Ben şeriat istiyorlar sanıyordum fakat bildiğiniz rakı içinden tut

Önüne gelenle şey yapan bile var

Saçım kapalı olsun öyle her haltı yerim gibi geliyor bana bu
Ben şeriat istiyorlar sanıyordum fakat bildiğiniz rakı içinden tut

Önüne gelenle şey yapan bile var

Saçım kapalı olsun öyle her haltı yerim gibi geliyor bana bu
Belki ayrandır? Belki ramazandan önce çekilmiştir.. Olumlu düşünüp iyi bakmak istiyorum. Ama gerçekse gerçekten yorgunluğuma yorgunluk katar bu durum. Çünkü her kapalı insan islamı temsil ediyor. Ve bu şekilde yanlış hareketler de islamın yanlış öğrenilmesine sebep oluyor. Rabb'im hidayet versin hepimize, sonumuzu hayır etsin ‽
Neden başörtü takandan veya dindar olandan peygamber davranışı bekleniyor... her insan hata yapar.. sonuçta ermiş degil veli değil nebi değil.. KILIK KIYAFET ÜZERİNDEN ALGI YARATMAYIN... AÇIKLARA OR*SP* MUAMELESİ YAPAMAZSINIZ BELKIDE ELINE ERKEK ELI DEĞMEMİŞTİR... KAPALIYADA GÜNAHSIZ DİYEMEZSİN... CENNETTEN İZİN ALIP GELMEDİ SONUÇTA.. ALLAH ŞASIRTMASIN
Müge anlı kurgu bence. Ya da insanlar aciz ne yaptığını bilmiyor. Bunda da açık veya kapalı olmak önemli değil. Kapalı olmak bir insanı tam insan yapmıyor. Herkes gibi onlarda nefsine yenik düşüyor
Cevap
4Cevap
Allah herşeyi görüyor gadası. Böyle yapanlar cezasını nasılsa misliyle çekecektir.
Hep boş şeylerle oyalanıp durduk. Ben ne açıklar gördüm çok iyi bir insan evlenilecek insan ve ne kapalılar gördüm vermediği kalmadı
Şeriat isteriz diyenlerin tamamı nerdeyse dinden habersiz insanlar maalesef
Ben hic fanatik olmadim cunku aile zoruyla kapandim
Tesettürlü birinin rakı içmesinin kime zararı var?
maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?