Bir çok düşünür farklı açıklar bunu, peki sizce var olmanın sebebi nedir.
Bense heraklitosa katılmaktayım.
Bir çok düşünür farklı açıklar bunu, peki sizce var olmanın sebebi nedir.
Bense heraklitosa katılmaktayım.
Var olmanın sebebi, felsefi bir konudur ve birçok farklı görüş vardır. Bazılarına göre, var olmanın sebebi, insanların Tanrı veya doğaüstü bir güç tarafından yaratılmış olmalarıdır. Diğerleri, var olmanın nedeninin evrim ve doğal seçilim olduğunu düşünürler. Bazılarına göre ise, var olmanın nedeni tamamen rastlantısal olabilir. Sonuç olarak, var olmanın sebebi üzerine birçok farklı görüş ve teori vardır.
Var olduğumu düşünmüyorum bile teşekkürler
kim bilir belkide..
Evrenin içinden geçip giden bi nesneyim belki sebebimiz olduğunda nereden çıkarıyoruz
sebebe gerek mi var diyorsun aslınsa bir bakıma heraklitosla yakın bir düşünce
Cevabını bulamadığın sebebinin ne önemi var diyorum
bulamadım demişsiniz, demek ki bir cevap var bir yerlerde
Peki ya cevap yoksa
iki seçenek var, ya biz bulamıyoruz henüz ya da cevap zaten yok.. ama cevapsız bir soru olduğuna inancım da yok
Çokta şey yapmamak lazım maazallah deli oluruz😂😂
deli olmak mantıklı geliyor
Teşekkürler Türkiye Teşekkürler
😅😅
ne demek efenm
Cevap
9Cevap
Evrim olması
Değişmeyen tek şey değişimin kendisi diyorsun yani benim Descartese yakınım düşünüyorum oyleseyse varim sözü benim ickn daha fazla anlamlı bilinç var olduğumuzun ispatı diye düşünüyorum
Heraklitos ne der bilmem ama bütün insanlık Allah'a kulluk etmek için yaratıldı bunu bi düşün derim 😉
Allahı tanımak ve Kulluk etmek varoluşun ve yaratılışın temel sebebi budur.. vesselam
O ne diyordu ki
kendisinin filozof kişiliği hakkında ufacık bir makale okursan anlarsın daha iyi olur hem
Hatırlat sen yine de
Zorunlu varlık olan Tanrı.
Çok düşünme sıyırırsın
Ne demiş heero
ilgin varsa özellikle araştırmanı tavsiye ederim
Aci çekmek için
Çokta anlam yüklemek lazım
Yasamak
Amaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?