Kendimi fazlalık gibi hissediyorum. Çok özgüvensizim. Ailem başta giyimim olmak üzere her şeyime karışıyor kadın erkek ayrımı yaşıyorum. İş yerinde patronum azarlıyor yetersiz hissettiriyor. Kız arkadaşlarım teker teker benden gitti aramıyor yanlarına gidince yokmuşum gibi davraniyor her etkinlikte bensiz gidiliyor.
Artık sosyal anksiyetem arttı özgüven problemi yaşıyorum. Yolda yürürken bile başımı öne eğerek hızlı adimlarla gidiyorum.
Kendimden hayatımdan çok rahatsızım.
21 yasındayım hiç bir şeyi yerine getiremedim. Üniversite okuyup hayalime kavusamadim. Lisedeyken basarili bir oğrenci degildim Yurt disina cikmadim eksilerdeyim üstume basan cikiyor yani o derece. Bazen ağlama isteği geliyor artik uyumak bile beni iyi hissettirmiyor. Her sofraya oturduğumuzda bundan bir halt olmaz en iyisi evlendirelim sofradan bir bogaz eksilir demeleri de cabası.
Yapayalnizim bunlari yazarken bile kötü oldum şu an
Artık sosyal anksiyetem arttı özgüven problemi yaşıyorum. Yolda yürürken bile başımı öne eğerek hızlı adimlarla gidiyorum.
Kendimden hayatımdan çok rahatsızım.
21 yasındayım hiç bir şeyi yerine getiremedim. Üniversite okuyup hayalime kavusamadim. Lisedeyken basarili bir oğrenci degildim Yurt disina cikmadim eksilerdeyim üstume basan cikiyor yani o derece. Bazen ağlama isteği geliyor artik uyumak bile beni iyi hissettirmiyor. Her sofraya oturduğumuzda bundan bir halt olmaz en iyisi evlendirelim sofradan bir bogaz eksilir demeleri de cabası.
Yapayalnizim bunlari yazarken bile kötü oldum şu an
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer