Anneniz size kızınca ne gibi laflar sayıyor? ve Annenizin Gönlünü nasıl alıyorsunuz? :=)---
Cevabın nedir?
Bir daha da aşağıdaki evi temizlemiyorum öl pislikten. :D
Yemekte yok sana falan der. :D
Aşağıdaki ev dediği babamların kaldığı mahallenin 5 6 sokak aşağısında tek kalıyorum ondan bahseder.
Bunu der cidden de yapmaz. Gönlünü almak için ise bir günümü ona ayırıyorum. Sinema, sahil gezisi, oturup anne - oğul dertleşme gibi. Birde sevdiği türkücülerin plaklarını alınca çok mutlu oluyor. Plak manyağı. Bazen ise bilerek küsüyor ki vaktimi onunla geçireyim. :D
Bir keresinde annem mi kız arkadaşım mı ikileminde kaldım. Annemi kıramazdım kız arkadaşımı alıp annemle beraber gezdik. :D Annemi seviyorum ya. Canım annem özledim bak.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hic unutmam 17-18 yaslarindaydm.. Volkan git ekmek al da kahvalti yapalim dedi annem ama ben ya anne dur yeni kalktim sortla cikacak degilim bekle dus alip giderim der demez insallah geberirsin l*n bir kez de tamam. annecigim gideyim de Allah askina dedi ve ustume gomlek giyip ciktim gelirken de araba bana carpiyodu son anda yirttim da. duvara tosladi araba ve eve gider gitmez yalvardim bir dha bana laf solemesin diye ikna ettim artik mutluyum :)
137 Yorumla- +1 yıl
Allah korumuş bir daha anneni sinirlendirme:)
- +1 yıl
Önemli değil İbretlik olsun diye eic yaptım herkes görsün:) p
- +1 yıl
Anaların beddudasını süt engellermiş o yüzden sıyırdın son anda :) babaların ise öyle bir şey olmadığı için tutarmış
+1 yılAnnem yok ama önceden keşiş derdi.. Seni alan koca ertesi gün geri getirir derdi.. Eşşeğin kırıği.. Çarparım ağzının üstüne derdi.. Sigara içmeme çok kızardı ağzından burnundan gelsin derdi... Gönlünü alamazdım çünkü kıyamazdı bana gelir kendi konuşurdu
22 Yorumla- +1 yıl
Allah Rahmet Eylesin Üzüldüm:)
- +1 yıl
:( saolun anneniz hayattaysa dikkat çok dikkat edin çünkü sadece bir kere kişinin hayatı yaşanıyor ve o Anne dediğimiz insan si tane oluyor arkadaş gider öbürü gelir dost gider öbürü olur hatta kardeşte gider öbürüyle yetinirsin ama anne ve baba yeri dolmuyor.. Hep eksikkalıyorsun
+1 yılBaktım annem kaşlarını çatmış tam laf bombardımanına girecek hemen yanına gidip, elimle ağzını kapatıp "Seni seviyorum hatun" deyip sakinleştirdiğimi sanıyordum..
Sonra mı?
kuntiz.com/.../anne-terligi.jpg51 Yorumla- +1 yıl
:))
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
130
Cevap
118Cevap
+1 yılSenin evlatlarında sana yapsın , elalem deliye biz akilliya hasret, ben öliyimde rahat edin , kız kızım , sana söylüyorum kalkiyom ben yapiyom kime konusuyosam , seni alan 2 gün sonra kapıya koyar , anan bisey ogretmemis dicekler daha varda aklıma gelmiyo (:
11 Yorumla- +1 yıl
aynn annemde bana bunları söyler:))
Aile & Toplum konusunda 781 cevap paylaştı. Annem yemek yap bn arkdsa gtcem dedi annem gitti ben oww yeah dedim costum muzikler felan sonra arkds cagirdi ona gtcektm annem geldi eve yemek yapmadgm icin izin vermedi bnde bagrdm felan git insalah araba carpar dedi. Evden ciktim cop arabasi carpti kolum kirildi. d annenin bedduasi tutar. Annemin lafini ikiletmiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Allah korumuş valla seni Verilmiş sadakan varmış:)
Hayvan der,, gönlünü almak için hiç bişey yapmam yanına bile yaklaşmam başka bir odada takılırım o sofraya bile oturmam. Bide sofraya gel diye kavga ederiz. En fazla 2 gün sonra yüzüme bakmadan gayet ciddi bir tonda 'kalk bana kahve yap' dediği an anlarımki barıştık :):)
12 Yorumla- +1 yıl
Anneni üzme onlar olmasa bizler ne yaparız Allah onları başımızdan eksik etmesin İnşallah:)
Bana hep Allah sanada senin gibi evlat versin der amaaaa... 😄😄😄
https://i.hizliresim.com/EEjrj9.jpg51 Yorumla- +1 yıl
:)) p
+1 yılSever essekoglu essek der kizar essekoglu essek der bir türlü anlayamadim annem bana kiziyormu seviyormu :) allah mekanını cennet eylesin 20 sene once falandi cok kizdirdim sinirden cilgina döndü kizdi p**evenk dedi sonra agladi erkege oyle denmez oglum kusura bakma diye rahmetli annem ya melekti
12 Yorumla- +1 yıl
Allah Rahmet Eylesin:(
- +1 yıl
Amin ecmain insallah
+1 yılIlginç olan bizim komşu oğluna sinirlendiği zaman beddu olarak;
Oğlum Allah seni doktor yapsın... Oğlum Allah seni hakim yapsın... Allah seni avukat, öpretmen yapsın Allah seni zengin etsin... Derdi :))))37 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel işte beddua etmemesi çok iyi çünki beddua dönüp dolaşıp sana geliyomuş annende bunu çok iyi biliyordur o yüzde iyi şeyler söylüyordur:)
- +1 yıl
Benim annem değil yanlış okumuşsun ::))) komşu Fatma abla :))
- +1 yıl
Pardon Komşu Fatma Abla Bşlerek diyodur oğluna okuyup bişeyler olsun diye bu bedduadan çok dua resmen:))
- +1 yıl
Aynen ama işte onun bedduası bu :))
- +1 yıl
Hayatımda duyduğum en güzel beddea:)
- +1 yıl
Pardonn:) Beddea yazmışım:(
- +1 yıl
Sorun değil :))) aynrn
+1 yılAnnemm kizinca senin evlatlarinda sana benzesin bana cektirdiklerini onlarda sana çektirsin diye baslayip soyu belli ayni cektii canim baba tarafına diye devam ederdi eminim aradakileri duymak bile istemezsiniz ben yalakaa anacima bir opucukle alirdim gönlünü .
10 YorumlaBiz trabzonluyuz annemde biraz şive var zevzeklenme çok der bir de oşttt afkurma orda der essoglubeskulagin yavrisi der ama hep gulerim ben alinmam dediklerinden annem candir :)
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAnnelerinizin kıymetini bilin sonra yataklara düştüğünde keşke sağlıklı olsa da bana kızsa diye dua edersiniz.
Anneler meleğin ta kendisidir.
Ayrıca annelerine terbiyesizce konuşan insanlardan tiksiniyorum.11 Yorumla- +1 yıl
Aynen sana katılıyorum bende annemi üzmemeye çalışıyorum üzüncede çok pişman oluyorum özür diliyorum falan affediyo annem hemen:) Allah Başımızdan eksik etmesin Annemizi-Babamızı-Kardeşlerimizi Başımızdan İnşallah:)
şu sevgının oglu serkan kadar olamadın der.. serkanda gecen arabada bırakmış degerlı esyaları cıkmış gezmeye.. soymuşlar arabayı.. evet anne serkan kadar olamadım benım hersey yerlı yerınde:)))
11 Yorumla- +1 yıl
hahahah iyi cevap vermişsin annene:) Hep komşu çocuğu örnek verilir zaten:)
+1 yılyani farklı şeyleri var mesela çok gülersem ya da evde dans felan edersem arpan fazla geldi heralde der ama bişeyi yapmazsam ahır daki eşşekler biz adam olduk diye bağırır da sen anırırsın hala der veya bişey dedi ama birazdan dedim malöküz kaldır g*tünüde yap şunu der bundan daha fazla sinirlenirse eline ne geçerse vurur bende durdurmam siniri yatışsın diye bir keresinde havluyla çırpmıştı havlunun işlemeleri sırtıma çıkmıştı :)
11 Yorumla- +1 yıl
ahhahhah :)
+1 yılSen benden bişey istersin diyor ve işte kendimi kaybettiğim an bu söz beni bitiriyor çünkü hayatta en çok yardım istediğim kişi büyük ihtimalle odur :D hemen yağlama yıkama felan zaten pek tartışmayız bizz
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
:)))
+1 yılBelki kendisiyle bağlantılı bir kaç küfür ettikten sonra küfürlerin saçmalığını farkedip gülmeye başlar sonra ben gülünce ne gülüyosun çok mu komik yediğin halttan sonra der. Böyle.
11 Yorumla- +1 yıl
hahhhaa :) p
Annem diilde ananem efsanedir :) mesela bir yere gidilcek ananem bana soyluyo bende baskasina sen git diyorum useniyorum ananem seninkiyle sarimsak mi dovcez der :) sonra bisey oluyo ovunurum bakma p*stun calimina kesesi saman dolu bunlar hep anane atasozlerim :)
10 Yorumla
+1 yıl''Kısır kadınlar ne rahat'' der çogunlukla annem :D
32 Yorumla- +1 yıl
Hayır çok yanlış düşünüyor Annen O kısır Kadınlar evlat sahibi olmak için nasıl uğraşıyorlar nasıl üzülüyorlar:(
- +1 yıl
Öyle demeseydin iyiydi benide üzdün bak :(
+1 yıl24 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha Teşekürler cevap için:) p
- +1 yıl
Rica ederiz :))
- +1 yıl
Annem bana kızında: Uyuşuk, seni alan ertesi gün geri getirir, sen okuyamazsın falan diyo sinirlenince ama fazla üzmem annemi üzüncede çok pişman olurum hemen özür dilerim o benim canım ya annem olmasa ne yaparım ben Allah onu başımdan eksik etmesin ve tüm Annelerimizi Başımızdan eksik etmesin:) Allah Anne-Baba ve Kardeşlerimizi korusun İnşallah:)
- +1 yıl
Tabii ki ailemiz başımızın tacı :)) Biz biraz haylaz evlatlarız :))
Memleket alem yedi bin cettim senin agzina tükürsün :) kücükken kardesimle bana söylerdi, annem benim ya yaslandi iyice sevimli oldu :)
12 Yorumla- +1 yıl
ahahaha o nasıl bir bedduadır ya tükürükler içinde bıraktı resmen seni:)
+1 yılHay babanın Çarkına edim der.. bende gönlünü almak için babami arıyordum baba annem senin Çarkına ediyor diyordum oda gülüyordu mission complete :-)
15 Yorumla- +1 yıl
Hahahah Baban ne diyodu annenin bu sözüne:)
- +1 yıl
Bende ikinizin çarkina der ahah :-D ve mutlu mesut yaşarız gideriz öyle :-)
- +1 yıl
ahahhahha:) çok komiksiniz ya :) p
- +1 yıl
Gel seni annemle tanıştırayim hayatına renk gelsin :-)
- +1 yıl
Olur:))
+1 yılÖmrümü yedin ömrümü
ne yapmaya doğurduydum ki :D
kızım o telefonu parcalıycam birgün.
Cık bir hava al iki insan görsün gözün :D:D:D11 Yorumla- +1 yıl
:D sende dışarı çık
sesini yükseltir işte söylenir falan off anne dediğimde ise anneye of öf denmez ben doğruyu söylüyorum der
12 Yorumla- +1 yıl
aynen anneye öf denmez anneler hep haklıdır:)
İstediği birseyi yapmayinca kizar sen de benden birşey istersin der. Gönül almaya gerek kalmadan geçiyor siniri
11 Yorumla- +1 yıl
Anneler çocuklarına kıyamazlar:)
+1 yılHangi birini söyleyim 2000 karakter yetmez ki en son odama gidiyorum ama içerden sesi geliyor devam ediyor konuşmaya :)
13 Yorumla- +1 yıl
:) anneler öyledir söylenizler söylenirler ama kıyamazlar affederler yine yavrularını:)
- +1 yıl
zaten sonunda hiçbişey olmamış gibi devam :D
- +1 yıl
aynen:)
+1 yılYakın zamanda kızdığını hatırlamıyom..
Annenin gönlü alınmaz, anne annedir.. Ne halt yersen ye seni sever, kollar, affeder; sana ömrünü vermiştir gönlünü almaya gerek yok o kendi verir. Sen de bunun bilincinde olup üzecek şeyler yapmazsın olur biter10 Yorumlaannem bana kızdığında genelde gönlünü almaya çalışmam çünkü annem bana kızsada kızgınlığının sebebi genelde yaptığı işlerden bunalmasıdır yani sonuçta çoğu kişi birşeye sinirlendiğinde öfkesini çevresinden çıkarır, en azından ben öyle yaparım :)
20 YorumlaLa Havle Vela Kuvvet İlla Billahil azim der annem sinirlenince gülüyorum daha çok sinirleniyor öpüyorum azda olsa geçiyor kızgınlığı :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ay ne güzel:)
Şimdilerde pek kızmiyor ama eskiden kızdigi zamanlarda seni iyi yetiştiremedim , eşek kadar olmuşsun laf dinlemiyorsun diye dramaya baglardi bir de terligin ustuylede totoma vurarak bu Ayini tamamlardı. Bende elini oper birdaha yapmiyacagima dair vaatlerde bulunurdum.
10 Yorumla
+1 yılay ben bıktım senden akşam baban söliyimde o kırsın kemüğünü :D :D
12 Yorumla- +1 yıl
hahhaha kemüğünü mü?
- +1 yıl
:D yaa kemügünü aynen :D
Omur torpuleriii omur torpuleriiiiiiiiiii... sonra terlik :)
12 Yorumla- +1 yıl
Hep terlik vardır zaten:) annelerin en büyük silahıdır terlik:)
Samanyolu moduna bağlıyor, sen zaten ben hastalansam bakmazsın, sen işte beni unutursun vs. trip atıyor karı :)
16 Yorumla- +1 yıl
ay kıyamam bakarım annecim de sende çok duygusal bir annen var sonuçta biz kadınlar hemen duygusala bağlarız:)
- +1 yıl
Allah Şifa versin İnşallah:(
+1 yılBana kızmaz ama başkasına kızınca ananın bilmem nesi diyo :D
11 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Sesin boz yerin altından gele, şişe domala galasın, Allah dilin tependen çekile, yiğidiken yıkılasın, suyu samırsağı gıt olan yere gidesin, hanan minan daala ooo saymakla bitmez ki 😃
14 Yorumla- +1 yıl
Pardonda Annen nece konuşuyor?
- +1 yıl
:) p
annem bişey demezdide gözlerimin içine bakardı öyle kızardı bende babama şikayet ederdim halada ederim oda anneme kızar annemde imalı imalı bana güler falan eğlenceli baya :DD
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılTamam Zeynep iyi öyleyse senin dediğin gibiyse. Annemle tartışırz 2 dk sonra canciger kuzu sarma :))
12 Yorumla- +1 yıl
Anneler kıyamaz yavrularına:)
- +1 yıl
Yavrularda kiyamaz analarina :)
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni doğurcağıma taş doğursaydım der sonra bana yemek hazırlardı.
12 Yorumla- +1 yıl
:) Kıyamaz Annemiz bize;)
- +1 yıl
:):
Valla her zaman beni evden dualarla uğurlar ve gelirken kapıda karşılar... Benim Annem Bir Harika.. :) :)
24 Yorumla- +1 yıl
Ay ne güzel Tüm Anneler Cennetlik Annelerimi üzmeyelim, değer verelim, saygı duyalım Annemiz Babamız olmasa neyaparız biz Allah onları başımızdan eksik etmesin İnşallah:)
- +1 yıl
Benim yaşım 23 ve ben annemin henüz karnındayken 90lı yıllarda türkiyenin karanlık kaldığı yıllarda babam şıvan perwer dinlediği için hizbullahçılar tarafından şehit edildi ve şu yaşıma kadar babasız büyüdüm Allah şahidim olsun annem hiç bir zaman baba yokluğu yaşatmadı bize ve bizler için ikinci evlilik yapmadı.. Hamd Olsun.. :)
- +1 yıl
Anneler Cenletliktir:) Bu arada Allah Rahmet eylesin, Mekanı Cennet Olsun Babanın:(
genelde ev işlerinden mevzu açılınca kızar, elin kolun yok ki der evlenince bunun nasıl anası varmış diycekler der :D bende ev işi bilen birini bulurum o zamn derim
10 Yorumla
+1 yılAnnemle birlikte Kaldığımız zamanlarda kıZdığı zaman bıktım senden vallahi bırakıp gidicem seni der küseriz bir sonra ikimizde dayanamayız yemeğe çıkarız ben kahvesini yaparım hemen eskiye döneriz şimdi ayrıyıZ kızmaz annem bana ama bişeye sinirlenir bana kızar ben ona kızarım arama beni der yüzüme kapatır akşamına sen benim cadımsın diye mesaj atar :)) bebeğim o benim en yakın arkadasım :))
10 YorumlaTuttu yine damari ahh kizim ahh anne olunca anlarsin..
icicek baska b*k bulamadin mi
kizim bigun lazim olur atma cope sunlari
bigunde kavga etme erkekten betersin :)))10 Yorumla
+1 yılValla annem bana kizinca kayış kopuyor
Neler söylemiyor ki:))12 Yorumla- +1 yıl
Ağzına geleni söylüyor desene:)
- +1 yıl
Kufur falan yok ama vuracagi yeri iyi biliyor:))
+1 yılAnnenin klasik lafı
Kalk birşeyler ye
Ne yaparsam yapayım bana yemek yedirmeye çalışır
Anne hamileyim desem
Git yemek ye diyecek :d11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHer sözüme cevap verme , çok çemkiriyosun bana.. Uzuyo gidiyoo. Bugün tartıştık bide ya :( konuşmuyoruz şimdi , baya kızdı hatta , üff.
16 Yorumla- +1 yıl
Anneni üzme gönlünü al hemen Annemiz bizim herşeyimiz:)
- +1 yıl
Yaa orası öylede tükürdüğümüde yalamak istemiyorum. Neyse barışırız ya dayanamaz o bana :)
- +1 yıl
ne türdüğünümü yalamak istemiyosun?
- +1 yıl
Ders çalışıyodum gel temizliğe yardım et bunu senin yapman lazım illa benimmi söylemem lazım dedi , bende hep tartışmak için bahane buluyosun dedim ohoo uzadı gitti ondan tükürdüğümü yalamak istemiyorum dedim canısı :) konuşuyoruz şimdi resmiyiz biraz ama olsun.
- +1 yıl
:)) hımm anladım canım sevindim barıştığınıza:)
- +1 yıl
Bende :)
+1 yılTerbiyesiz. su lafa bak su haline bak. puuuu dio. d hahaha. d ne alacm ya kendi kizn kendi barisir geri. d
11 Yorumla- +1 yıl
Affeder ama çok kırılırlar bu yaşa kadar bizi getirmişler her şeyimize katlanmışlar. Bizimde saygı duymamız gerekir annelerimizi üzmememiz gerekir:)
+1 yılhttps://hizliresim.com/WrjkpY Anladın sen :) küçükken böyleydik :)
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen:) Dışarı terliğinde çok annem ev terliği atardı bana oda arada:)
- +1 yıl
:) bana daha çok gündelik ev terlikleri sallanırdı :) her defasında da vururdu belimden ayaklarımdan basımdan :)
- +1 yıl
ahahhah pis terliklemi dövüyo seni:)
- +1 yıl
hayır ev terliği sennkının aynısndan :)
- +1 yıl
hımm anladım:)
- +1 yıl
'koş bakalım terlik mi sende hızlı yoksa sen mi terlikten'
22 Yorumla- +1 yıl
ahahha:=)
Mal oğlum
yakısıklı oğlum
gerizekalı oğlum
tipe bak yaaa bu benım mı der arada koparım :D:D31 Yorumla- +1 yıl
ahhahah hem yakışıklı hem tipe bak bu benim mi diyo bir Alemmiş Annen:)
dedin de fark ettim hiç bana laf söylemedi ya annem, yavrum yaw...
13 Yorumla- +1 yıl
yavrum yav derken?
- +1 yıl
Hımm anladım:)
+1 yılYA tebya ub'yu, idi k chertu der :) türkçe bilmiyor kanka :)
18 Yorumla- +1 yıl
Türkçesi ne:)
- +1 yıl
seni öldürücem diyor işte :D cehenneme git diyor bunun gibi bir şey tam türkçe olmuyor
- +1 yıl
Bir Anne çocuğuna böyle birşeyi nasıl söyler.. Gerçekten Ateist misin?
- +1 yıl
:D bazen çok kızdırabiliyorum onu. O da söylüyor sonra özür diliyor :) gerçekten ateistim
- +1 yıl
Yanlış anlama ama Neden Ateist oldun ki Allah'ın varlığına inanmıyor musun?
- +1 yıl
Önce müslümanmıydın diye sorsana :) Doğduğumda hristiyandım. Sonra okudum çok okudum. Hala okuyorum kısaca okumayı seviyorum. Ateist oldum
- +1 yıl
Kur'an-ı Kerim oku bence:)
https://www.youtube.com/watch?v=JAvRXYv1oD4 - +1 yıl
Off off arkadaşım sizde anlama özrü mü var? Kaç yaşındasın sen 7 falan mı? beyninde öğrenme bölgesi yok mu senin? nesin sen ha?
Ben ölsem müslüman olmam. Öldürmeyi teklif et yine olmam. Anlatamıyorum galiba? ama siz gelmiş şunu oku bunu oku. Ben hayatımı okumaya adadım. Daha çok okudum hep daha fazla okudum. Daha çok kitap okumak için daha farklı diller öğrendim. Senin bana tavsiye vermene gerek yok cünkü senin bildiğin tek şey ''zina haram'' bu yani. Ben sana incili sorsam tevratı sorsam
anca cavur dersin. Şimdi yazma artık rica ediyorum. Biraz kendine saygın olsun ve yazma
+1 yılanneler kiza bilir ama evladin anneye laf deme kizma gibi bir luksu yok
22 Yorumla- +1 yıl
aynen:) anneye öf denmez.. :)
- +1 yıl
aynen oyle
Sen zaten bana faydalı bir şey olsaydın, ben seni vücudumdan atmazdım. :P :P :D :D 😁
21 Yorumla- +1 yıl
Zekice bir laf söylemiş annen sana:)
Bilmem olsaydı galiba üstüne atlar sarılırdım :) :)
15 Yorumla- +1 yıl
Başın sağolsun:(
- +1 yıl
Olsaydı üstüne atlar sarılırım dedin ya bende vefat etti sandım..
- +1 yıl
Hımm anladm canım tmm:)
Hiç sesini çıkarmaz benim annem ya, susar oturur. Hatırlattın bak, arayıp bir halini hatırını sorayım. :)
16 Yorumla- +1 yıl
Anneler ihmale gelmez hemen ara halini hatrını sor:)
- +1 yıl
Ne mutlu bana:)
- +1 yıl
Ay keşke selam söyleseydin bidahaki konuşmanda bıcırık kız sana selam söylüyor anne de:) sevindim şimdi:)
+1 yılanne olunca anlarsın, yarın birgün el kapısına gidince arkamdan söylettireceksin, ne eksiği ne fazlası senin çocuğun da inşallah sana benzer. İnşallah :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerizekali der, seni doğurmasaydim Keske, senden nefret ediyorum. Gönlünü almamçünki o benden zaten nefret eder
17 Yorumla- +1 yıl
Neden nefret etsin her Anne çocuğunu çok sever canım sen yanlış anlamışsındır:)
Cevap sahibi+1 yıl13 yaşında evden attı ki sadece oturuyordum ve hava o kadar soğuktuki geceye kadar dondum..
- +1 yıl
Üvey Annen mi?
Cevap sahibi+1 yılBak sen bile üvey diyorsun hayir öz :D
- +1 yıl
Aa bir Anne evladına böyle davranır mı resmen şok oldum. o. O
Cevap sahibi+1 yılArtık sevmesine gerek yok çünki onunla yaşamiyorum
allah islah etsin
allah size de sizin gibi evlat versin
kedi köpek gibi didişmeyin
az insan olun vb. :DD:D:10 Yorumla
+1 yılA*ını Eşşeğin s*ktiği der ama o çok aşırı sinirlenınce , normal sınırlendırdıgınde Senın çocugun sana yapmasın der :D <3
10 Yorumla
+1 yılAnnemi kizdiracak seyleri yapmam pek sadece hasta olunca pek onemsemem hastaneye gitmem aldigim radrasyonlar falan kizim koru kendini bayilip kalicaksin der bagirarak ama kiyamaz bana melegim :)
11 Yorumla- +1 yıl
Annenin kıymatini bil sözünü dinle Anneler Cenletliktir Allah onları başımızdan eksik etmesin İnşallah:)
+1 yılben soğan sarımsak ve yeşillik yemeyen biriyim yemedğim gibi asla elime alıp yıkamam doğramam ve annem bana kızdığında inş çok fazla soğan sarımsak yeşllk yiyen kocan olur diyor :(
11 Yorumla- +1 yıl
Kötü beddua etmiş:)
+1 yılannemi kızdıracak hareketler yapmıyorum ki çok uslu ve masu çocugum ben..
12 Yorumla- +1 yıl
Ay ne güzel masum çocuk seni annen senin gibi bir çocuk doğurduğu için çok mutludur:)
- +1 yıl
hiç sorma çok mutlu :)
+1 yılKaramalak karaböcü derdi sinirlendiginde rahmetli annem canım annem ya 😊
14 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah kardesim dostlar sagolsun cümlemizi ins.
- +1 yıl
Allah Rahmet eylesin:(
- +1 yıl
Sagol..
+1 yılOlay bitiyor anne tamam diyorum ama susarmii susmazzz 10 dakka sayiyo biseler takip edemiyorum; D
11 Yorumla- +1 yıl
aynen benim annemde öyle bazen kulaklarımı tıkıyorum ben:)
- Devamını Gör (188)
Devamını Gör(233)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem