Güncellemeler
+1 yıl
Benden özür diledi. Sinirini benden çıkardığı için özür dilemiş (biz konuşmadan önce annesiyle kavga etmişti) soğuk yapıyorum şimdi. Sizce ne olmalı?
(uzak mesafe ilişkisindeyim)
Kız arkadaşım, arkadaşlarının ne kadar sahte olduğundan ve onlardan sıkıldığından vs bahsediyordu. Sonra konu bana laf edenlere karşı kendimi savunmak yerine onun beni savunması, bu yüzden kavga edip gruplardan çıkması ve benim gruplara karşı hiçbir şey söylememem oldu. Sonra ben malım gibi şeyler söylemeye başladı. Ben de "Lütfen kendine öyle söylemeyi bırakır mısın?" "Kendi kendine de olsan söyleme böyle şeyleri" dedim. O da çok umrundaymış gibi her şeye karışmasan dedi. Bu beni açıkçası çok üzdü ki umrumda olmasa onun arkadaş ilişkilerini dinlemek yerine uykumun geldiğini söylerdim. Ben de buna kırıldım ve "lütfen dediğim için mi ciddiye alınmıyorum?" dedim. İşi dalgaya vurmaya çalıştı fakat yine aynısını sordum. Tavrına baksana diyip random attı. Daha çok kırıldım ve dayanamayıp tavrı kimin yarattığı önemli yazdım. Fakat sonra mesajı hemen sildim ve başka bir şeylerden konu açmaya çalıştım. Fakat o "cidden seninle uğraşamam iyi geceler" yazdı. Sizce kim haklı? Söylediklerine çok kırıldım ve bunları yazarken bile ağlıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uzak mesafe ilişkisinin sana çekilir gelen yanı nedir... ?
İnsanın öyle günü gelir ki sevdiğinin ellerini tutmadan kendine gelemez.
"Yardan uzak yaşanırmı" diye bir söz vardır... ?
Haklısın elbet... Ama yapacak bir şey yok tutuldum
Sorumu tekrarlıyayım mı... ?
Uzaktan ilişkinin güzel tarafı var mı... ?
Varsa nedir... ?
Çekilir yanı yok elbette ama onunla konuşunca bile mutlu oluyorum
Anladım.
Mesafeli ilişki çok bildiğim bir konu değil.
Ama yetersiz kalır.
Gibi geliyor bana.
İnsan sevgilisini aynı şehirdeyken özlüyor.
Ama mutlaka çeken bir tarafı vardır.
Ona sarılıp öpememek öyle zor geliyor ki
Gelir tabi.
Çok zor başarabilene şapka çıkarmak lazım.
Haklısınız bizim de bir süre sonra ayrılmanız gelecek benim bazı kişiler sorunlarımdan dolayı
Şart mı
Maalesef
Haha 😃
Seninle ugrasamam demis gerisi onemli degil
Sanırım öyle...
Takma kafana öyle unut gitsin uğraşma boşuna takma
Yapamıyorum işte başımı yastığa ağlayarak koyuyorum. Ortada hiçbir şey yokken bir kavga çıkmasından çok sıkıldım. 3 kere ayrıldık fakat geri barıştık...
Çok teşekkür ederim sisi yormak istemem