Eşim çok ilgisiz olduğu için mutsuzum. Bana yardım eder misiniz?

Merhaba kızlar ben 14 yıllık evliyim üç çocuğum var biz çok zor dönemlerden geçtik durumunuz çok kötüydü maddi anlamda ama şimdi iyi çok şükür sırtsırta verdik çalıştık çok şükür şimdi durumu düzeldi ama aramızda sıkıntı var kısa süre önce kayınvalidemle sorun yaşadım ve şu an onlarla görüşmüyorum yaklaşık bir aydır eşimle aramda anlayamadığım bir soğukluk var normalde beni çok kıskanır çok sahiplenir ama şimdi öyle bir bırakmış ki size anlatamam ne bir sevgi sözcüğü nevi canım ne biçim hiçbir şey yok şimdi il dışında mağazada bizim mağazamız orada mecburen normalde İstanbul’a gittiğinde üç gün geçince beni özlediğini falan söylerdi şimdi gideli bir hafta oldu aksine ben bir şey söylediğimde sinirleniyor kızıyor biraz önce kendisine mesaj attım uyudun mu diye uyumadım dedi ve çıktı direk WhatsApp’tan sonra Instagram’da aktif olduğunu gördüm aradım niye aktifsin dedim elime bile almadım ne aktifliği falan arka planda kalmış dedi beni hiç özlemedin mi diye sordum daha beter sinirlendi bağırıp çağırdı görmüyor başını kaşıyacak vaktim yok uyumaya çalışıyorum bir de senle mi uğraşıyım falan dedi kızlar çok çabalıyorum evliliğim için başka biri olmadığından eminim ama aşırı derecede soğuk hem çocuklarına hem bana ilgisiz sevgi sıfır artık dayanacak gücüm kalmadı ne söylesem hatalı oluyorum lütfen bana yardım edin
Eşim çok ilgisiz olduğu için mutsuzum. Bana yardım eder misiniz?