Aile & Toplum Dün benim evimde kız arkadaşımla film izledik sonra o uyuyakaldı ben de uyandırmadım, birlikte uyuduk haksız mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eve gidecektim gece burada kalmak istemiyordum neden uyandırmadın dedi Güncellemeler+1 yıl Aramızda da bir şey olmadı bu arada Dün benim evimde kız arkadaşımla film izledik sonra o uyuyakaldı ben de uyandırmadım, birlikte uyuduk haksız mıyım? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Cidden böyle mi dedi la 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla avcikaan +1 yıl Ben küfrü basardım gene sakin kalmışsın Yorumla Soran +1 yıl Yok artık 😅 Yorumla avcikaan +1 yıl Ciddiyim Yorumla Soran +1 yıl Ben öyle bir şey yapamaam Yorumla avcikaan +1 yıl Ne iyi Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum onu Yorumla avcikaan +1 yıl Sevgiden yana şanslı değilim boş iş aşk sevgi Yorumla Soran +1 yıl Küfür de edilmez ama bence 😅Umarım mutlu olursun 💫 Yorumla avcikaan +1 yıl Hiç sanmıyorum genede saol Yorumla Soran +1 yıl Sen de sağol 😊 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yani uyumasaymis o. zaman 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ehehe aynen hem uyuyakalmış hem de beni suçluyor Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Neyse bişey var olmaz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 💫 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cidden böyle mi dedi la
Evet
Ben küfrü basardım gene sakin kalmışsın
Yok artık 😅
Ciddiyim
Ben öyle bir şey yapamaam
Ne iyi
Seviyorum onu
Sevgiden yana şanslı değilim boş iş aşk sevgi