Bir eşcinsel erkek olarak kendimi bu ülkede hiç güvende hissetmiyorum. İşyerinde istersem bütün işi yapayım yine de suçlu benim. Kendini bir halt sanan karaktersiz patronların işten çıkarmasına bile bahane olabiliyor benim kimliğim. Evet arkadaşlar boş yere eşcinsel olduğun için cehenneme gideceksin demeyin çünkü zaten cehennemi yaşatıyorsunuz bize bu dünyada hepiniz. Birkaç sayılı yer dışında eşcinsellere yaşam hakkı verilmiyor bu ülkede farkında mısınız? Ama şahsen ben haklarımı savunmaktan vazgeçmeyeceğim. İstediğiniz kadar görmezden gelin, dışlayın gerçeklerin üstünü kapatamazsınız.
Bize bir hayat borçlusunuz farkında mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir gün kabullenecekler ve ben her zaman eşcinsel bireylerin arkasında duracağım 💙 👨🏼❤️👨🏻
Senin kimliğin yüzünden laf söyleyen insanlara aldırma. Ne olursa olsun sende bir insansın.
Eşcinseller olarak bu zevkinizi kendinize yaşasanız bir problem yoktu. Gidin Kâbe'yi gökkuşağına boyayın, sürekli yürüyüş yapın, ibn'eyiz diye pankartlar açın biz de sizi bağrımıza basalım. Ne âlâ..
Sen gerçekleri çarpıtarak anca kendini kandırıyorsun ki bunun da farkındasın. Çevremde birçok eşcinsel var ve bu saydıklarının hiçbirini de yapmıyorlar. Sen nefretine kılıf uydurma derdindesin sorun sadece bu. Sen nefret et zaten.
Onlar yüzünden eşcinseller yanlış kalıplara sokuluyor.
Ben kutsal mekanı gökkuşağına boyayan bir eşcinsel görmedim çünkü onu yapanlar eşcinseller değil veya ibn'eyiz diyeni de görmedim çünkü onu yazan da gerçek eşcinsel değil.
Geneli kötülemek için yapıyo veyahur dikkat çekmek için.
Aslında eşcinsellerin kimseye bi zararı yok kendi hallerinde yaşıyolar
@dloohsouse yahu yapanlar kesin Akpartili falandır haklısınız. Adamlar öpüşüyor ya protestolarda ne anlatıyorsun sen?
Eeeee yani öpüşmek suç mu kardeşim sana niye batıyo
O zaman siz de sarılmayın, öpüşmeyin ya sanane başkasının ne yaptığından bakmaa
@dloohsouse abi demek istediğim bu protestoları yapanlar eşcinseller.
Ben niye öpüşüyorlar demedim s'alak s'alak şeylere çekmeyin yazdıklarımı.
Sokaklarda taşkınlık çıkarıp haklarını sağa sola saldırarak arayan insanları sevecek hoş karşılayacak halimiz yok. Tavrım nettir.
Sizin saldırmanız nolacak peki? Bu insanları dışlayıp, işsiz bırakınca ne olmasını bekliyordun? Oradana konuşmak kolay tabi. Ayrıca evet niye öpüşüyorlar dedin ahahah. Daha sözünün arkasında duranıyorsun çünkü haksızsın. Bizim tavrımız senden emin ol çok daha net.
Abi bak siz en başından beri normal karşılamadığınız için sokakta millete saldırdıklarını falan zannediyosunuz çünkü kafanıza öyle yerlermiş.
Sokaklara çıkıp haklarını savunmalarının nedeni hiçbir zaman hiçbir şeyde hak sahibi olamamaları sen anlayamazsın çünkü bu şekilde kısıtlanmadın, cinsiyetin yüzünden ayrımcılığa uğramadın, hemcinsini seviyosun diye şiddet görmedin
Niye öpüşüyorlar dediğim kısmı göster ya da sus. Kuyruğunu bacak arana sıkıştırmış her gelene havlıyorsun, demek istediğimi bile anlamıyorsun.
"Evet bu insanlar eşcinselleri kötü gösteriyor" demeye bile imtina etmektesin.
Ayrıca kimse seni çalıştırmak zorunda değil, git kendi işini kur madem sen de heteroları çalıştırma.
Heteroseksüelleri çalıştırmasın bakiyim halk nasıl tepki gösteriyo ama eşcinseller çalıştırılmayınca kimsenin sesi çıkmıyo
@dloohsouse yav arkadaş kaç tane iş yerinden reddedildim gözümün biri bozuk diye, kaç yere iş başvurum kabul edilmedi sigara içiyorum diye.
Napayım? Alakası olmayan insanların yaşam haklarını mı kısıtlayayım, arabalarını mı yakayım? Huzursuzluk taşkınlık mı çıkartayım?
Kimse kimseyle arkadaşlık etmek mecburiyetinde değildir!
Kimse birileri mutlu olsun diye istemediği bir şeyi kabullenmek zorunda değildir!
Kimse kişisel tercihinden dolayı özel haklara sahip olamaz!
Noldu sizi sıkıştırıp dövdüler mi?
Evet kesin sen de gözün bozuk ve hetero olduğun için ailen tarafından evden atılıp tanımadığın insanlar tarafından tamamen önyargıyla dışlanmışsındır. Daha özel haklar diyor aşırı komiksin gerçekten. Neyse sen nefret etmeye devam et umrum dışı.