İnançlı biriyim ve bütün işlerim ters gidiyor bunun bir açıklaması var mı?
Aklım ermiyor bu duruma nasipsiz birimiyim?
Terslikler moralimi bozmuyor artık bu duruma sadece gülüyorum...
İnançlı biriyim ve bütün işlerim ters gidiyor bunun bir açıklaması var mı?
Aklım ermiyor bu duruma nasipsiz birimiyim?
Terslikler moralimi bozmuyor artık bu duruma sadece gülüyorum...
Bu dualari oku bakalim benim hayatimi degistirdi
Ne gibi değiştirdi mesela Bi örnek verebilirmisin
Benim butun islerim hep ters giderdi en ufak seylerde bile aksikikler yasiyordum artik eskisi gibi hissetmiyorum daha sansliyim disarida birsey yapicagimda hemen engel cikmiyor surekli basima bir aksilik gelmiyor bir suredir nazar degmesin hersey yolunda sorunsuz sasiriyorum yani ben 40 gun yaptim ama bu degisiklikler 40 gun dolmadan basladi
Tamam tatlım bende bunu 40 gün okuycam çok teşekkür ederim. inşallah bütün işlerin hep yolunda gitmeye devam eder mutluluktan kanatlanır uçarsın🙂 evli misin bu arada
İmtihan
Bunun farkındayımda bu kadar Bir insanın zorlanmasının bir manası olamaz...
Allah'ın sevdiği kulusunuz öyleyse
Sevdiği kuluyum diye yerden yere çarpmasımı gerekiyor, ben sevdiklerimi yerden yere çarpmıyorum😀
Cennet kolay mi
Seviyor, yerden yere çarpıyor ve bende full isyan yapıyorum sonra beni cennete mi koyacak 😀
O iş sıkıntı 😄
Bende onu diyorum işte salsın benide cennete giderim ben, uğraşıyor benimle umutta kalmıyor😀
Ohoo
Lafa gelince kolayda, icraata gelince oho 😀 niye oho senin bütün işlerin tıkırında galiba bide resimdeki çocuk kim ne tatlı bir şey öyle
İnternet bebesi o 😃
Maşallah ona çok güzel ve çok tatlı, sen evlimisin
Hayır
Nerelisin profilim açık paylaşım yapsaydım bu kadar yazmazdın gizli olunca dahamı çekici oluyor 😀😀
Hihi gizli üyeler iyidir. d
Sana mesaj atayım dedim atılmıyor, bak bu konuda bile şansım yok, her işim ters gidiyor diyorum al sana canlı örnek 😀
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
1Cevap
yemin ediyorum ayni ben. bahtsız bedeviyim devamlı kötüyü kendime çekiyorum.
Sütyenin kopçasını tak bari 😀 ben okadar sıradan yaşıyorum ki herşeyi günahtan uzak, haramdan uzak kul hakkından uzak yinede bütün işlerim ters gidiyor, birde saçmalasam neler olucak çok merak ediyorum...
Bende öyleyim ama artık bazı şeylere fena gıcık oluyorum
Sen mi, ben mi tartışılır bu durum😀
Ben artık şeytana uyabilirim bilmiyorum
Ona uyunca işler yolunamı girecek kanka daha beter olmasın 😀
Ben beter oldum iyi olunca güzel bir şey yok ne varsa kötülükte
Ne konuda beter oldun Kanka
Seninle aynı konu işte
Sen yinede kendını bozma boş ver, Allaha saygım var ve değer veririm sonuçta kainatı yaratan ama sevmiyorum böylede Bi manyağım 😀
Bakış açını değiştir bi defa da olsa
Nasıl yani
Rast giden şeyler kötü şeyler ozaman rast gidiyor, iyi birşeyler yapmaya çalışınca rast gitmiyor 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar