Gelişim sağlayamamış insanlar yapar bunu din öyle Bi anda vazgeçilecel bişey değil bunun tek Bi sebebi var gerçektem inanmıyorlar, sırf birileri dayatıyor diye kabul eden insanlar var
Yani öyleydiyde hiç sorgulamadan yaşıyodum ben sırf ailem müslüman onlara uyum sağlıyım diye sonradan insan kendini ot gibi hissediyor kendimi arayınca sonuç bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu soruyu burada sormana bile gerek yok :D
Sormuş bulundum affınıza sığınıyorum 😂😂
Pişman oldun mu :D
Gerekçesini merak ettim 🤨
Evet, ama muhafazakar değilim. 💅
Boş ver vicdan yeter
Kesinlikle. İyi bir insan olmak için dindarlık şart değil. Herkesin kendi hayatı.
Bu ne lan 3 yorum var üçüde deisttim diyor
Dinden soğuttu insanlar demek ki
Dini başkalarının gösteriş şekline göre kafanda yaşarsan evet sogursun kim ne yapıyor bunu bpiver sen nasıl yaşıyorsun o önemli
Evet doğru diyorsun ama bazı insanlar diğer insanları bahane ederek din değiştirme meraklısı işin özünde 🤔
Gelişim sağlayamamış insanlar yapar bunu din öyle Bi anda vazgeçilecel bişey değil bunun tek Bi sebebi var gerçektem inanmıyorlar, sırf birileri dayatıyor diye kabul eden insanlar var
Sen de deist misin
Tövbe
Samimi bir müslümanım
Hayır. Deistim.
Hayır. Deistim
Eskiden Müslümandın kesin 🥲
Yani öyleydiyde hiç sorgulamadan yaşıyodum ben sırf ailem müslüman onlara uyum sağlıyım diye sonradan insan kendini ot gibi hissediyor kendimi arayınca sonuç bu
Münafık olmaktan iyidir 😅
Dinsizim.
Allah kabul etsin 😅
Elhamdülillah
Evet
Deistim
deistim
Evet