Ben mi abartıyorum o mu?

(uzak mesafe ilişkisindeyim)

Kız arkadaşım, arkadaşlarının ne kadar sahte olduğundan ve onlardan sıkıldığından vs bahsediyordu. Sonra konu bana laf edenlere karşı kendimi savunmak yerine onun beni savunması, bu yüzden kavga edip gruplardan çıkması ve benim gruplara karşı hiçbir şey söylememem oldu. Sonra ben malım gibi şeyler söylemeye başladı. Ben de "Lütfen kendine öyle söylemeyi bırakır mısın?" "Kendi kendine de olsan söyleme böyle şeyleri" dedim. O da çok umrundaymış gibi her şeye karışmasan dedi. Bu beni açıkçası çok üzdü ki umrumda olmasa onun arkadaş ilişkilerini dinlemek yerine uykumun geldiğini söylerdim. Ben de buna kırıldım ve "lütfen dediğim için mi ciddiye alınmıyorum?" dedim. İşi dalgaya vurmaya çalıştı fakat yine aynısını sordum. Tavrına baksana diyip random attı. Daha çok kırıldım ve dayanamayıp tavrı kimin yarattığı önemli yazdım. Fakat sonra mesajı hemen sildim ve başka bir şeylerden konu açmaya çalıştım. Fakat o "cidden seninle uğraşamam iyi geceler" yazdı. Sizce kim haklı? Söylediklerine çok kırıldım ve bunları yazarken bile ağlıyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Benden özür diledi. Sinirini benden çıkardığı için özür dilemiş (biz konuşmadan önce annesiyle kavga etmişti) soğuk yapıyorum şimdi. Sizce ne olmalı?
Ben mi abartıyorum o mu?