Babamı kaybedeli 3 yıl oldu 😔 dün rüyamda gördüm elini öptüm bayramlastım. Sarıldık oda ağlıyordu bende. Onsuz bayram o kadar zor ki... Anlatırken bile insanın boğazında düğümleniyor kelimeler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Babamı kaybedeli 3 yıl oldu 😔 dün rüyamda gördüm elini öptüm bayramlastım. Sarıldık oda ağlıyordu bende. Onsuz bayram o kadar zor ki... Anlatırken bile insanın boğazında düğümleniyor kelimeler.
Öncelikle başın sağolsun abla mekanı cennet olsun umarım :( Benim ailem yok yani yok derken benim için yoklar.. çünkü bir gün bile sevdiklerini görmedim bende artık sevmiyorum zaten hatta nefret ediyorum. keşke olmasalardı diyorum gerçekten olmasalar daha iyi olurdu en azından boş boş sinirlenmezdim. insanın bence hayatında iyi bir ailesi olması o kadar önemli ki benim için. ama kötü aile denk gelen insanların hayatları ise daha zor daha kötü oluyor. ben de mesela gerçekten sevdiğim bir annem olsa da sarılsam falan diyorum arada ya da ablam da olabilir. bu yüzden de kendimi sevgisiz olarak görüyorum. dışarıdan da sevgi görmediğim için zaten biraz duygusuz gibi oldum hayatımda her zaman ama artık takmıyorum insan her şeye odluğu gibi buna da alışıyor çünkü
amin canım sagol belki hayat daha güzellerini verir sana aileden olmadı 😕
Teşekkür ederim abla :/ 🌺🙏
Öncelikle başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun huzur içinde uyusun inşallah benim babam hayatta ama 4 sene önce annem vefat etti onsuz yaşamaya çalışmak çok zor
Cevap
16Cevap
Anne yok. Baba var. Çok şükür her günümüze, kötü olduğunu düşündüğümüz bir anımızı bile ilerde mumla arayabiliriz. Kavgalarımızı, üzüntülerimizi bir gün gelip "keşke o olsaydı da yine kavga etseydik"diyebiliriz. Bundan dolayı her anın kıymetini bilip olgun davranmak, sabırlı olmak gerek. Tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun inşallah..
8 sene oldu annem kanserden 3 sene oldu babam Corona dan vefat etti. ne bayram severim ne doğum günü nede özel bir gün. sabahlari patates kızartması kokusuyla uyanmayı anne babamin beni simartmasini sevmesini o kadar çok özledim ki. kaldim yapayalnız ya. ilk zamanlar daha zordu. yolda anne baba çocuk görünce agliyodum şimdi acıya alistim artık.
Ha Benim de yok. Özlüyorum.. ikisini de gomdum. Bazen aglarim. Kimsem yok. İntihar da düşündüm yalnızlık kız arkadaş aradım ama yalnızım. Sonra anladım ki hayat acımasız...
Sağol çözümdegil onu anladım. Ama yaşadım şükür.
Allah rahmet eylesin. Ölüm bir son değil tam tersine cennetle müjdelenenler için sonsuz bir hayatın başlangıcır. Allah hepimizi anne babamızla o sonsuz hayatta buluşturmayı nasip etsin inşallah 🙏
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Çok şükür ikisi de hayattar. Allah anne ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin 🤲🏻
Allah rahmet eylesin. Birde olduğu halde yokmuş gibi olanlar var😔
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
AAllah rahmet eylesin başınız sağolsun üzülme ya 😞anne babası olan var ama bu dünyada kıymetini bilmiyorlar taaakii bu dünyadan gidene denk
Ben kaybedeli 6 sene oldu. İksinin de toprağı bol olsun
Çok şükür sağlar 🤲🤲 Allah rahmet eylesin 🥺
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Basın sağolsun mekanı cennet olsun
Babam yok 25 senedir
Evet babam yok bugunlerde özlem hissediyorum
Çok şükür sağlar. 🤲🏻 Başın sağ olsun..
Başınız sağ olsun. 🥺
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
İkisi de sağ çok şükür
Bayram geliyor babasız annesiz olan var.
Başın sagolsun.
teşekkür ederim 😔
Benn😔😔
Benimkinler ölmedi ama varla yok arası iyi değiller kötü
Allah rahmet eylesin
Aynen doğru teşekkür ederim sende
Rica ederim
Çok şükür sağlar
Aminn senin de başın sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah
Kapandı 🥴
Babasızım:(
Allah rahmet eylesin