Ben mutlu olmak istiyorum dua kaderi değiştir mi ne yapmalıyım mutsuz bir evliliğim var ne yapmalıyım?

Boşanmak kolay değil şu ekonomide kolay değil gidemeyeceğimi bildiği için bu hayvan habire beni boşamakla tehdit ediyor daraldım ailem destek olmuyor çocuğum var gidemiyorum sıkışıp kaldım

kabloyla vurdu bana keşke evlenmeseydim çok aptallık yaptım ikinci kez çocuk doğurmamı istiyor bu aptallığı yapmak istemiyorum

Mutsuz bir evliliğin içindeyim ikinci kez aynı hatayı yapıp iyice çıkmazın içine giremem tekrar anne olmak istemiyorum bedenime bana saygısı yok çocuk istiyor kabloyla bacağına vurduğu kadından çocuk istiyor ben bu adamı istemiyorum

Ben mutlu olmak istiyorum çocuğumla.

Ben boğulmak istemiyorum baskı altında olmak tehditler duymak istemiyorum

Ben bu adamdan kurtulmak istiyorum dua kaderi değiştirir mi mutlu olmak için ne yapabilirim

Belki bu adam ölür bu adamdan da bu adamın mal ailesindende kurtulurum inşallah ben sevmediğim istemediğim adamla yaşamak istemiyorum ben bu adamın kahrını ağız kokusunu baskısını kıskançlıklarını çekmek istemiyorum inşallah ölür bu adam herseye gönlüme göre olur inşallah

Ben çok mutlu olmak istiyorum ben kafamın rahat olmasını istiyorum bana ne önerirsiniz lütfen yapabileceğim şeyleri önerin dua edin bana

Ben mutlu olmak istiyorum dua kaderi değiştir mi ne yapmalıyım mutsuz bir evliliğim var ne yapmalıyım?