Merhaba,
ben bir mallık yaptım. Şöyle; bana ilgili bi çocuk vardı çok tanımıyordum ama ben de mesajlaşıyordum buluşuyordum falan. Tanıdıkça sevmeye başladım. Sevdikçe uzaklaştım ondan bekledim duygusallık yapıp her şeyi. Zaten çağırıyordu ediyordu beni ben buluştuktan sonra eve gelince hiçbir şey yazmıyordum ondan bekliyordum. Mesela 5-6 gün falan. Sonra tabi çocuk ilgisizleşti. Şimdi yazıyorum hep çevrimiçi ama uzun süre sonra dönüyor. Buluşalım dedim duruma göre haberleşiriz dedi. resmen kendimden uzaklaştırdım. şu an onu düşünmeden duramıyorum. Napayım ben
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir daha yazma elbet dönecektir
Ya ama ya başkasıylaysa
erkekler elinde bir hiç oldugunda eskiyi bir yoklar belki sende o zaman daha tutarlı davranırsınn
:(
Ümidi kes olmaz artık o iş.
Yaaa :(((( neden
3 ihtimal var. Ya bu iş olmaz diye düşündü ve vazgeçti, ya başkasını buldu ya da oyun el değiştirdi artık o senle oynuyor. Her 3 ihtimal dahilinde de zararlı çıkan sensin, hangisi olduğunun önemi yok. Bu yüzden unut gitsin.
Buluştuktan sonra hiç o yazmıyordu ben yazmazsam. Bu yüzden bekledim 5-6 gün ama Her seferinde kendime engel olamadan yazdım. Kim haklı
O zaman baştan beri yedekte olabilirsin. Bence sen çocuğun çevresini iyice araştır bir gariplik sezdim.
Yani aslında sevgilisi mi var
Çevresini nasıl araştırırım ki Ben bir tek onu tanıyorum.
Tamam akışına bırak şimdilik. Eğer bu durumdan rahatsızsan tekrar buluştuğunuzda dile getir.(bu konuları sakın telefondan yazma)
Pazar akşamı buluşalım demiştim duruma göre haberleşiriz demişti. Yarın ‘bugün buluşuyor muyuz ‘ diye sorayım mı
Evet sor
Bu sabah sordum henüz cevap vermedi uyuyor sanrıım
Kaçan balık büyük olur
Nasıl yani
Biraz ilgi gösterseydin zamnında diyorum
Tamam onu ben de diyorum ama soru bu değil soruya cevap vermeyecekseniz yazmayın
Artık yapacak biley yok diyorum işte bende
Unut
Niye
Unut