Eskisi gibi hızlı değilim kaplumbağa gibi hissediyorum hayata ayak uyduramıyorum ne yapmalıyım?

Eskiden ders çalışmak olsun aynı anda bakım, hobiler (dans etmek, şarkı söylemek, dil öğrenmek, yemek yapmak vb...) şeyler olsun bunların hepsini aynı zaman dilimde yapar herşeye de yetişirdim. Şimdi herşeyi çok zor yapıyorum çıldırıcam gerçekten çok kötü hissettiriyor. Konuşmam dinelemem bile yavaşlamış gibi hissediyorum aslında gerçekten öyle. Ses tonum dahi soğuklaşmış ve canlılığını kaybetmiş gibi. Arkadaşlarıma bakıyorum hem derslerinde başarıyı sağlayıp hem gündemden haberdar olup hem hobilerine de vakit ayırıyorlar makyaj bakım herşeyi yapıyorlar ben ise kaplumbağa gibiyim gerçekten ağlıycam. Sürekli uyuyorum ve kendi ders çalışma tarzımı kaybettim eskiden bir notlar alirdım herkes isterdi şimdi düz kağıda sayfa düzeni dahi oluşturamiyorum. Odaklanma problemim var ve ara sıra depresyona girdiğim oluyor ve hep çok mutsuzum. Sürekli uyuyorum. Birisi bana kızdığında ya da canımı sıktığında uykudan yeni de kalkmış olsam öyle bir uykum geliyor ki anlatamam. Bunu ilk fark ettiğimde sanki vücudum kendini otomatik kapatıyormuş gibi hissettim ve gerçekten çok şaşırdım. Piskolojiden kaynaklanıyor olabilir mi? Gerçekten berbat hissediyorum ya. Ne oldu bana yaşayan ölü gibiyim resmen. Artık konuşurken bile zorlanıyorum kendi dilimde bile dilim dönmüyor ya. Bu durumu yaşayan ve sonrasında eski haline geri dönen insanlar yazabilir mi lütfen

Eskisi gibi hızlı değilim kaplumbağa gibi hissediyorum hayata ayak uyduramıyorum ne yapmalıyım?