Arkadaşlar lütfen beni yargılamayın kafam çok karışık. Kapanmak saçma geliyor?

Evet ben tesettürlü biriyim. Ailemden dolayı tesettüre girdim. Açılmak istemiyorum mantık arıyorum sadece. Ama düşündükçe kapanmak saçma geliyor. Yani evet çıplaklığa karşıyım. Ama saç örtmek sırf erkek tahrik oluyor diye saçma geliyor. Kadının saçı erkeği tahrik ediyor da çekici geliyorda erkeğin saçı kadına çekici gelmiyor mu? Bence gayette saçları güzel olan çekici erkekler var. Erkeğin nefsi, duyguları var kadının yok mu? Aynı duygular kadında da var. Ve diyorlar ya erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır. O halde bakmamak daha kolay. Tesettüre girmek daha ağır. burada bir adaletsizlik durumu yok mu? Bu bir zorluk değil mi kadın için? Emadem öyle neden bizim erkeklere bakmamız da günah. Gerçekten sadece mantık arıyorum. Bunlar bana biraz Arap kültürüymüş gibi geliyor. Ve sürekli beynimde dönüyor. "Allah öyle istemiş diye öyle" gibi bir mantıkda saçma geliyor. Çünkü böyle bir mantık varken insan tam bir imana erişemez gibi geliyor. Belki yanlış düşünüyorum, belki cahil olduğum için böyle düşünüyor olabilirim. Bir kaç hoca dinledim ama aklıma yatan bir tane bile şey olmadı. Kafamda ki düşünceleri de susturamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Arkadaşlar lütfen beni yargılamayın kafam çok karışık. Kapanmak saçma geliyor?