Aile & Toplum Bayramı nerede geçireceksiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor ben bayramda yanlız olucam herhalde 🥹Bayramı nerede geçireceksiniz? Bayramı nerede geçireceksiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Ben arkadaşlarımın bayramını kutlar sonra da dışarı da gezerim sabahtan çıkıp belki de kuzenlere giderim uzak ama biraz 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Ailemle bayramlaşmalara giderim gadası 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Köye gideceğiz inş. Sen de gel doğa yürüyüşü yaparsın 😃 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olur geleyim 🫨 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl tamam konum atarım bi ara Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aksilik olmazsa Ilgaz'a tanımadığım akrabalara denk gelmek güzel olacaktır. Aksilik olursa da at çiftliğine tabi ki. 1 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Ahhh bilsem bu durum geriyor beni evden çıkmasam diyorum 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çok da gerekli olmayan birkaç akraba gezisi 😬 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evde ailemle herhalde gezmeye falan giderim havalar ısınırsa belki bir deniz kenarı 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Genelde bayramda Ankara 'da oluruz abim de yengemler gelir birkaç tane akraba kaldı onlar gelir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Babannemo ziyarete giderim, bu bayramda ekstra bir şey yapmam pek, her yıl stabil 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evde manda gibi yatacam 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evde kisa tatilde belki ablama geçerim b bloğa) 1 0 Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ailemi ziyeret ettikten sonra evimde olurum. 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çalışcam büyük ihtimal mutluyum 😂 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evimde 1 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evde maç izlicem😍 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evde 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. İstanbul'da 2 0 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evimde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben arkadaşlarımın bayramını kutlar sonra da dışarı da gezerim sabahtan çıkıp belki de kuzenlere giderim uzak ama biraz
Ailemle bayramlaşmalara giderim gadası
Köye gideceğiz inş. Sen de gel doğa yürüyüşü yaparsın 😃
Olur geleyim 🫨
tamam konum atarım bi ara
Aksilik olmazsa Ilgaz'a tanımadığım akrabalara denk gelmek güzel olacaktır. Aksilik olursa da at çiftliğine tabi ki.
Ahhh bilsem bu durum geriyor beni evden çıkmasam diyorum
Çok da gerekli olmayan birkaç akraba gezisi 😬
Evde ailemle herhalde gezmeye falan giderim havalar ısınırsa belki bir deniz kenarı
Genelde bayramda Ankara 'da oluruz abim de yengemler gelir birkaç tane akraba kaldı onlar gelir
Babannemo ziyarete giderim, bu bayramda ekstra bir şey yapmam pek, her yıl stabil
Silivri de yazlıkta herhalde
ailem ve sülalemle geçiricem 😀
Evde manda gibi yatacam
Evde kisa tatilde belki ablama geçerim b bloğa)
Ailemi ziyeret ettikten sonra evimde olurum.
Henüz bir planımız yok..
Çalışcam büyük ihtimal mutluyum 😂
Dinlenerek
Evimde
Evde maç izlicem😍
Evde
İstanbul'da
6 şubatta kaldı
Evde
Çalışarak
Evimde
Memlekette..