Arkadaşım devamlı benimle boy ölçüşüyor. Benim boyum 1.63 kendi boyu 1.67 devamlı sen ablamdan da kısa duruyorsun çekmiş olabilir misin tarzı devamlı kendisini benimle kıyaslama içinde. Güzellik anlamında buna benzer birkaç kıyaslaması daha oldu. Bunu devamlı yapıyor. Benim konuştuğum kişiyi gerçekten eli yüzü düzgün birisi olması rağmen çirkin bence sapık çıkacak tarzı yorumlar yapıyor. Samimiyetine inancım bitmek üzere. Siz bu durumda ne yapardınız sevdiğim bir arkadaşım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeni kıskanıyordur , kotuluyordur. Bak bu bir insanın psikolojisini bozma taktiğidir seni kötüleyerek kendini yücelterek senin kendini kötü hissetmeni olacak ve sen artık dersin ki O benden daha güzel O benden daha uzun O benden daha iyi O benden daha bilgili ama aslında böyle bir şey yoktur.
Psikolojik taktikler bunlar konuştuğun çocuğu da �ekemedi baktı güzel İyi gidiyor iyi bir ilişki var O yüzden yok bu çocuk s**** yok böyle yok şöyle ya çocuğun böyle olduğunu gösteren somut deliller yoksa ve kusura bakma da o hiçbir şey diyemez00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖzgüveni düşük arkadaşının ve çok kıskanç böyle biriyle arkadaşlık kurmayı bırakmalısın benim de bir arkadaşım öyleydi eger arkadaşlığını kesmeden zamanla seninde özgüvenin düşer ondan nefret eder bu sefer sen kıskanırsın benim de bir arkadaşım öyle davranıyordu zamanla nefret ettim sonra hiç bir zaman onun iyiliğini istemedim onun yüzünden kişiliğim bozuldu aklıyla oynadım baktım ben onun yüzünden değişiyorum kötü biri oluyorum arkadaşlığımı bitirdim beni kendisiyle çok çok kıyaslıyordu senin bu kadar kirpiklerin uzun mu benim kalçalarım çok geniş ben çok güzelim bak o bana baktı beğendi vs. ve bu kız diğer arkadaşlarına da yapmış aynısını
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Araya biraz mesafe koymalısın.
Görüşme sıklığını biraz azalt.
İnsanların size nasıl davranacaklarını siz onlara öğretirsiniz.
Sen kendini biraz geri çekersen, karşı tarafta acaba ben hatalı davranışta mı bulundum ki kendini benden geri çekti diye bir düşünme fırsatı vermiş olursunuz.
Böyle durumlar da onuşmak çoğu zaman işe yaramaz.
Bu durumun seni üzdüğünü göstermenin en iyi yolu hal ve hareketlerine yansıması olacaktır.
Uzaklaş
Araya mesafe koy
Konuşmayı kısa kes
Kendi hayatına odaklan
Görüşme sıklığını azalt00 Yorumla
+1 yılBelkide Sevgiline karşı bi yaklaşımı olmuştur çocuk efendi olduğu için karşılık vermemiştir sapık çıkacak muhabbetiyle seni hazırlıyor olabilir 😂 boy gibi konular için de egosunu tatmin etmeye çalışıyor zavallı napsın size karşı tavrı bu ve hala buna tahammülünüz var mı?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
99
Cevap
75Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,7b cevap paylaştı.
u +1 yılArkadaşınıza nasıl hissettiğinizi açıkça ifade edin ve onun size karşı sürekli bir kıyaslama yapmasının neden rahatsız edici olduğunu anlatın.
Sınırlar belirleyin: Kendinize ve arkadaşınıza açık sınırlar belirleyin. Arkadaşınızın sizi kıyaslamasından kaçınmak için belirli konuları veya olayları konuşmaktan kaçınabilirsiniz. Kendinize odaklanın: Arkadaşınızın sizinle ilgili yaptığı kıyaslamaları kafanıza takmak yerine kendinize odaklanın. Kendinize güvenin ve kendi özelliklerinize, başarılarınıza ve hayatınızın diğer alanlarına odaklanın.
İlişkinizi gözden geçirin: Bu durumda arkadaşınızla olan ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Eğer arkadaşınız sizi sürekli olarak kıyaslıyorsa ve bu durumdan rahatsızlık duyuyorsanız, belki de arkadaşınızla olan ilişkinizi yeniden düşünmeniz gerekebilir.20 Yorumla Olumsuz insanlardan uzak dur. Seni üzecek ve gerilmene sebep olan insanlar senin ruh galini kötü etkiler. Seni kıskanıyor olabilir. Bunu şöyle ifade edersem daha iyi anlarsın. Mesela Sakin konuşkan biri olmasan bile çevrendeki insanlar hep sana yaklaşır. seninle muhabbet etmek ister. İste bu senin auran ile alakalıdır. Bazı insanlarda bu yoktur ve olmadığı için olanı kıskanır ve aynısını ister. Yani yavaş yavaş uzaklaşman senin faydana. Bunu dile getirdiğinde ne alakası var diyecek ve bir süre sonra ya o uzaklaşır ya da aynı yaşadığınız durumu tekrar yaşamaya başlarsın.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s +1 yılUzak durmalı, bazıları karşısındakini ezerek ego tatmin ediyor. Bir arkadaşım vardı kız dediğin kısa olur, kız dediğin esmer olur falan diyordu devamlı (boyum 1.75 ve beyaz tenliyim) yok uzunlara mini etek yakışmıyor falan neyse bir iki uyardım, en son sen kızlar kısa olur dedin diye dizimin altını kesip atayım mı dedim daha da tık yok😂 haddini bildir geç
23 Yorumla- +1 yıl
Ay ne kadar kıskançlar yaa🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ayrıca beyaz tenli olmak daha güzel🤪 - +1 yıl
Kesinlikle çok fena😂
- +1 yıl
😄😄
+1 yılAşağılık kompleksi var kesinlikle. Kendini başkaları ile kıyaslayarak modunu yükseltmeye çalışıyor. Öyle kişiler devamlı olarak bunu yaparlar, zorbadan farkları yok ama bunu onlara söyleyen de yok. Kendin hakkında böyle saçma sapan eleştiri yapmasına izin verme. O daha güzelse ne olacak veya o daha uzunsa? Arkadaşın fiziksel özelliğinden başka övünecek hiçbir şeyi olmayan bir zavallı. Hâlâ başkalarının görüntüsü ile dalga geçmeye çalışan insanların yaşıyor olmasını duymak üzücü
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence özgüven eksikliği yaşıyor. Kendine güvenen insan başkalarıyla kıyaslama yapmaz.
40 Yorumla
+1 yılBenim de basima benzeri geldi. Artik cok nadir mesajlasiyorum ve hayatimdaki onemli olaylari kesinlikle kendisine soylemiyorum. Hatta yeni bir sey aldigimda bile haber vermiyorum. Bulusalim dediginde de elimden geldigince otelemeye calisiyorum. Cunku bu davranislar gercek dostlarin arkadaslarin tavri olamaz ve boyleleriyle samimi olmamak gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın kadının kurdudur. Erkekler cinsellik bekler ama hiç değilse bir kız arkadaş gibi 1000 tane yüzü yoktur. Erkekler yanlızca iki yüzlüdür. Erkek arkadaş edin. Kadın arkadaşların ancak kuyunu kazarlar. Üstüne çamur atar, yaftalarlar ve kısmetini kapatmaya çabalarlar. Özellikle iyi bir erkek bulsan akşama nude atar o erkeği elinden almaya ya da bozmaya çabalar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde boyum aynı ve bende 6-7 cm uzun bir arkadaşkm var aynı durumda. "Sana hep uzun adamlar denk geliyor brn uzun bir kızım neden bana 180den üstü gelmiyor" diyor hep. Ben arayıp bulmuyorum ya da öyle bir kriterim yok hem aramızda dağ yok ben 162yim o 168-170 en fazla. 150 olsaydım bu kıyaskamasını anlardım. Böyleler kuzum yakında olsa sevsende ya kıskanırlar ya da senin kıskandığını düşünürler
00 Yorumla
+1 yılKıskanıyor galiba seni.
Otur konuş de ki böyle böyle demen beni rahatsız ediyor.
Eğer yine aynı şeylere devam ederse arkadaşlığını bitir.
Çekilmez oluyor böyle insanlar.
Aranızda 4 cm varmış sanki dersin kız 1.8010 Yorumla
+1 yılYani boy güzellik hepsi geçici öleceksin de sende mezara gireceksin senden daha uzunlar var de mesela kendini basketbolcuyla yan yana getir seni ezer geçer de kendini bisey zannetme ben bir şey göremiyorum çünkü de gözümde sıradansın
10 Yorumla
+1 yılSürekli kendini başkalarıyla kıyaslayan sürekli kendini övüp kanıtlamaya çalışan insanların kalitesizliğine çok üzülüyorum ama ona benziyor öyle yapan bir arkadaşım vardı ve direkt araya mesafe çektim çünkü başka türlü olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi olmak istiyor, kıskanıyor olabilir. Bence bu konuyu açık bir şekilde konuşmalısın. Hissettiklerini söyleyerek konuya girebilirsin ama kendimi yanlış ifade etmekten ya da seni kırmaktan korkuyorum dersen daha iyi anlaşırsınız
00 Yorumla
+1 yılŞöyle arkadaşlıklarım olmadığı için çok şanslıyım. Aksine beğendiğini öven arkadaşlarım var.
Sizin arkadaşınızın derdi aslında belli, kıskançlık. Bu tarz dostlukları sonlandırmak en iyisi.
00 Yorumla
+1 yılUzak dur bacim uzak ole insanlar zamanla senin yerine geçmek istiyor çevrendeki herkesi istiyor sevgilin olsun arkadasin olsun hepsini kendi yanında olmasını ister senin de ozguvenini düşürmek amaçlı bunu yapıyor moral bozmak falan yani mesafenin koy herkes olduğu yeri haddini bilsin dikkat et bole insanlara
10 YorumlaSil gitsin, birlikte geçirdiğin zamana yazık. Özgüven eksikliğini seninle olan kıyaslamalarıyla telafi etmeye ya da gidermeye çalışan bi kişiliksizle geçireceğin her saniye zarar, ziyan.
10 Yorumla
+1 yılBence o kisi ile ayrilma vakti geldi. Ya da o kisiye durumu anlat. Hani neden hep birbirimizi kiyasliyorsun. Durumdan rahatsiz oldugunu ifade et. Sebebini ogrenebilirsin ve durum duzebilir. Eger degismiyorsa bence Boyle arkadaslik ile devam etmek iyi degil. Yoruldugun Cok belli Ve o kisiye herseyi tek tek anlatmak iyi degil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni rakip görüyor, kıskanıyor falan filan. Aman he de geç, gül geç. Arkadaşlığı bitirecek sebepler değil olur böyle şeyler. Sinsi olsa daha kötü.
00 Yorumla
+1 yılOhhooooo şimdiye çoktan ona çelme takip , lafımı söyleyip yol vermiştim öyle birine ben... geç bile kalmışsın sen çelmeyi takip , tekmeyi basmak için...
00 YorumlaBenim arkadaşlarda tam tersi. Kiloluyum çirkinim dediğimde beni motive ediyolar çok şükür. Az ama öz arkadaş iyidir🥀 kötü insanlarla mesafe koymak daha da iyidir
00 YorumlaSeni çok kıskanıyor demek ki diğer özelliklerin bakımından. O sebepten de bu özelliğini sürekli yüzüne vuruyor. Hani gören de çok fark var sanir, 4 cm altı üstü. 🙂 Hiç önemseme onu ve uzaklaş ondan.
00 Yorumla
+1 yılTravmatik bir kişiliği var arkadaşınızın, kendi ezikliğini ya da kendi kusurlarını örtmek için başka insanların kusurlarını bahane ediyor ya da ilgiyi oraya çekiyor ki kendi kusurları konuşulmasın. Bence insanın kusurları ne kadar büyükse yalanları da o kadar büyüktür. Sizi sürekli bu şekilde rahatsız ediyorsa bence arkadaşlığınızı bitirin. kimsenin ezikliğini düzeltmek zorunda değilsiniz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Boşboğazlık yapıyor işte , sevimli olduğunu sanan ama aslında ne kadar banal olduğunu göremeyen bir zavallı. Uyar onu laflarına aynı frekansta cevap ver.
00 YorumlaArkadaşın madem yardım et ona bırakıp gitmek ya da kızmak kolay olandır. Sen ona güzellikle içten bir şekilde durumu anlat ben seni çok seviyorum ama şu huyunu düzelt yoksa dostlar başka ne içindir. sadece gülüp eğlenmek içinse ona dostluk denmez de.
00 Yorumla
+1 yılSeni ölümüne kıskanıyo nazar ı değer öyle insanın mesafe koy insan psikolojisi anlam veremediği şeyleri eleştirir demekki sen onun gözünde anlama veremeyeceği kadar güzelsin 🙈
00 Yorumla
+1 yılKendinde bulduğu eksikliği sende gördüğü için kıskanıyor, seni aşağılayıp kendi egosunu tatmin ediyor. Yol yakınken arkadaşlığı komple kes, bı ortamdayken aynı şeyi yapar sinirine dokunur, sen de karşılık verirsin onun seviyesine indiğin için haksız duruma düşersin.
00 YorumlaArkadaşın değil düşmanın. Seni kıskanan biri arkadaşın olamaz bence hemen hayatından çıkar amacı öz güvenini bitirmek.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatimdan tamamen cikaramam çünkü iş arkadasim. Nasil onu kendimden uzaklastirabilirim amaci ne olabilir devamli da bana is yerinde sarilip falan cok seviyor gibi davranir. Uzaklastirmak zor gibi.
Arkadaşım mi diyorsun hala bazilarinin olmaması olmasından iyidir bana göre. Yol veririm ve laf sokarım yani
20 YorumlaOna arkadaş demem ben çünkü arkadaş demek bu değil hissettiğini söyle
20 YorumlaBenim arkadaşım da böyle çünkü beni kıskanıyor🤞Seni de kıskanıyordur muhtemelen boş ver takma demek ki ondan daha iyisin💅🏻
00 YorumlaArkadaşına söyle açık açık
Yapma
Yoksa seni hayatımdan çıkarırım
Bak en sevdiğim arkadaşımsın bunu yapma00 Yorumla
+1 yılBoyu senden uzun olabilir fakat kıskanıyor seni o yüzden mukayese ediyor demkki sen daha çekici veya güzel olmalsn
00 YorumlaYüzün ya da fiziğin ondan daha güzelse sende eksik bulmaya çalışarak bozma çabası içinde olabilir kiskanclik yüzünden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVardı böyle bir 'arkadaşım', hep kendini benimle kıyaslar hep benimle ilgili olumsuz bir şeyler arardı. İçten içe kıskançlıktan öldüğünü anladığım birkaç olaydan sonra acımıştım kendisine. Zavallı kısaca.
00 Yorumla
+1 yıl"Ben buyum beğenmiyosan gidebilirsin" derim. Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik enerjini sömüren tiplerden birisi, seni aşağıda görüyor, bununla kendini tatmin ediyor.
Arkadaşlığını sonlandır.00 Yorumla
+1 yılBu kızların egosunu ne yapacağız ya erkeklerle toplantı yapıp konuşmamız lazım bu konuyu
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var arkadasim bana söylüyor bunlari.
- +1 yıl
Arkadaşına diyorum zaten egolu diye 😆
Kendisiyle kıyaslıyandan arkadaş olmaz. Seni kıskanıyordur bence uzak dur.
10 YorumlaBen olsam arkadaşlığımı bitiririm. Öyle arkadaş mı olur. Onun iyi niyetli olmadığı kesin
10 YorumlaS** git arkadaşlığa başlarım der keserim sohbeti, aşşağı çeker seni gerek yok
10 Yorumla
+1 yılBildiğin kuduruyor s. et askim hiç takılma sen nefes alsan da devam eder o
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanıyor ona arkadaş denmez arkadaş dediğin seni aşağıya çekmez yüceltir 😉
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılGerçek bir arkadaş bunu yapmaz. Senin yerinde olmak için can atıyor. Seni kıskanıyor.
00 Yorumla Uzak dururdum. Onun kaprislerini çekecek kadar aciz değilsindir umarım
00 YorumlaSende onu boz canım senınde agızn var sende bı konuda ole et anlicakmı bkm
00 YorumlaAşağılık kompleksi var belli ki. Sağlıklı bir duurum değil
00 Yorumla
+1 yılSidik yarışına giren insanları sevmem ben olsam arkadaşlığı keserdim
00 YorumlaGeri zekâlı belirtileri uzaklaş sende olursun bulaşıcıdır.
00 YorumlaKıskançlık ve fesatlık yapıyor. Koşullar her ne olursa olsun dost dediğin seni motive eder.
00 Yorumla
+1 yılAllah hepimizi eşit boy vermemiş napalim toplu oturup aglayak mi? 😊
00 Yorumla
+1 yılMesafe koyardım ve seni kıskanıyor kesinlikle yoksa kıyaslama gereği duymazdı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence kendisine güveni yok. Psikolojik danışmanlık ya da yaşam koçluğu falan alsın 🤣
00 Yorumla Eleştirilerine sessiz kal hatta bi süre o konuşmadan hiç konuşma eşek değilse anlar
00 Yorumlaİnan dert ettiğine değmez bu tür insanları yalnız bırakın…
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Direkt sohbeti keserdim en sinir olduğum insan tipi çünkü
00 Yorumla
+1 yılBen iliskimi keserdim böyle arkadaş olacağına hiç olmasın daha iyi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılhasetinden çatlıyo o bence kes arkadaşlığını
00 Yorumla
+1 yılarkadaşına çok bile dayanmışsın bence böyle biriyle iletişim dahi kurmamalısın
00 YorumlaVallahi hoşuma gitmezdi söyle bence belki huyunu değiştirir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kizlar boyledir en iyi arkadas bile olsa cekemez fesattir
00 Yorumla
+1 yılseni kendiyle kıyaslamıyor aslında seni kıskanıyor...
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Arkadaşım devamlı beni kendisi ile kıyaslıyor, bu durumda siz olsanız ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne