Ölüm bana çok tatlı geliyor yani hiç gozümü korkutmuyor asksine istenilmesi gerek bence.
Şizofreni olan var mı?
Ölüm bana çok tatlı geliyor yani hiç gozümü korkutmuyor asksine istenilmesi gerek bence.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer YA senin gibi gerizekalılardan çok sıkıldım gerçekten internete şizofre belirtileri yazıp oradaki birkaç saçma şey onun davranışlarıyla uyuyor diye kendine şizofreni tanısı koyanlardan bıktım git bir doktora o koysun tanısını sen kimsin de internetten okuyup kendine tanı koyuyorsun
Medikal Akademi
5.950 TL'den başlaya
Şizofreni nedir? Kimlerde görülür, belirtileri ve tedavi yöntemleri
23 Mayıs 2017 Ruhsal Sağlık, Sağlık Sözlüğü, Şizofreni
ŞizofreniŞizofreni hayat boyu süren ama doğru tedavi uygulandığında kontrol altına alınabilen ciddi bir ruhsal hastalıktır. Şizofreni hastaları gerçeklerle teması kaybetmiş gibi görünebilir. Başkalarının duymadığı sesleri duyabilirler. Başkaları onlara zarar vermeye çalıştıklarını düşünebilirler. Bazen konuştukları mantıklı olmayabilir. Şizofreni ırk, sosyal sınıftan bağımsız olarak herkesi etkileyebilir ancak genetik yatkınlık, stres ve çevresel faktörler hastalığın gelişmesine neden olabilir. Şizofreni hastalığı kişilerin hareket, duygu ve düşüncelerini etkileyebilen ve gerçeği algılamasını çarpıtan; kişinin toplumla ilişkilerini bozan bir rahatsızlıktır. Yeni araştırmalar, hastaların toplum içinde olmasının hastalığın gidişatını olumlu etkilediğini gösteriyor. Şizofreni hasta
Tum belrtileri var
Sende agzi bozuk bir... iyi geceler
Şizofreniler şizofren olduğunu biliyor mu?
Değilim çok şükür. En belirgin özelliği farklı varlıklar gorup onlarla konusmak
Gormuyorum ama konusuyorum
Tum belirtileri yasiyorum bu ne demek
Yakinmda butur hastalar var garip arkadaslar goruyormusunuz
Ewet oyle
Sorunda orda oraya gidemem gitmemeliyim
Sizofreni hastasi bunu kabul etmezmis sen ne diyosun
Doktora gitmek istemiyorum aslinda korkuyorum bir süre sonraya erteligcem yardimin icin cok sagol gercekten cok tskr ederim
Mutlu gibisin derken?
Cevap
4Cevap
Sanırım bende de var 😑
Nasil yani
Ölümden korkmuyorum bende, hemen ölmek istiyorum izlendigimi düşünüyorum hep herkes beni izliyor, düşüncelerimi okuyor gibi. İç sesimle çok konuşuyorum arkadaş gibi dışarı çıkmak istiyorum ama 5 dakika durup hemen eve gitmek istiyorum durumum cidden çok vahim.
Yazdiginin aynisini yasiyorum
Ne yasiyorsun mesela?
Icimden konustugum biri var
Sizofren degilsin korkma. Sizofren birisi asla "Ben sizofren miyim?" Sorusunu kendine sormaz. Depresyonda olabilirsin psikiyatriye git
5sosyal5 e yaptigim yoruma bakar misin
Baktim. Sizofreni hastasi ayni zamnda kesinlikle hasta oldugunu kabul etmez. Normal oldugunu iddia eder hep. Sizofren degilsin ama bu gidisle olacaksin
Oyle olsun
Hayal ettiğiniz şeyi gerçek olarak algılamak
Ewet oyle aslinda hayal degil gercek ama kimse inanmiyor. Ama herkes hayal ettigimi saniyor😧
Ne demek istedin
Bende aynıyım şu an durumun nasıl
Şizofrenler olmamış bir şeyi oldu olarak görüyor
değişik
Ewet bencede
☺️☺️
Sanane
Yardim istedim😡
Pardon 2. benliğim cevap vermiş balım
Ciddi misin?
Yok 🙂
yok ondan olamadım