Aile & Toplum Hangi şık sizin için geçerli? PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Şıklar görselde 😀😃🙂🙃 Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Evet devam 😀😃🙂🙃😊 Hangi şık sizin için geçerli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayatımda sevgilim olmadı maalesef 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İki şik birden işaretliyemiyor muyuz? Hem evli hem sevgili arayamaz mı insan 😂😂😂😂 3 8 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl İşaretleyebilir neden olmasın 😀😃🙂🙃 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Bende iki şık işaretleyeyim o zaman 😀😃🙂🙃 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl D ve E 😀😃🙂🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yasak bir aşk doğar buradan iki sezon dizi çıkar 😂 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Doğsun ne olacak anı yaşamak gerek keşke dememek için Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl O şanslı kim acaba 😀😃🙂🙃😊 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Şanslıyı sordum kaçtın 😀😃🙂🙃 Yorumla Master81 +1 yıl Valla ben yazacaktım bunu 😀 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Dikkat: Sevgilim var 😄 1 2 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Yaklaşmayın yanarsınız 😀😃🙂🙃 PiLLy_BheBek +1 yıl Aynen 😂
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Adana merkez patlıyor herkes benim şıkkım jjgj 😅 1 3 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Pimi çekilmiş bomba kaçın 😀😃🙂🙃😊 Yorumla thecutewitch +1 yıl Bom bom bom 💣💣 jjgj 😅 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl 😀😃🙂🙃😊 Yorumla
defne860 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl F ne gerek var ya kendim gayet mutluyum belki daha sonra 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl G şıkkı:Koca arıyorum 1 12 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Hemen adayları sıralayalım hanımefendiye 😀😃🙂🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka yaptığımın farkındasındır heralde beyfendi😀 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Kesinlikle hanımefendi maksat kafayı dağıtmak iki tebessüm ettirmek 😀😃🙂🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her şakanın altında da vardır bir gerçek demedin hayret😀 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Genelde öyle mi cevap veriyorlar 😀😃🙂🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi şaka yapınca öyle diyorlar çoğu zaman😀 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Maalesef insanlarımız hemen bir artmiyet ve menfaat peşine düşüyor 😀😃🙂🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle öyle 🙂 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Bir karşılık almadan kimse bir şey yapmıyor maalesef Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl iyi eğlenceler dilerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler size de Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl A şıkkı diyorum. 1 27 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Adayların cv lerini alalım mı? 😀😃🙂🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet alabilirsiniz beyefendi. Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Efendim kriterleri söylerseniz ona göre ön eleme yapalım 😀😃🙂🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ort boy ve kilo. Esmer olabilir. 30 yaş üstü olması daha iyi.😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kel olmasın bu arada Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Orta boy derken 170-180 arası mı olgun olacak kel olmayacak 😀😃🙂🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen. Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Tüh yaştan kaybetçem galiba 😀😃🙂 boydan da biraz fazlalık var :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok, 180 üstünün yanında minik kalırım. Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl 182 fazla değil 😀😃🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet. Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl O zaman aday olabilirmiyim hanımefendi 😀😃🙂🙃 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Kendime pay çıkarıyorum hemen bu kadar yüzsüzlük olmaz dimi 😀😃🙂🙃😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 maalesef Medeni durumunuz müsade etmiyor. Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Hep ondan kaybediyorum zaten bazıları gibi gizlemek gerek herhalde 😀😃🙂🙃😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizleyince en başından kaybediliyor. boş ver. Yalanın olduğu hiçbir şey doğru değildir. Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Kesinlikle sizi tanımak güzeldi sürçi lisan ettiysem affola umarım biraz tebessüm ettirmişimdir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ☺️☺️ tesekkurler Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Rica ederim ama gizli olmasaydınız sizi tanımak isterdim arkadaşça tabiii 😀😃🙂🙃😊 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Bu arada profilimi de stalklamışsınız çaktırmadan 😀😃🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru hoşuma gitmişti. İkinci soruyu cevapladım. Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim. Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Hımmm şu diğer soru :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet şu diğer soru Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Başka ilgini çeken soru var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir bakayim Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Mevcut durum DArayış E 1 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. A. İlişkim olmuyor. 1 0 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl F ulan F🤣🤣 1 1 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Tamam sakin lütfen 😀😃🙂🙃😊 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moladayım😜 1 7 Yorumla yamanbey2580 +1 yıl Fazlasını debemişsin Yorumla khaixx +1 yıl @yamanbey2580 derken Yorumla yamanbey2580 +1 yıl Hepsini denemişsin dedim Yorumla khaixx +1 yıl En fazla sevgililik oldu Yorumla yamanbey2580 +1 yıl O olunca herşeyi yaşamışsındır zaten sen😂 Yorumla khaixx +1 yıl @yamanbey2580 seni ilgilendirmez toz ol Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl 👏👏👏👏👏👏 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl A... 1 1 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Adayların cv leşini alalımmı Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlişkim yok 1 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. A şıkkı 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. A 😄 1 0 Yorumla
noone_401 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Hmmmmm 1 6 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Seç bakalım iyi düşün ama Yorumla noone_401 +1 yıl Düşünecek bir şey yok ki belli benim durumum. Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Belli ama sende gizli o zaman Yorumla noone_401 +1 yıl Yok değil aslında ilişkim yok arada oluyor geçiyor gidiyor arkadaşlar 😛 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Aaaa niyeki 😀😃🙂🙃 Yorumla noone_401 +1 yıl 💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️ Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı. Nasip kısmet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayatımda sevgilim olmadı maalesef
İki şik birden işaretliyemiyor muyuz? Hem evli hem sevgili arayamaz mı insan 😂😂😂😂
İşaretleyebilir neden olmasın 😀😃🙂🙃
Bende iki şık işaretleyeyim o zaman 😀😃🙂🙃
D ve E 😀😃🙂🙃
Yasak bir aşk doğar buradan iki sezon dizi çıkar 😂
Doğsun ne olacak anı yaşamak gerek keşke dememek için
O şanslı kim acaba 😀😃🙂🙃😊
Şanslıyı sordum kaçtın 😀😃🙂🙃
Valla ben yazacaktım bunu 😀
Dikkat: Sevgilim var 😄
Yaklaşmayın yanarsınız 😀😃🙂🙃
Aynen 😂
Adana merkez patlıyor herkes benim şıkkım jjgj 😅
Pimi çekilmiş bomba kaçın 😀😃🙂🙃😊
Bom bom bom 💣💣 jjgj 😅
😀😃🙂🙃😊
F ne gerek var ya kendim gayet mutluyum belki daha sonra
G şıkkı:Koca arıyorum
Hemen adayları sıralayalım hanımefendiye 😀😃🙂🙃
Şaka yaptığımın farkındasındır heralde beyfendi😀
Kesinlikle hanımefendi maksat kafayı dağıtmak iki tebessüm ettirmek 😀😃🙂🙃
Her şakanın altında da vardır bir gerçek demedin hayret😀
Genelde öyle mi cevap veriyorlar 😀😃🙂🙃
Bi şaka yapınca öyle diyorlar çoğu zaman😀
Maalesef insanlarımız hemen bir artmiyet ve menfaat peşine düşüyor 😀😃🙂🙃
Kesinlikle öyle 🙂
Bir karşılık almadan kimse bir şey yapmıyor maalesef
iyi eğlenceler dilerim
Teşekkürler size de
Teşekkür ederim
A şıkkı diyorum.
Adayların cv lerini alalım mı? 😀😃🙂🙃
Evet alabilirsiniz beyefendi.
Efendim kriterleri söylerseniz ona göre ön eleme yapalım 😀😃🙂🙃
Ort boy ve kilo. Esmer olabilir. 30 yaş üstü olması daha iyi.😂😂
Kel olmasın bu arada
Orta boy derken 170-180 arası mı olgun olacak kel olmayacak 😀😃🙂🙃
Aynen.
Tüh yaştan kaybetçem galiba 😀😃🙂 boydan da biraz fazlalık var :)
Yok, 180 üstünün yanında minik kalırım.
182 fazla değil 😀😃🙂
Evet.
O zaman aday olabilirmiyim hanımefendi 😀😃🙂🙃
Kendime pay çıkarıyorum hemen bu kadar yüzsüzlük olmaz dimi 😀😃🙂🙃😊
😂😂😂 maalesef Medeni durumunuz müsade etmiyor.
Hep ondan kaybediyorum zaten bazıları gibi gizlemek gerek herhalde 😀😃🙂🙃😊
Gizleyince en başından kaybediliyor. boş ver. Yalanın olduğu hiçbir şey doğru değildir.
Kesinlikle sizi tanımak güzeldi sürçi lisan ettiysem affola umarım biraz tebessüm ettirmişimdir
☺️☺️ tesekkurler
Rica ederim ama gizli olmasaydınız sizi tanımak isterdim arkadaşça tabiii 😀😃🙂🙃😊
Bu arada profilimi de stalklamışsınız çaktırmadan 😀😃🙂
Soru hoşuma gitmişti. İkinci soruyu cevapladım.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Hımmm şu diğer soru :)
Evet şu diğer soru
Başka ilgini çeken soru var mı
Bir bakayim
Mevcut durum D
Arayış E
Sevgili istemiyorum F
A. İlişkim olmuyor.
AEF limitleri zorluyorum 😂😂😂
F ulan F🤣🤣
Tamam sakin lütfen 😀😃🙂🙃😊
Moladayım😜
Fazlasını debemişsin
@yamanbey2580 derken
Hepsini denemişsin dedim
En fazla sevgililik oldu
O olunca herşeyi yaşamışsındır zaten sen😂
@yamanbey2580 seni ilgilendirmez toz ol
👏👏👏👏👏👏
A...
Adayların cv leşini alalımmı
E şıkkı
E şıkkı 😂
İlişkim yok
A şıkkı
B şıkk
A 😄
Müzmin yalnız diyelim
Hmmmmm
Seç bakalım iyi düşün ama
Düşünecek bir şey yok ki belli benim durumum.
Belli ama sende gizli o zaman
Yok değil aslında ilişkim yok arada oluyor geçiyor gidiyor arkadaşlar 😛
Aaaa niyeki 😀😃🙂🙃
💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️
Nasip kısmet
Sevgilim var