Aile & Toplum Bu bayramı nerede geçireceksiniz? Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Depremden evimiz gitti yurtta geçircwz mecbur elin şehrinde Bu bayramı nerede geçireceksiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Geçmiş olsun bizde konteyner da yiz gülüm 💓💓iyi bayramlar 1 3 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Şişede geçmiş olsun abla 😕İyi olur inşallah Yorumla fesfs +1 yıl Olur olur düzelir Allah sağlık versin canımız sağ şükür Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Amin inşallah 😕 Yorumla
Ates4870 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl İlk anneannem'e gideceğiz. Ondan sonra bilmiyorum bayram ziyaretleri muhtemelen 0 0 Yorumla
Beliz_inquiring33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evde geçireceğim. Size de geçmiş olsun 💫 1 0 Yorumla
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl O kadar yorgunum ki evdeyim yan gelip yatacağım 👍 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Ailemle. 0 1 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Aferin Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evde 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ailemle 0 0 Yorumla
Resco123 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kışlada 0 4 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Meslek ne Yorumla Resco123 +1 yıl Vatani görev Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Benim bitti 3 gün önce zor ya Yorumla Resco123 +1 yıl Zor tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun bizde konteyner da yiz gülüm 💓💓iyi bayramlar
Şişede geçmiş olsun abla 😕
İyi olur inşallah
Olur olur düzelir Allah sağlık versin canımız sağ şükür
Amin inşallah 😕
İlk anneannem'e gideceğiz. Ondan sonra bilmiyorum bayram ziyaretleri muhtemelen
Evde geçireceğim. Size de geçmiş olsun 💫
O kadar yorgunum ki evdeyim yan gelip yatacağım 👍
Yorum yok. :)