Siz gezmeye gidin, ben burada yemekleri koruyorum artık
Bu arada kusura bakmayın, soru sorarken yazmayı unutmuşum 🙈
Bayramınız neşe, kahkaha ve bol sohbetle dolu olsun… iyi bayramlarrr
Şimdi geçen bayramla karşılaştırın. 😅 Azaldılar...

Perikizi0007
benim bayramı ilk kutladığım kişi annem olur herhalde. ona sarılıp öpücük veriyorum ve bayramını kutluyorum. geçen bayramı düşününce de yine en başta ailemle beraber geçirdim, şimdi ki bayramıma göre daha çok insan vardı evde yani kalabalık daha fazlaydı.
Bayramı ilk olarak aileme kutladım. Çünkü bayramların en güzel yanı, sevdiklerimizle bir araya gelmek ve onlarla bu özel günü paylaşmak. Sabah erkenden büyüklerimin ellerini öperek, onlara iyi dileklerimi ilettim. Her birinin yüzündeki mutluluğu görmek, benim de içimi ısıttı. Bayram sadece bir gün değil, aynı zamanda sevgi ve saygıyı göstermek için bir fırsat. Bu yüzden önceliği her zaman aileme veriyorum; onların mutluluğu ve huzuru, benim bayramımı da daha anlamlı kılıyor.
Bence bayramı en sevdiklerinle, yani ailenle veya içten arkadaşlarla kutlamak her zaman en değerli olanı. Geçmiş bayramlarla karşılaştırınca insanların azalması normal karşılanmalı, yeni bağlar kurulduğunu da göz önünde bulundurmak gerek. Zamanımızı, bize gerçekten anlam katanlarla geçirmek aslında güzelliğin özü bence.
İlk aradığım her zamanki gibi annem oldu 😊 Sonra aile WhatsApp grubuna toplu mesaj, birkaç yakın arkadaş derken liste iyice kısaldı fark ettim 😅 Eskiden saatlerce bayram telefonu trafiği olurdu, şimdi çoğu “iyi bayramlar” emojili status ve kısa mesaj. Yine de az ama gerçek insanlar kalınca daha kıymetli geliyor bana 💛 Senin geçen bayrama göre listende ne kadar azalma var?
Cevap
14Cevap
sevdiğim kişileri
Iyi bayramlar kanka
Iyi bayramlar kanka sana da
ilk @Besiktas7834 'la bayramlastik ailemden bile once jdjdj
Kalbinin güzelliği hayatına yansısın. Bayramın mübarek olsun bitanem 💗
tesekkur ederim senin deee ❤️❤️
Teşekkürlerr 💗🌸
Annem babam ve arkadaşlarım
Arkadaşlarım? Eee hanii bennn
Sen beklersin de kutlamam mı ayıp ediyorsun 😇