Halamda benzeri bir şey vardı, ama teşhis tam olarak ne idi bilmiyorum. Belki de söylememeyi tercih ettiler ama izlenimime göre buydu. Yıllar içinde yıkıcı oluyor.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
19 yıldır babamı böyle bilirim asla diğerleri gibi bir baba kız ilişkimiz yok. Birçok şeyden mahrum kaldık kalıyoruz. Yoruldum. Beni de psikolojik olarak etkiledi. Özgüvensiz ve insan ilişkielrinde zayıf asosyal birine dönüştüm.
Öncelerde yakın bi arkadaşımda vardı gerekli ilac tedavisini aldığı surece sorun yasanmiyordu ancak surekli kontrol altinda olmasi gerekiyor aksi halde neyle karşılaşacağını kestiremiyor insan, tedirgin ediyor bu da çokça..
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Babam tehlikeli değil ilaç kullanıyor ama sosyal manada aramız iyi değil. Diğer baba kız ilişkilerine özeniyorum..
Bu durumda da adil gorunmese de anlayisli olup, iletisim kurmaya calismak ne yazik ki sana düşüyor 🤷♀️ bilincli bi insan olduğun cok belli dilerim hersey gonlunce olur
Lüzumsuz davranışları çok. Annemle arası da iyi değil. Uzağız babamla, aynı evdeki yabancılar olduk. Böyle bir babayla büyüyünce birçok şeyden mahrum kaldım ve özgüveni düşük, asosyal bir insna olup çıkıverdim. Babam kötü niyetli değildir. İlaçlarını da kullandığından korkusu falan da yok ama sigaradan başka bir şey bildiği yok. Sohbet olarak da bir dağdan bir bağdan konuşur. Onu da anlıyorum ama beni iyi etkilemedi böyle bir babayla büyümek.