkan olsa bizde gidebilsek, iyice belimiz bukuldu burada.
Neden gitmiyorsun benimde pek eğitim yok ona rağmen gittim pişman olmadım en azından
Ben size istek gönderdim konuşmak isterseniz
Türkiye’ye hoş geldin
Hoşbuldum
Hep mi böyle insanlar sürekli başkasının hayatına burun sokarlar laf ederler
Maalesef hep böyleler
Neden peki insanlar kendi hayatına bakmak yerine başkasına bakar
Eğitim seviyesi düşük, gelir seviyesi düşük, millet birbiriyle uğraşıyor.
Benimde eğitim seviyem pek yüksek değil ama Almanya da yıllarca yaşadık sonra Türkmenistana gittik oradan da buraya geldik ve Almanya çok başka yermiş onu gördüm
Pek uzun kalamam gibi burada böyle ederse devami
Sizlerle sohbet etme şansım var mı? Durumları konuşmak adına
Alisirsin zamanla
Hep mi böyle gidecek yani
Sorun ne tam olarak ne gibi sorun yasiyosun
Aile ilişkisi giyimi vs olaraktan
burada biraz oyle ama genede istedigin gibi takilabilirsin
Yok ya burası da baskıcı
Uzun yıllar Almanya'da yaşadık sonra Türkmenistana gittik oradan buraya geldik
Türkmenistan da burası da baskıcı bir yer anlaşılan
Sana rahat yer lazim anlasilan
Öyle evet ben sevmem karışmak insanlara