Seven aldatır mı ki sevmiyorsa neden evlenir? kız neden göz yumar
not ; erkek zengin
not ; erkek zengin
Eee çünkü hıyardır çoğu hemcinslerimiz :D Olum madem aldatcan niye evlenmek istiyorsun paran da var işte git gönlünce takıl.
Durulduğun zaman pilin bitmeye yakın evlen kimsede üzülmesin kırılmasın :D
Aynen 😂👏
Bir erkeğin gercekten aşık olması çok zor, ergenlik cahiliye dönemlerinde bazen ama sonra çok çok zor. Zengin erkeği bir cok kadın elde etmek ister, oda bunu kullanöak işine gelir, erkek oynaksa, bosuna cabalamasın, oyuncağı olur, şizoya bağlar
Seven aldatmaz. Oldu ki birini aldattı ve bunu bile bile ses etmedi ya da idare etti. Hafif de gönlü var. Hem onunla evlenir hemde başka kadınlarla devam eder. Neticede hem evde bekleyeni olmuş olur hemde çapkınlığına devam eder.
Cevap
4Cevap
Zengin diye ihaneti affetmezdim o kadar gurursuz olunmamali sevseydide aldatmazdi
Dimi bence de!! Midesizce
Kız erkeğin parasını yiyordur ve yüksek ihtimal kızda aldatıyordur
Olabiliiir kız slak aldatmaz
Yok bu kız aldatmaz ama
Aynen 🤦🏻♀️ ya çok aşık kör ya da para için susuyo
Haklısın 👏
Sevenler de aldatıyor cinsellik için ama sevmeden evleneceğini sanmıyorum.
Aşkım zaten cinsellik oluyor muş sevgilisiyle
Yetemiyordurr bilemeyiz
Notta vermişin cevabı 😅😅
Ama çocuk neden böyle bir şey yapar kii.
Kız parası için susuyor olabilir de ama erkek neden sevmediği biriyle evlenir? Çok saçma iğrenç bişey ya😂
Yani sevmeden değil mi
Sevmeden de mi evlenilir
Ewlenir tabiki de neden ewlenmesin nasılsa sürekli aldatıyor bişey olmuyor normal kadın olsa böyle birşey yaparmı yapmaz yani heee ama şimdi kadın tarafından düşünürsek birde söyle birşey var Belkide kiz sürekli aldattığını biliyor sonuçta şimdi adam zengin acaba kız bununla ewlenip bi aldatmasını yakalayıp da boşanırsa iyi bir tazminat ve nafaka birde çocuk yaparsa gel keyfim gel 🤣🤣🤣🤣
Mantıklı🤦🏻♀️😂 çok teşekkür ederimmm
Seven sevdiğini zevkine aldatır
Ruh hastası uzak durmak gerekir
Kadin evde otursun çocuk yapsın diye
Katılıyorum...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?