Ormandasınız kayboldunuz Karşınıza bir Ayı Çıktı ne yapardınız? Ayının tipi yalnız Çok acayip mesela böyle :DD
fc03.deviantart.net/.../Killer_Bear_by_Skanaos.jpg
fc03.deviantart.net/.../Killer_Bear_by_Skanaos.jpg
resimdeki ise sorun yok o bıçak elinde ise bekle bir armut bulup getireyim derim. ama gerçek anlamda soracak olursan önce bir ayıya bakarım beni gördükten sonra arka ayakları üzerine kalkmışsa yapmam gereken bir tek şey var. ellerimi ensemde birleştirip dirsek uçlarımla yüzümü kapatıp yere yüz üstü uzanmak ve beklemek. koşarsan yakalar tırmanırsan tırmanır yüzersen o da yüzer. eğer yere yatmaz da ona öylece bakarsan seni de kendisi gibi algılar ve ayılar dövüşmeye karar verirlerse arka ayakları üzerinde durur. senin o duruşunu meydan okuma olarak algılar kiii zerre kadar şansın yoktur.
Dayı nasılsın derdim ama köprü değil orası, orman.:)
Duyduğuma göre ayı ile karşılaşınca hareketsiz durmak yapılacak en iyi seymiş, ayidan hızlı konuşamıyorsanız eğer. Ama ben yine de kaçarak şansımı denemek isterdim. Yine Allah raslatmasin. Resimdeki gibi bir ayiciga can kurban, o başka canım:)
kulaklığımı çıkarır dans hareketleri yapardım eminim o da birsüre sonra o da bana katılırdı heralde ahahahah :D:D
böyle sonra topuk
teşekkürler
:D :D :D :D
Aynı ben 😊
Cevap
185Cevap
Ahaaahaaa 👏👏👏👏 supersin lüllü
Yeni nesil ayılar böyle oturup konuşmak lazım :D :D
galeri3.uludagsozluk.com/.../...ekenler_282349.jpg
asgdgfgkjssdfçkl. kşl
cdn.listelist.com/.../ayi-sirtinda-adam.gif
https://data1.whicdn.com/images/37450509/large.gif
1-Korkudan altıma sıçarım
2-koşarak kaçarım (ölmek garanti çünkü ayılar insandan daha hızlı koşar)
3-ağaca tırmanırım (yine öldük ayılar çok iyi tırmanır)
4-kafa yerde ayaklar havada amuda kalkarım (bir kitapta okumuştum kızılderili biri bu şekilde saldırıdan kurtulmuş)
5-en çok tavsiye edilen ölü taklidi yapmak (ayılar ölüleri rahat bırakır)
O anda 1olmazsa 4-5 ten birini yaparım ;-)
Ama eic başka :-(
Şimdi bir dakika çöl değil kutup ayısı değil normal ayı bir dakika la ne işin var müdür burada bari ormanda karşılaşmasaydık geçen şu aşağıdaki kayalık alanda bir arı kovanı gördüm anlamıyorsun değilmi beni bu arada aaaa bak kuş tutmayın l*n beniiiiiiii imdattttttt :)
Dur cevap yazacağım ama halen koşmaktayım bir akıl ver çabuk bu cüsse ile nasıl koşuyor bu hayvan çabuk bir şey söyle
Konusmayi denerdim
oturup etraflica dertlesirdim sanirim nedir senin sorunun ormanda kaybolan her insanin karsisina cikip odlerini patlatmak zorundamisin derdim delimisin sen nesin ayi kardess derdim
Sonra aya baktim seni gordum sana baktim ayi gordum der ensesine saplagi atar kacardim
Ne bileyim :D
Bana başka bir şey olmuştu almanya da araba ile orman da kaybolduk. Yabani domuz çıkmıştı ilk önce Arabanın dışarısını çıkmıştık. Ağacı fılan kaldırdık arkadaşımızla bir anda Karşımızda Yabani domuz çok pis saldırırlar. Biliyorsunuzdur kocaman bir şeydi baya iğrenç ve ürkütücü idi. Arabanın içine kaçtık. Arabaya azıcık zarar vermişti sonra arabaya çalıştırdık bide korneye basmaya başladık hemen kaçtı. Ama evi zor bulmuştuk. Allah kimseye yaşatmasın
Gerçek ayıysa aynen böyle olurum. :-D
https://replygif.net/i/478.gif
Hahaha😄😄😄
Hmm bıçak taşıyan ayı combo olmuş kurtuşluş yok :D Geçen gün haberlerde duydum ayının teki mezardaki ölüyü yemiş yani ölü taklidini geç :D Yokuş aşağı koşardım ayılar yokuş aşağı koşamaz yuvarlanır tek kurtuluş ;)
Elimde kesici bir alet varsa onu ayıya gösteririm. Ayıya karşı bir şansım olmadığı için kesici aleti ona göstererek uzağa fırlatırdım. Ayının kafasında şu soru ''lan bu beni kesebilirdi ama niye attı ki eceline mi susadı bu?'' Yani ayıya kendimi güvendirttirirdim. Onu öldürmek elimdeyken onu öldürmemeyi tercih ettiğimi gösterirdim. Bir nevi onu evcilleştirirdim diyelim :D
Boğazına kırmızı kurdele dolar kurdeleyi de elindeki bıçakla keser Kardeşime hediye diye götürürdüm :) Bıçağada Kurdele dolar @sonmermi ye hediye ederdim Ninja sopalarının yanına koysun koleksiyonunda bulunmalı :)
Oha elinde niye bicak var onun ya o. O eskiden bir komik video vardi ordaki gibi yap ayinin apis arasina tekme at yikiliyor hemen ahakfbs
Normal şartlarda kaçman imkansız ne ağaç dinler ayı ne koşma :) Yavaş adımlarla geri geri giderim ya da yapabilirsen ayıdan daha çok ses çıkarmaya bak
Benim şansıma ormanda kutup ayısı çıkar :(
:D Biraz kaçar çıkacak bir yer varsa, onun üzerine çıkarım orada hiç hareket etmeden sabit dururum ağaç gibi adeta sarmaşık halini alırım.
Bizim burada bundan daha vahşileri var. Eve götürür beslerim bunu ben :D
*iç ses* Isırmaz her halde.
Döverdim aynen böyle ^^
3.bp.blogspot.com/.../man-vs-bear.jpg
ayının önüne yiyecek koyup sonra sessiz sakince yavaş yavaş ordan giderim ya da elime alırım av tüfeğini bir kafasına bide kalbine ateş ederim
teşekkürler :D
anam çok tatlı da o bıçak ne öyle hahahah :D ayı bıçakla mı kovalacakmış beni :D:D gerek yok ki ona :D ama o boyda ayıysa alır kocaklarım oyyy :D
Bu tip ayı çıksa yerim l*n ben onu boz ayı çıkarsa da bir versus time yaparız parçalarımla lego oynarsın
Senin misafirperverliğin bunu derim senin mekanına geldim bir çay söylede içelim iki lafın belini kıralım ormanda son durumlar ne hele bir anlat derim :)))
Karşıma alırım bir dublede rakı koyarım, anlat kardeşim bu orman islerini napicaz diye sohbete girerim. Sanki çevremizdekiler çok insan! Bizde herkese aynı muamele.
Canim ben hergün bir ayi görüyorum zaten bir tane ormanda görmüşüm cok mu..
yokuş aşağı koşamıyolarmış aşağı doğru son gaz :D
not :ölü taklidini beceremem hiç gimiyim o riske :PP
Ağacada çıksan taşada tırmansan boş ama bir ihtimal sağa sola bir dön ayı genelde basar gider olmadı mı bildiğin duaları sırala bari imansız gitme
Kacarim bundan. Gerçek ayni ciksa yanina yatmaya kalkisip kendimi oldurtebilirim. Ayilari cok seviyorum.
acilen yakınlarda manav bulup iki kilo armut alınabilir.
şaka bir yana salavat getirebilirdim :)))
Bizim karsimiza ne ayilar cikti be bacim ayidan korksaydik platonik olmazdik skshsk
Tırmanabilecek yüksek bir yer varsa tırmanırdım, yoksa ölü taklidi yapardım.
eti patito var abi ben sizin devamlı müşterinizim der yırtmaya çalışırım
boğarım onu :) Ayıboğanım la ben :D
hey dostum bal severmisin ya da dolgun bir armut bekle beni burada yarım saate geliyorum :D
person you are calling is currently unavailable, lütfen try again later
Soğuk kanlı olmayı başarırsam ölü taklidi yaparım cunku ayı insanı yemez öldurmek icin saldırır tabi çok aç degilse
Resimdeki bile korkunc :) arkama bakmadan kosardim hayatim film seridi gibi gecerdi gozlerimin onunden :)
https://i.hizliresim.com/lzAJjg.jpg
Ölü taklidi yaparım diyenlere gelsin :))
aman tanrım didim ve
Aslandan sonra ayi gelir ac degilse korkma xd yaninda pozasi varsa bittin
'' hassiktir '' derim sadece :)
ve o hareket etmedikçe bende etmem :D kaçan kovalanır misali :D
hey dostum oldugun yerde dur bırak elindeki o lanet silahı:Dderim :D
Ayıya gerek kalmaz ki ben kendi kendime ölür giderim
dişiyse bir güzellik düşünürümm, çok datlıymışş :)
Kendide bu kadarsa besleriimm :) şaka maka. Ayı ayıdır yani kacabildigim yere kadar kacarim herhalde. :))
valla aynısı başıma geldi. ayıya selam verdim yoluma devam ettim, hiçbişey de olmadı :D ama benim ayı silahsızdı, ondan da olabilir tabi.. :D
Ayı kardeşe eski sevgilisini hatırlatacak şeyler söyler kafasını karıştırırdım. Sonra da beraber rakıya giderdik.
Ormana gitmeye gerek yok. Gunluk hayatta Cooookk var. Sessiz olmaya calisirim
oyuncak ayıysa oyuncak silahımla vururum gerçek ayıysa kaçarım :)
Böyle ayı çıkar alır arkadaşı n birine hadise ederim =)
Ağacın en tepesine çıkarım. Sağlam bir sopa yapmadan da aşağı inmem :)
kimliğimi çıkarıp gösterir ismimin bedevi olmadığını anlatıp kaybolmaya devam ederdim.
Ona hamamdaki karıların nasıl bayıldığı sorardım..;))
valla gurban gaçarım gaçarım baktım gaçacak yer kalmadı saldırırım
Alır sevgilim yok ama olduğunda ona hediye verirdim herhalde :)
Tecavüz den kurtulusumuz yoksa zevk almaya bakardım :)
Elinden bicagi alir bir tane cocuga veririm elemani :)
Sevap isleriz
Ormanda böyle ayı çıkmaz :D
1 2 3 Yokuş aşagı kaç :D
Ormanda gezmektense Alış verişe gitmeyi tercih ederim ormanı sevmem :D buraya en yakın orman 38 km ötede :D
Ayıyı karşıma alır sigara içer muhabbet falan ederdim ya ormanda yalnız kalınmaz dost edinirdim yani Allah korusun karşıma Ay'ı çıksa kim yardım edecek empati Şart canım :)
sohbet ederım ((: kımı ınsanlardan daha ıyı gelecegıne emınım
Ayinin karsima ciktigina degil bu devirde hala orman olduguna sasiririm :)
Evet nerde :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar