Annem, abim ve beni bırakıp eşiyle köye taşındı. Sizce yeni bir hayat kurmak zor olur mu?

Annem ve eşi köye taşındı abim ve ben gitmek istemedik ve İstanbul'da kaldık. şu an oturduğumuz evde kalmaya devam ediyoruz ev sahibiyle konuştular annemler müsade etti ev sahibi de (ev sahibi bizi tanımıyor biz sonradan taşındık çünkü abimle) her neyse işte annemler gitti evde şuam sadece benim odam kaldı bir de ocağı birkaç tabak çatal kaşık mutfak eşyası bıraktılar bıraktılar o kadar. şu an evde çamaşır makinesi buzdolabı hiçbir şey yok. ben 18 abim 23 yaşında abim çalışıyor ben sınava hazırlanıyorum ama mezuna kalacağım büyük ihtimal o yüzden iş arayıp bir işe giricem yavaş yavaş her şeyi alırız diye düşünüyorum spotçudan falan. Sizce çok zor olur mu? Ben üniversiteye de gideceğim daha üniversiteye giderken part time çalışırım diye düşünüyorum çok mu zorlanırız sizce? Annem çalışmadığı için yardımcı olamaz eşinden istemeyiz zaten ki o da göndermek istemez. Babam karısı ve yeni çocuklarına bakmaktan bizi unuttu. Hallolur mu her şey bir gün?

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de abim hiç parasını tutabilen birisi değil normalde ama şimdi her şey bize kalınca düzelir mi bilmiyorum ona da çok güvenemiyorum açıkçası
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu da belirteyim babam bizi istemedi ama annem bize gelin ayrı yapamazsınız falan dedi annem sahip çıktı aslında. Ama annemin eşi bizi istemiyor bunun farkındayım o yüzden gitmek istemedik bir de annemle çok sorun yaşıyorduk kalmak istemedim onunla
Annem, abim ve beni bırakıp eşiyle köye taşındı. Sizce yeni bir hayat kurmak zor olur mu?