Şahsen ben her ikisi de..(Bu iki kavramı karıştıran çok..)
Laik
Müslüman
Her ikisi de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben Laik birisiyim ama dini inancım yok. yani tanrıya ve dinlere inanmıyorum. ama hiç bir zaman saygısızlık yapmam ve yapmadım. hatta neredeyse tüm arkadaşlarım inançlıdır. bence önemli olan insanın mutlu olduğu gibi yaşaması. zaten bir insan hem dine inanır hem de laik olur. yani illa birisini seçmesi gerekmiyor zaten çoğu kişi dini anlamadığı için genelde ön yargısı olur. ama insan hem modern olur hem dinini yaşar hem de mutlu olabilir. ki cahil insan her zaman cahildir zaten bunun da din ile ilgisi yoktur. kişi kendini eğitmezse cahil kalır
Ben Müslüman'ım. Ama birey olarak Müslümanım. Yani dinimle ilgili her şey Allah ile benim aramda. Kimsenin Alkolüne, İşlediği suça / günaha vesaire hayatına karışmam, karışılmasını da sevmem. Kul ile Allah arasındaki meseleler beni ilgilendirmiyor.
Aynı şekilde, Devlet işlerinin Din ile karıştırılmasına da son derece karşıyım. Ben seçimlerde, mitinglerde herangibi bir siyasinin eline Kur'an-ı alıp dolaşmasını, bana kendi dinini kanıtlamasını istemiyorum.
Cevap
11Cevap
Laiğim, dinsizim, kemalistim.
Laik mi Müslüman mı diye sorulmaz, seküler mi diye sorulur. Cahil
Edebinle takıl abeveynlerin ahlak vermemişse git de öğren. Asababımı bozma benim uza işine bak yedirtirim sana o cahil lafını.. Seküler laikliğin karşıtı.. Ayrıca sizin dediğiniz gibi sorsam da anlam farklı olsada soru nispeten aynı olacaktı sayın küçük zeka.
Laik ama İslam'a inanan ve öyle yaşayan biriyim kadın erkek haklarını bilen savunan özgür bir düşünceye sahibim bağnaz birisi değilim
Müslüman birisi laik olamaz ki
Sosyalistim , komünistim , müslümanım
İkisi de değilim anarko kapitalistim
Oldu araya bi de koministi kat
Laiklik devlet dininin olmamasıdır
İnsan laik olmaz, devlet kaik olur😄😄
Laikliği ne sanıyorsunuz?
Tabiki ellahm dülillah müslüman
Elhamdülillah Müslümanim
Laik
insan laik olamaz
Laik