AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Devletlerden değil şahıslardan nefret ediyorum daha çok
Kuzey Kore veya Afganistan. Kararsız kaldım.
Hic bir devletten nefret etmiyorum. Politilalarindan dersen Abd
Amerika yönetim olarak ancak güzel ülke ona yalan yok
Bence yönetimi de iyi
hyr lan öyle değil dünyanın anasını aglattı şerefsziler
Başka devletlerin bence dünyaya Abd'de daha fazla zararı dokundu
1945 japonya
1950 kore
1953 iran
1956 mısır
1958 lübnan
1958 tayvan
1960 kongo
1961 laos
1962 küba
1962 vietnam
1965 dominik
1970 laos
1973 şili
1975 kamboçya
1981 el salvador
1986 bolivya
1988 honduras
1989 panama
1990 hawai
1990 liberya
1991 irak
2004 yoruldum..
Amerikanın eserleri
Osmanlı'da birsürü ülkeyi işgal etti ona bakarsan ayrıca Almanya hemen hemen her Avrupa ve Kuzey Afrika ülkesini işgal etmedi mi? Tarihin en kanli savaşı olan ww2 yi başlatmadı mı? Japonya Çin'i, günümüzdeki Vietnam, Kamboçya, Laos olan Fransız Çinhindi'yi, Filipinler'i, Endonezya'yı, Hong Kong'u, Singapur'u, Tayland'ı, Kore'yi, Tayvan'ı vs birsürü Asya ülkesini ve Pasifik Adasını işgal etmedi mi?
Pakistan
Yunanistan
Dubai
Ermenistan
Dubai diye bir ülke yok. Dubai Birleşik Arap Emirlikleri'nin bir şehr-i
Aklıma ne geldiyse direkt yazdım valla 😅
Dubai'den neden nefret ediyorsun ki kimseye bir şey yaptıkları yok. Sosyete şehri zaten 😂
@scorpion026 amaan boş ver yazmaya üşeniyorum şimdi
Hiçbir ülkeye zararı yokki :)
ABD Çin ve İsrail. Gerçi İsrail'e ülke denmez ga
ABD sevilmez mi? Hem Israil'e neden ülke denmesin
ABD'nin nesini seveyim? İsrail kendi hakkıyla mı kurulmuş orada?
ABD'yi sevmek için birsürü sebep var. Hem İsrail Yahudilerin azmi ile kurulmuş bir devlettir. Nedir bu İsrail karşıtlığınız
Ne azminden bahsediyorsun? İngiltere Balfour Dekorasyonuyla Yahudilere yurt sözü vermedi mi? 100 yıldır Filistin'de katliam yapan İsrail Yahudileri değil mi?
Sadece bu da değil. GDO'lu ürünlerden tut da bütün dünyayı yavaş yavaş zehirleyen ama kendisi en iyi şeyleri yiyen içen bir oluşum İsrail. Yahudilik kadar aşağılık bir din yok. Kendi peygamberlerini öldürecek kadar hainler
Daha bunları bilmiyorsun. Önce bunları öğren de gel
Yahudiler dunyanin en zeki milleti. Ayrıca Yahudiliğin İslam ile hemen hemen ayni dil olduğunu bil ondan sonra Yahudilik kadar aşağılık bir din yok de. Yahudiler İsrail'i ugrdaiklari soykırımdan sonra Avrupa'nın her yerinden göç edip birlik olarak kurdular.
Sen yahudi misin? Aşağılık bir din olmasa Allah onları lanetlemezdi en başta. Madem birlik oldular niye Filistin topraklarına göz diktiler? Biraz onurları varsa savaşarak alırlardı işgal ederek değil
Önce başka dinlere saygı duy sonra kendi dinine veya inancına saygı bekle. Yahudiler dediğin millet dünyanın en zeki ırkı. Küçücük ülkeleri ile dünyayı yöneten dünyanın en güçlü ülkesi Amerika dahil azınlık olarak yaşadıkları her ülkede bile o ülkenin ekonomisini ellerinde tutan, tarihin en önemli bilim adamlarını yetiştiren dünyanın en eski milletlerinden biri olan, dünyanın gelmiş geçmiş en zeki insanı William James Sidis'in mensubu olduğu, anti semitist bir din olan İsam'da bile diğer milletlerden daha değerli bir millet olduğu yazan bir millet. Yahudileri kucumsemek senin haddine değil. Islam'daki Hıristiyanlık'taki peygamberlerin bile neredeyse hepsi Yahudi.
Allah'ın Yahudileri lanetledigi filan yok. Tam tersine Kuran'da Yahudilerin diğer milletlerden daha değerli bir millet olduğu yazar. Hem madem Yahudilik lanetlendi o zaman neden peygamberlerin neredeyse tamamı Yahudi? Neden Yahudiler günümüzde bu kadar güçlü? Ben Yahudi filan değilim sadece Yahudiler saygı duyduğum bir millet. Üstelik Yahudiler zaten Araplar ile savaşarak toprakalrini kat kat genişletip bugünkü İsrail topraklarına ulaştılar. Ve Yahudiler'in anavatanı zaten Filistin topraklarıdır. Orada eski İsrail Kralligi var. Ama günümüzde de dahil hiçbir zaman Filistin diye bir devlet olmadı.
Yahudilerin kimlerin canına kıyarak bu zenginliği bilimi elde ettiler bunları da araştır. Sadece yaptıkları sana göre faydalı olan şeyleri araştırmak yetmez. Birinin iyi yanlarını görmek kötü yanları olduğu gerçeğini değiştirmez. İsrail bugün sözde toprak sahibiyse bunu İngiltere'ye borçlu. İngiltere Balfour Dekorasyonuyla Yahudilere yurt sözü vererek Filistin'in işgaline yol açtı. Arap İsrail savaşları biteli 80 yıl oluyor ben öncesinden bahsediyorum. Önceki peygamberlerin yahudi olduğu falan da yok. Hz Adem'den beri bütün peygamberler bugünkü İslam'ı getirdi Hz Muhammed ise son şeklini verdi. Yahudiler kendilerine gelen bütün peygamberleri öldürdüler. Gerçi sen bir kere kafanda bitirmişsin zaten kabul etmezsin. Sana verilecek en iyi cevap nasıl biliyorsan öyle yap ona inan demek olur. Senin gibilerle çok tartıştım ben. Hangisinin önüne delil koyduysam sadece kendi işine geleni kabul etti. Sende onlardan farklı değilsin. Sonuçta gerçek bir tanedir. Hangisinin doğru olduğunu belki bu dünyada göremeyiz ama ahirette göreceğiz
Nasıl Peygamberlerin hiçbirinin Yahudi olduğu yok. Peygamberlerin neredeyse tamamı İsrailoğullarından gelir. Hem Yahudiler'in bilimde ilerlemesiyle can yapmalarının mı alakası var yoksa zekalarının mı? Bence zekalarının.
Ayrıca Arap-İsrail Savaslari biteli 80 yıl olmadı daha 1981'de Arap-İsrail Savaşı oldu. Hem Israil'in temelleri 19. yy'a dayanır 1948'de kurulduğuna bakma.
ermenistan
O kadar şerefsiz devlet varken küçücük Ermenistan'dan mı nefret ediyorusun?
şöyle diyeyim abd israil vs dersin ya da fransa falan ama bunların yöneticileri şerefsiz insanları arasında illaki türk düşmanı vardır ama ermenistan türklere karşı tam bir şerefsiz insanıyla beraber. oraya git her türlü zorluk şerefsizlik yaparlar ama diğer ülkelerin sadece yöneticileri bozuk
ABD Israil şerefsiz devletler değil ki yöneticileri şerefsiz olsun
Belli görüyoruz yaptıklarını
Bence çoğu devletten daha masumlar
Evet atom bombası atmak çocuk, katletmek Ortadoğu petrollerini sömürmek için bahaneyle savaş çıkarmak her ülkenin içişlerine karışmak.
Almanya, Rusya ve Japonya'dan daha masumlar bence. Üstelik Osmanlı'da benzer şeyler yaptı.
Almanların yaptığı sadece 2. dünya savaşı japonlarında keza öyle. şimdi almanlar japonlar ne yapıyor?
ruslar olabilir ama 1. si abdnin karşısında durmak için ezilmemek için. 2. si rusların bize ciddi zararı yokki. sen nefret ettiğiniz devlet diyorsun bende bize büyük zararı olanları söyledim. ve abd israil halada insanların ölümüne sebep
Almanlar ile Japonların çıkardığı ww2 tarihin en büyük en kanli savaşı ABD'nin çıkardığı savaşlar ww2'nin yanında hava cıva. Almanların, Japonların öldürdüğü insan sayısı ABD'nin, Israil'in öldürdüğü insan sayısından kat kat daha fazla. Hem Rusların bize ciddi zararı yok diyorsun. ABD ve Israil'in de doğrudan bize zararı yok ona bakarsan. Ayrıca Ruslar ile tarihte olan savaşlarımızı, Türklere yaptıkları katliamlari araştır derim. Ruslar bizim tarihteki en büyük düşmanımızdır.
Günümüzde bize en çok zarar veren kim?
Ne zararı var ABD'nin bir söylesene
körmüsün beyin mi yok? pkk ya ermenistana vs sürekli her türlü desteği veren abd israil senin dünyadan haberin yok
Bence sen körsün. Ya da hiç dünya'dan haberin yok. Bir kere İsrail ile Azerbaycan çok köklü müttefikler. Karabağ Savaşı'nda İsrail Azerbaycan'a silah yardımı yapmıştır. Yani İsrail veya ABD'nin özellikle Israil'in Ermensitan'a silah yardımı yapmasının veya desteklemesinin imkanı yok. Üstelik ABD PKK'yı desteklemiyor sadece PKK'nın Suriye uzantısı olan YPG'yi destekliyor. O da YPG ile birlikte ISID'e karşı savaştıkları için. Kaldı ki YPG'yi Rusya ABD'den daha fazla destekliyor. Ayrıca PKK'yı NATO ve ABD teror örgütü olarak kabul ediyor. Ama Rusya PKK'yı terör örgütü olarak bile kabul etmiyor. Ve PKK'nın safında yer aliyor Rusya. Ama ABD'nin PKK'yı silahlandırdığı filan yok. Onların hepsi AKP'li koyunların komplo teorileri.
Başına çuval geçirenlerde ruslardi zaten. Bi türkü tutturmuşsunuz İsrail Azerilere destek verdi. Sen aptalmısın? İsrail çıkarı olmadan iş yaparmı? Bütün dünya biliyor ABD'nin PKK'ya yardım ettiğini İsrail'in eğittiğini. NATO terör örgütü kabul etse nolur? Avrupa'da herkes kabul ediyor ama sokaklarda PKK'lılar gösteri yapıyor. ABD osursa mis kokuyor diceksiniz
Lan Israil olmasa Karabağ şu anda Ermeni topragiydi sen hala laga luga yapıyorsun. Azeriler bile İsrail'e tapıyor sana ne oluyor? Israil çıkarı olmadan is yapmazmış yaptı işte niye zorun gidiyor. Türklere birsürü katliam yapan, Suriye'de 33 tane askerini öldüren, İstanbul Yesilkoy'e kadar gelip siz de cihan imparatorlugunuzu parçalayan Ruslar değil miydi? Bunlar sana koymuyor da başınıza geçen iki çuval mı koyuyor
Kimsenin ABD'nin PKK'ya yardım ettiğini bildiği filan yok Sen hala akkoyun komplo teorilerine inanmaya devam et
sen hangi koyunların teorisine inanıyorsan artık tam bi koyun yapmış seni bu israil. at gözlükle gezen cahil :D israilin hiç cıkarı olmasa bile sempatik görünmek için bile yapar. neymiş israil olmasa alamazlarmış o kadar mı küçümsüyorsunuz kendinizi. imparatorlugu parçalayan yine yahudiler ingilizler fransızlar.
fransa..
Fransa sevilmez mi