AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
tabi tabi. Yakışıklı bir oğlan gelse sana aşık olsa ama Ermeni. Ve sen ona bitiyorsun. Hiç büyük konuşma, genelleme yapma. Her milletin iyisi var kötüsü var.
Zaten benim sevdiğim çocuk var... Ben Ermenilerden uzak dururum.. benim atalarımı katlettiler birde ermeniye mı aşık olacağım?
Turke kim düşmansa dostumuz olacak hali yok heralde, ama insan olarak kim olursa olsun ırkçılık yok inancımızda
sırasıyla;
araplar
Ermeniler
yunanlılar
kürtler
israilliler
ruslaşmış türk toplumları
İçimi okudun dostum
aklın yolu bir 🤷
İki Ermeni sorumu bastı a.. m... kkkk çok sinirliyim
İyi ki katletmişiz bunları
sağdaki üç noktaya basıp bunu görmek istemiyoruma tıkla
Yok yok onlara olan nefretimi diri tutar. Gerçek yüzlerini herkes görsün. Hümanist Türklere ders olsun
böyle düşünmemiştim. çok haklısın 🐺 🌙🌙🌙
Sinirden kuduruyorum a.. m.. k benim atalarımı bunlar revanda katlettiler elim ayağım titriyor valla. Nasıl yüzsüzler yaaaaaaaaaaaaaa😠😠😠😠😠😠
orta doğulular, orta asya, asyalılar ve türklere karşı ön yargılıyım
Senin ırkın ne?
türk
Ermeniyim, hislerimiz karşılıklı.
Ermenistan vatandaşı mısın?
Hepimiz ademin torunlarıyız.
Araplar türkiye'de kendi ülkeleri gibi yaşıyorlar
Suriyeliler, afganlar ülkede bulunan mülteciler
İki er*meni soruma gelmiş a.. m... kk
Araplar Ermeniler yahudiler
Gerçi Yahudi millet sayılmaz ama olsun 😀
Kesinlikle!! Yahudileri ne seviyorum ne de nefret ediyorum
Diyosun
Ermeni misin?😃😃
Sövde rahatla
Yok ben sizin seviyenize düşmek istemiyorum. Türk vatandaşı olan Ermenilerdensin demi? Sizin atalarınız benim atalarımı revanda katledip sürdünüz ne desem haklıyım
Seviyeme in
Trol müsün kardeş?
Ciddi
Peki ermeniysen birkaç soru sorabilir miyim? Saygısızlık yapmadan düzgünce sorular sadece. Saygısızlık bana göre değil
Burdayım ayan beyan gizlenmeden karşındayım ne istiyosan ne yapiyosan yap dinliyorum
Neden düzgünce yaşamak yerine oraya buraya saldırıyorsunuz? Görmüyor musunuz bu savaşlar en çok size zararı dokunuyor? İki Türk devletinin arasındasınız! Azerbaycan ve Türkiyeyle barışırsanız ekonomi konusunda ve diğer konularda rahatlarsınız. Dünyaya açılabilmeniz için iki devletle iyi geçinmeniz gerekiyor... İki taraftan da kayıplar verildi... İki tarafta acı çekti... Rusya'nın maşası olmayın...
Vicdanin onayladimi şunu yazarken
Evet çünkü geçmişte ne olduysa oldu bundan sonra geçmişte şöyle oldu böyle oldu diye diye gelecekte daha acı olayların yaşanması mantıklı değil. Siz benim atalarımı katlettiniz. Bizzat ailemden olan kişileri.. ama ona rağmen savaştan yana değilim
Kalbini karalama coğrafya kaderdir hepimiz ayni tanrının evlatlariyiz sen beni hor görerek niyet okudun türk halkına düşman misim gibi lanse ederek içini ferahlatamazsin ama beni incittin hak geçsin istemiyorum dünya nın hiçbir yerinde sivile yapilan eziyeti hem finansal hem darbe olmakla beraber psikolojik şiddete bile karşıyım. Eğitimini aldığın okulda akademisyene dilini dinini irkinimi soracaksın şimdi sen benim öğrencim olsan kalkıp gidecek misin şiddet dili 2 ırkı kucaklamaz öteler yikar böler
Knk zaten barıştan yanayım. Irkçı değilim. Ama bizzat ailemden birilerini katlettiniz. O yüzden size on yargılıyım. Ermeni bir öğretmenim vardı kimse ona ırkçılık yapmadı. Bizim köyümüz Azeri köyü idi. Nenem anlatıyor köyde Ermeni kızları vardı. Savaşta yetim öksüz kalmislardi. Onlara Türk aileleri sahip çıkıp evlatlık alıyorlardı. Ermeniler tarih boyunca hep içimizde yaşadılar. Hatta Türkiye'de Ermeniler özgürce yaşıyor kimse onlara bir şey yapmıyor bir şey demiyor. Türk vatandaşı oldukları için Türk diyip geçiyorlar. Ama Ermenistan'da bir tane bile Türk bulamazsın. Bizden gidenlere de çok kötü davranıyorlar. Biz öyle yapmıyoruz. Eğer sizi katletmek isteseydik dünyada bir tane bile Ermeni kalmazdı. Kalbini kırdıysam da özür dilerim
Ermeni ve yahudiler
Türkler
😁😂ermenisin demi?
Ar*plar
Ayy bende
Asla ırkçılık yapmam