Allah her haltı Yiyipte sıra evlenmeye gelen namussuz erkeklere el değmemiş kız nasip eder mi sizce?
Peki böyle zinakar erkekler kirlendikleri halde namuslarinin kirlendigi halde neden el değmemiş kızları kendilerine hak görüyorlar adalet mi bu
Allah her haltı Yiyipte sıra evlenmeye gelen namussuz erkeklere el değmemiş kız nasip eder mi sizce?
Peki böyle zinakar erkekler kirlendikleri halde namuslarinin kirlendigi halde neden el değmemiş kızları kendilerine hak görüyorlar adalet mi bu
Bencil öz güveni olmayan acınası tipler bunlar.
Güya müslüman kendileri de zinaya bulaşıyorlar. Ben müslümanım diyen hiçbir erkek bir kızla cinsel anlamda hiçbir şekilde temas edemez. Sözde müslüman hepsi.
Cevap
12Cevap
Hırsızın evi soyulsa "zaten ben de hırsızım" demeyecek ☺️ insanların neleri yapıp kendilerine neyi hak gördüklerinden ziyade Allah'ın adaleti önemli olan 💐
Muhtmelen ona da bozulmamışsa bilr arkadan falan yemiş hatun denk geliyodur ya da yüzüyzel olarak bir sürü erkekle sürtünmüş
Peki sevişme sürtünme anal oral her önüne gelen erkekle her haltı yiyip bakireyim diyen kızlar? Senin söylediklerinle bunlar denk gelir inş
Ay inşallah amin herkes kendisi gibi birisiyle evlensin
Amin 🙏
Çevremde o kişilerden çok var eşimde bir kaç kes yaptı sevgiliyken ve benden önce de biliyorum ama bizler yapınca namussuz oluyoruz
Eşinle yuvanız huzurlu mu genelde zina yapanlar huzursuz oluyor
Huzurlu şükür ama ne haltlar yediğini biliyorum
Merak etmesin sadece kız onu temizim diye kandırıyordur :)
bende sana garıp bıssey soyleyım bende kızbır kızla el ele bıle tutusmadım karsıma kım gelse tecrubelı erkek ıstıyorum dıyor buda celıskı dımı?
Namussuz falan değiller
Niye lan
Sen bana niye lan diyorsun, saygılı ol
Şerefsizliğinden ister
Herkes dengini bulsun
Yüzsüz çünkü
şerefisz çünkü jendi yaparken iyi
Cahil ondan
Halt etmiş ediyor..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?