Aile & Toplum Bayramınızı ilk kim kutladııı? Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bayrama girmiş bulunuyoruz ilk kiminle bayramlaşıyosunuz Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar günü dikkate alarak söyledim evet bayram bayram namazıyla başlar bilgi için teşekkürler Bayramınızı ilk kim kutladııı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Benim bayramımı mesaj attığım abla kutladı 1 0 Yorumla
Jzjcjksjxkxdjjsj Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne bu doğum günü mü ilk kutlayan olması falan 1 1 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Evet Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Henüz özel olarak kutlayan biri olmadı.. Toplu mesajları saymazsak.. 1 3 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Toplu olanlar sayılmaz :) Bayramlaşmanız sabaha kalmış (aslında normali o ama neysem 😅) bayramın mübarek olsun :) Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Teşekkür ederim, hayırlı bayramlar.. Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ne demek, teşekkürler :) Yorumla
myraes Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ben yapayalnız bir insanım. 😭 1 3 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Bayramın mübarek olsun🤍 Yorumla myraes +1 yıl Canımm teşekkür ederim senin dee🍬✨ Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ben teşekkür ederiiimm☺️ iyi bayramlar🌸 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kimseyle, çünkü depremden yana çocuğunu kaybeden arkadaşım var sessizdir bende bayramlar. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl akşam kız arkadaşım geldi o kutladı 12’de bizden giderken 😀 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bayrama girmiş bulunmuyoruz bayram bayram namazıyla beraber başlar 2 1 Yorumla eflani7878 +1 yıl Aynen öyle ve son günü ikindi namazı ile biter Yorumla
WinchesterD Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bayram namazını kılmadan bayram yapmam 1 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. @hot_chocolate kutladı eksik olmasın 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Henüz kimse 1 3 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Bayramın mübarek olsun o zaman 🌸 bayramlaşma sabaha kalmış :) Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Teşekkür ederim seninde bayramın mübarek olsun:) Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ne demek, tişikkürler 🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl mezar taşıyla... 1 6 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Oooy oy en zoru.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sabır sabır 2 senedir böyle alışamadım ama olsun biraz daha sabır Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Yani ne diyim bilmiyorum zayıf yerimden vurdun :) Kimi kaybettin bilmiyorum ama o acı derinden geliyorsa geçebilicek bir acı değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hiç geçmiyo sevgilim 2 sene önce şehit oldu oysa gelseydi evlenecektik Yorumla Fearlesgirll +1 yıl orada kavuşursunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl inşallah Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ailem kutladı 1 0 Yorumla
Bymasor___ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bayram namazi kilinmadan bayram olmaz başlamaz 🤦 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kimsecikler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim bayramımı mesaj attığım abla kutladı
Ne bu doğum günü mü ilk kutlayan olması falan
Evet
Henüz özel olarak kutlayan biri olmadı.. Toplu mesajları saymazsak..
Toplu olanlar sayılmaz :)
Bayramlaşmanız sabaha kalmış (aslında normali o ama neysem 😅) bayramın mübarek olsun :)
Teşekkür ederim, hayırlı bayramlar..
Ne demek, teşekkürler :)
Ben yapayalnız bir insanım. 😭
Bayramın mübarek olsun🤍
Canımm teşekkür ederim senin dee🍬✨
Ben teşekkür ederiiimm☺️ iyi bayramlar🌸
Kimseyle, çünkü depremden yana çocuğunu kaybeden arkadaşım var sessizdir bende bayramlar.
akşam kız arkadaşım geldi o kutladı 12’de bizden giderken 😀
Bayrama girmiş bulunmuyoruz bayram bayram namazıyla beraber başlar
Aynen öyle ve son günü ikindi namazı ile biter
Daha bayram olmadi
Peki :)
Bayram namazını kılmadan bayram yapmam
@hot_chocolate kutladı eksik olmasın
daha bayram olmadı
Henüz kimse
Bayramın mübarek olsun o zaman 🌸 bayramlaşma sabaha kalmış :)
Teşekkür ederim seninde bayramın mübarek olsun:)
Ne demek, tişikkürler 🙂
mezar taşıyla...
Oooy oy en zoru..
sabır sabır 2 senedir böyle alışamadım ama olsun biraz daha sabır
Yani ne diyim bilmiyorum zayıf yerimden vurdun :)
Kimi kaybettin bilmiyorum ama o acı derinden geliyorsa geçebilicek bir acı değil
hiç geçmiyo sevgilim 2 sene önce şehit oldu oysa gelseydi evlenecektik
orada kavuşursunuz
inşallah
Ailem kutladı
Gupta bir arkadaş
Bayram namazi kilinmadan bayram olmaz başlamaz 🤦
Kimsecikler
Kimse. Çünkü yalnızım. İyi böyle