Boşanmak kolay değil şu ekonomide kolay değil gidemeyeceğimi bildiği için bu hayvan habire beni boşamakla tehdit ediyor daraldım ailem destek olmuyor çocuğum var gidemiyorum sıkışıp kaldım
kabloyla vurdu bana keşke evlenmeseydim çok aptallık yaptım ikinci kez çocuk doğurmamı istiyor bu aptallığı yapmak istemiyorum
Mutsuz bir evliliğin içindeyim ikinci kez aynı hatayı yapıp iyice çıkmazın içine giremem tekrar anne olmak istemiyorum bedenime bana saygısı yok çocuk istiyor kabloyla bacağına vurduğu kadından çocuk istiyor ben bu adamı istemiyorum
Ben mutlu olmak istiyorum çocuğumla.
Ben boğulmak istemiyorum baskı altında olmak tehditler duymak istemiyorum
Ben bu adamdan kurtulmak istiyorum dua kaderi değiştirir mi mutlu olmak için ne yapabilirim
Belki bu adam ölür bu adamdan da bu adamın mal ailesindende kurtulurum inşallah ben sevmediğim istemediğim adamla yaşamak istemiyorum ben bu adamın kahrını ağız kokusunu baskısını kıskançlıklarını çekmek istemiyorum inşallah ölür bu adam herseye gönlüme göre olur inşallah
Ben çok mutlu olmak istiyorum ben kafamın rahat olmasını istiyorum bana ne önerirsiniz lütfen yapabileceğim şeyleri önerin dua edin bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer