Aile & Toplum En 90'lardan kalma alışkanlığınız ne? antiputist Takip Et Xper 1 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben TV karşısında vakit geçirmeyi hâlâ seviyorum mesela. En 90'lardan kalma alışkanlığınız ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 793 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/mEbVf0n3Y2QHayla ferdi dinliyorum... 1 0 Yorumla
kemalkskc Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl Televizyon izlemeyi uzun zaman önce bıraktım ama arada Tetris keyfi yaparım 1 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Pazar günleri herkese işim var diyip evde kafa dinlemek okul zamanı bile aynıydı 😂😂 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl 100 üzerinden inatla 84 almak herhalde bir soruyla 88 kaçardı o zaman 5 olurdu 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Kek yaptıysam karıştırma kalıbının dibini sıyırmak. 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben modernliği severim Seksenler 90'lar ilgimi çekmiyor 0 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl 90's parcalarinin bircogunu severek hala dinlerim 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ara ara Pokemon izliyorum. 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Atari oyunlarını hala oynarım 1 0 Yorumla
Raadgenc Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. Bu 90 ile mi alakalı az önce kalktım başından :) 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiç kalmadı 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. 90larda yaşamadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayla ferdi dinliyorum...
Televizyon izlemeyi uzun zaman önce bıraktım ama arada Tetris keyfi yaparım
Pazar günleri herkese işim var diyip evde kafa dinlemek okul zamanı bile aynıydı 😂😂
100 üzerinden inatla 84 almak herhalde bir soruyla 88 kaçardı o zaman 5 olurdu
Kek yaptıysam karıştırma kalıbının dibini sıyırmak.
Ben modernliği severim Seksenler 90'lar ilgimi çekmiyor
90's parcalarinin bircogunu severek hala dinlerim
Ara ara Pokemon izliyorum.
Atari oyunlarını hala oynarım
Hâla o dönemin müziklerini dinliyorum
Hafta sonu çizgi film
Bu 90 ile mi alakalı az önce kalktım başından :)
Hiç kalmadı
90larda yaşamadım