Bir kızla ev arkadaşı olunur mu?

Kizlarin normal arkadasliklari bile sıkıntılı. Ev arkadasi nasil olur sizce? Eve çıkacağım. Maddi olarak kendi basima yeterim ama elimde pek bir sey kalmaz yani yaşarim ama birikim falan yapamam.

Bir arkadas alayim yanima diyorum hem maddi olarak hemde tek basima kalmamis olurum, evde biri olmus, ses olmus olur, varligi olmus olur diyorum ama bu sefer de kızları dusunuyorum. Yani bugune kadar kiz arkadaslardan cok çektim.

Erkek erkege cok guzel arkadas oluyorlar. Birak bir kisiyi 4 kisi ayni evde kalabiliyorlar ama kızlarda hesap kitap, sinsilik vs cok oluyor. Zaten depresyona girdigim bir donem butun kiz arkadaslarimla iletisimimi kesmistim. Sonrasinda yalan yok biraz rahatladim, kadının kadina yaptigini kimse yapmiyor açıkçası.

Bilmiyorum karsi cins zaten olmaz. Kendi cinsimi de bilmiyorum. Iyi biri olmasi lazim. Anlasmasi uzlasmasi kolay biri lazim.

Ben kisisel esyalarimin kullanilmasindan hoslanmam mesela. Şu kiyafetin cok guzel bende giyebilir miyim ya da rujunu surebilir miyim vs tarzi seyleri sevmem. Yani bilmiyorum ne dersiniz kiz ev arkadasi icin? Hic mi girmesem bu işe? Tek basima mi ciksam? Tek yasamayi da bilmiyorum ilk kez olacak. Tedirgin olur muyum, geceleri falan sıkıntı olur mu, kendimi cok yalniz hisseder miyim bilmiyorum.

Bir kızla ev arkadaşı olunur mu?