Arkadaşlar elhamdülillah tek bir Allah'a inanıyorum müslümanım
Allah'ı düşünüyorum bazen onun büyüklüğü hakkında hayretler içinde kalıyorum o yaratılmadı doğmadı ve doğrulmadı ve her şeyi yoktan var etti
Ya büyüleniyorum arkadaşlar böyle düşündükçe
Arkadaşlar elhamdülillah tek bir Allah'a inanıyorum müslümanım
Allah'ı düşünüyorum bazen onun büyüklüğü hakkında hayretler içinde kalıyorum o yaratılmadı doğmadı ve doğrulmadı ve her şeyi yoktan var etti
Ya büyüleniyorum arkadaşlar böyle düşündükçe
ilk kez bir soruyu beğendim.. çok harika demişsin işte biz bunun farkında olsak iman lezzetini tadınca var ya kopamıyoruz bende evrenin sırlarını merak ediyorum hep istiyorum bilmek bakalım nasip.. bu dünya kısa bir durak ona göre asıl ahiret için çabalamak lazım Allah bize yardım etsin
Bazı şeyler tanrının var olduğuna inandırmaya yetiyor. Kozmik tesadüflerin sadece bu olasılığı olağanüstü şekilde arttırdığından başka bir şeye hayretle bakmıyorum :D
Ve ne kadar düşünürsen düşün asla aklımız ermez insan aklı da iradesi de sınırlıdır Belli bir yere kadar idrak edebiliriz kendimize göre Ve iyi ki elhamdülillah müslümanız
Cevap
10Cevap
Yani bende oyleydim yanlis anlama insanları dinden saptirmak gibi bir niyetim yok ama bazi anlamlari biz yukluyoruz yaraticiya ve kafamizda buyuyor ve vay bee diyoruz
Hayretler içinde kalmayan müslüman olamaz zaten tabi ki hayret ediyorum ve ona olan sevgim daha çok artıyor
Amennnaaa. Allah'ın merhamet i inşallah inanmayanlarin üzerine de olsun.
Beni en çok başlangıcının olmaması hayrete düşürüyo
👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼
Tabii ki
Güzel düşünceler
Evet
Özellikle yaratma sanatına
Masallah subhanallah
Yoo kalmiyorum
Bilmukabil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?