Merhaba kızlar ben 14 yıllık evliyim üç çocuğum var biz çok zor dönemlerden geçtik durumunuz çok kötüydü maddi anlamda ama şimdi iyi çok şükür sırtsırta verdik çalıştık çok şükür şimdi durumu düzeldi ama aramızda sıkıntı var kısa süre önce kayınvalidemle sorun yaşadım ve şu an onlarla görüşmüyorum yaklaşık bir aydır eşimle aramda anlayamadığım bir soğukluk var normalde beni çok kıskanır çok sahiplenir ama şimdi öyle bir bırakmış ki size anlatamam ne bir sevgi sözcüğü nevi canım ne biçim hiçbir şey yok şimdi il dışında mağazada bizim mağazamız orada mecburen normalde İstanbul’a gittiğinde üç gün geçince beni özlediğini falan söylerdi şimdi gideli bir hafta oldu aksine ben bir şey söylediğimde sinirleniyor kızıyor biraz önce kendisine mesaj attım uyudun mu diye uyumadım dedi ve çıktı direk WhatsApp’tan sonra Instagram’da aktif olduğunu gördüm aradım niye aktifsin dedim elime bile almadım ne aktifliği falan arka planda kalmış dedi beni hiç özlemedin mi diye sordum daha beter sinirlendi bağırıp çağırdı görmüyor başını kaşıyacak vaktim yok uyumaya çalışıyorum bir de senle mi uğraşıyım falan dedi kızlar çok çabalıyorum evliliğim için başka biri olmadığından eminim ama aşırı derecede soğuk hem çocuklarına hem bana ilgisiz sevgi sıfır artık dayanacak gücüm kalmadı ne söylesem hatalı oluyorum lütfen bana yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaska biri olmadığından eminsin ne kasar eminsin? Veya adamın baska sorunu var kumar falan oynuyor mu belki borsa da batak verdi bilemiyorum. Ama soguk olmasinin bi nedeni mutlaka vardır. Bu soğukluğu anlayana kadar da üstüne gitme üstüne giderken daraltırsın ve daha çok huzursuz olursunuz. Sükunet çağrısı yapıyorum kısacası
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl11 yıllık evliyim. Bizde bu yoldan geçtik ve içinde bulunduğun hissi o kadar iyi anlıyorum ki. Bende şehir dışına çıkıyorum ve ben çıktığımda aldatıldığımı öğrendim
023 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzüldüm sizin adınıza
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.
Sen eşinle konuştun mu neden böyle davrandığına dair?
Soran+1 yılEvet yazdım mesaj attım iki gün önce baya kızdı bana ben burada ayakta duruyorum para kazanmak için uğraşıyorum bir de senle mi uğraşıyım zaten uzaktayım bunun vakti mi kimse beni düşünmüyor
Cevap sahibi+1 yılYanındayken nasıldı, yine mi ilgisizdi
Soran+1 yılEvet zaten ya televizyon izler ya telefonuyla oyun oynar bir şey söylesem ya da konuşmaya çalışsam kavga çıkar yani inan bir canım kelimesini bile insan muhtaç kalır mı aynen o durumdayım
Cevap sahibi+1 yılÇok kötü bir durum çok iyi anlıyorum
Sende ona onun gibi davrandın mı hiç. Belki yaptığının farkına varır
Değer verme, o ne yapıyorsa sende yap?
Soran+1 yılİnan böyle davranmaya çalıştım ben de onun gibi telefonla oynadım onu takmadım falan inanır mısın hiç umrunda olmadı
Soran+1 yılYani şu anda da sürekli aradığımda laf söylüyor falan veya bir sıkıntı dile getirsem Uğraşamam falan diyor biliyorum arayıp mesaj atmam gerekiyor mu kendimi tutamıyorum
Cevap sahibi+1 yılKendine yaklaştırma kıvransın. Yatağı ayır. Senden mahrum kaldıkça anlayacak. Biz bile barıştık. Sizin aranız illaki düzelir
Soran+1 yılZaten uzakta ayrıyız hiç öyle şeylere düşkün değil açıkçası
Cevap sahibi+1 yılHımm. Kendinize vakit ayırabiliyor musunuz peki. Açıkcası bizde de çocuk var ve çocuktan dolayı pek vakit ayıramaz oluyoruz bazen
Soran+1 yılEvet toparlanmam lazım zaten çocuklarım ben bakıyorum dışarı da pek çıkmam ama çok bunaldım artık
Soran+1 yılBenim ilgimi ondan çekip biraz kendime ve çocuklarıma vakit ayırmam gerekiyor sanırım
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam ordan konuşalım mı. Burdan parça parça rahat olmuyor
Soran+1 yılKullanmayı bilmiyorum burdan yazarsanız fikirleriniz çok sevinirim
Cevap sahibi+1 yılTamam problem değil.
Bence kıskandır onu. Sadece onun göreceği bir durum paylaş. Resim çekin seksi olsun. Sanki herkes görüyor sansın. Tepkisini ölç
Soran+1 yılBeni öldürsün mü😅
Soran+1 yılUrfalıyız biz 😂
Cevap sahibi+1 yılHee öyle desene 😃 ama lütfen yanlış anlama söylediğimi. Oranın erkekleri bence hep böyle. Çok tanıdığım var ve hepside aynı.
Soran+1 yılHaklısın ama eşinin değiştiğini anlıyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılOnun mutlaka zayıf bir noktası var. Bence oradan yürü. Yavaş yavaş aklına işle onun. Gerçi benim gördüğüm Urfalı erkeklere işlemiyor ama bence dene
Soran+1 yılYorumun için çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi geceler
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
33Cevap
Aile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Sende artık geri plana çek kendini. Öyle olsun ki neden böyle davranıyor diye düşünmeye başlasın. Kafayı senin yeni davranış şekline takıp kafasında senden başka bir şey olmaz hale gelsin. Sana sorduğu şeylere basit, baştan savma cevaplar ver
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılEşini sen seçtin abla kimse zorla evlendirmemiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum sadece ne yapabilirim diye sordum sadece
Kadinligin, duygularin tamamen bastirilmis ve yok edilmis. Seni kullerinden dogurmak gerek. İcindeki ateşi harlamak gerek.
00 YorumlaBaşka biri olduğunu gösteriyor bir erkek olarak söylüyorum
017 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir şey olduğunu düşünmüyorum tlf herşeyi hep ortada olur
Soran+1 yılHep işine odaklı bi adam iki lafından biri para kazanmak iş tek bana değil evlatlarına da aynı
Soran+1 yılBen annesi olduğunu düşünüyorum çünkü çok anneci ve ben onunla görüşmüyorum ondandır belki
Soran+1 yılEvet yıllardır zaten böyle sadece ben büyüdüm evlendiğinde çocuktum istedikleri gibi davrandılar her dediklerini yaptım yakın davrandım gittim geldim görüşme dediler ailenle görüşmedim evden çıkma dediler çıkmadım yani anlıycan ben büyüdüm artık bu durumu kabullenmedim onlarda bu durumdan rahatsız oldular
- +1 yıl
Sen bir kere başta hatalısın onlar kim oluyor da ailenle görüşmene karşı çıkıyor her dediklerine böyle tamam mı diyorsun kendini onların eline maşa yapmışşın şimdi karşı çıkınca zoruna gidiyor buda böyle giderse olacağı belli en sonunda bosandirmaya çalışacak yorumları okuyorum da eşinin sana burada işim var bide seninle mi ugrasacam demesi kadar kırıcı bişey yok siz ailesiniz senin kocan ne yaptığını hadi soramiyorsan ne anlamı kaldı evliliğin işini de seni de idare etmek zorunda dış kapının dış mandali yapamaz seni ayaklarının üstünde dur biraz diş göster kavga et tartışın demiyorum ama söylediğin lafların bi ağırlığı olsun emin kararli olduğunu fark etsin biraz kaybetme korkusu olsun böyle evlilik mi ilerler
Soran+1 yılKaç yaşında evlendim biliyor musun 16 çocuktum hiçbir şey bilmiyordum bizim evde kavga olmazdı evlenince savaşa girmiş gibi oldum anladın yani bilerek yaptığım bir şey değildi bu beni bu hale getirdiler şimdi 29 yaşındayım artık bir şeyler düzelsin istiyorum galiba belki de dediğin gibi ben hatalıyım böyle gelmiş böyle gidecek gibi
- +1 yıl
Bende erken evlendim senin yaşında olmasa da üstelik evlendiğim kişi hayatıma giren ilk kişiydi ama o zamanlar içinde neler olmuştu benim ruhum bile duymamış açıkçası aptallık bendeymiş yapmaz etmez diye diye hiç bir şeyden şüphelenmiyorsun olanlar oluyor ailesi bir şey diyor ablası ayrı abisi ayrı akrabaları aynı bu böyle gidiyor dur durak bilmiyor sanki eşinde bıkkınlık var çok küçük yaşta evlendiğiniz için bizde de aynı şey olmuştu zorladık 1 sene çocuğumuz var diye ama her şey daha kötüye gitti mutlu olmadığın yerde 2 dakika durmayacaksın onu anladım.
Şimdi ise boşandım insan olduğumun farkına vardım yani evliyken kafesin içinde yaşıyor gibiymişim bilmiyorum daha anlatacak çok şey var ama kafanı karıştırmamak adına çok da bişey söylemek istemiyorum
Soran+1 yılHaklısın gerçekten anlattıklarını az çok yaşadım anlıyorum özellikle de aile meselesi her zaman evin içinde yani bırakmıyorlar eşler gerçekten birbiriyle aile olsunlar her şeye karışıyorlar müdahale ediyorlar zaten benim de işimde şahsi bir sorunum yok hani 14 yıl içinde tabii ki de oldu ama inan kavgalarımızın çoğu aileler yüzünden di bir sıkıntı söz konusu zaten hem onda da hem ben de de zaten dediğin gibi olmuyorsa olmaz zaten çocuklar bu süreçte çok yıpranıyor daha kötü oluyor aslında çocuklar için o yüzden zaten işinden geri dönsün bir bakacağım yani duruma göre eğer gerçekten düzelmiyorsa dediğiniz gibi zorlamanın bir anlamı yok hani bu ilişkinin içinde tek başıma çabalayıp kendime işkence ediyorum
Soran+1 yılBu arada o kadar güzel yazmışsınız ki çok teşekkür ederim en azından fikir olarak teşekkür ederim çünkü doğru söylüyosunuz bir şeyi ne kadar zorlarsan daha kötü oluyor belki adam beni aldatmıyor ben adamı aldatmıyorum belki böyle bir sıkıntı olacak yani yani daha kötü olacak en iyisi yani geldiğinde bakacağım duruma eğer gerçekten hani bir şeyler bitmişse zorlamayacağım artık
- +1 yıl
En büyük sorunlaran biri de bu değil mi benim yaşadığım bana kalsın neden insanlara dillendiriyorlar olan olmuş zaten kendi aranızda konuşur kapatırsın başkasına laf düşmez düşerse zaten durum buralara kadar gelir yazık günah ya bir evlilik kolay kurulmuyor hele bu evlilite çocuk varsa çok büyük sorun benim kızım var Allah her günü gitsem görmeye yanından ayrılınca feryan figan bağırıyor ağlıyor sürekli telefonda benimle konuşmak istiyor en zoruda bu ama evliyken de olmuyor du sürekli kavga şiddet bunların başında aynı sizin ilişkiniz gibiydi sonradan çok fazla ilerlemeye başladı o yüzden zorlamayacaksın ben çocuğum için ayrılmayım gittiği yere kadar gitsin dedim ama gördüm ki çocuğum için daha kötüsü olacak sürekli kavga etmemizi anlaşmazlıkları görecek bizi geçtim kendi ilerleyen zamanlarda kızım için de kötü etkileri olacak insanlar diyor ya çocuğun var nasıl ayrılırsın ama öyle olmuyor bi yaşayan bilir bi ben benim içinde en iyisi bu zorluk cekiyormuyum evet hemde aşırı her gün görmek istiyorum ama alışmak zorundasın yani anlayacağın durum bundan ibaret hiç bir şey için zorlamaya değmez sen tek taraflı mı evlendin ortada hiç bişey yokken neden sen çabalıyorsun bırak seviyorsa o cabalasın baktın çabalamıyor umursamıyor boş ver zaten sevilmedigin değer görmediğin kalpte işin yok
Soran+1 yılİnanın şu an okurken gözlerim doldu çok haklısınız yani inanın biraz daha olsa gözümü açtınz dediğiniz çok doğru zaten Allah bizi birine muhtaç olmak için yaratmadı yani bir şekilde de çocuklar her şeye alışıyor zamanla sadece kendisi döndüğü zaman tepkisine bakacağım hani bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor mu çalışmıyor mu diye bakacağım eğer hala ayni devam ediyorsa dediğiniz gibi yapacağım yani hiçbir şey zorlamıycağım çünkü inanın bu süreçte o kadar çok yıprandığım ki size anlatamam yalnız kaldım hani her şeyi düşündüm sürekli aklımın içinde ne yapıyor ne ediyor beni seviyor mu beni özlüyor mu hep bu düşünceler aramıyor arıyorum mesaj atmıyor atıyorum mesaj görüldü de bırakıyor çok ağır geliyor inanın hani beni aldatmadığından da niye eminim diyorum çünkü Allah’tan çok korkar hani benim için değil anladınız gene de Allah bilir kimseye güven olmaz
- +1 yıl
Bu belirsizlikler zaten insanı yormuyor mu acaba aldatıyor mu özlüyor mu başkası mı var ne yapıyor bir süre sonrs ne oluyor biliyormusun sadece eşinden kaynaklı değil herşeyi takmaya başlıyorsun zamanla aklını yitiriyorsun mantıklı düşünemiyorsun ne yaptığını bilmiyorsun bide bunların üstüne eşin geliyorsa daha kötü boşluğa düşüyorsun yani zamanla aklında ölüyor nasıl bir insana dönüştüğünü anlamıyorsun böyle kisilikler insanın aklını kalbini bozar sonra sen bunları yaptın biz bu haldeyiz ama ben neden bu haldeyim bunun alt yapısı kime ait durduk yere mi oldu hayır sen yaptın zamanla içten içe sen getirdin beni bu hale ben gerçekten boşandıktan sonra ferahladım ve sonuç bu herşeyi şimdi daha iyi anlıyorum umarım senin ve evlatların için en iyisi olur çünkü sen hiç bir şey yokken başına gelenleri hak etmiyorsun
Soran+1 yılHaklısın zaten bu yüzden bu durumu kabullenemiyorum çocuklarıma karşı da zaten çok ilgisiz ve sevgisiz inan eve gelsin istemiyorlar çünkü onlarda biliyor eve geldiğinde bağıracak çağıracak televizyonun karşısından Çekil ses yapma falan diyor çocukları onlar da istemiyorlar yani hani çözülecek bir durum varsa tabii ki de çözülür yani şu an inan aklım o kadar karışık ki hiç aramicam sormayacağım zaten aradığında da açmiycem bir süre sonra döneceğim hani onun bana davrandı gibi davranıcam geldiğinde de sorun çözülmüyorsa zaten çözülmüyor herkes yoluna
- +1 yıl
Saygımı bozmak istemiyorum sen çocuğuna ses yapma çekil surdan vs bunlar için mi dünyaya getirdin evladını işte babasından sevgi gormeyen insan başkasında arar buda nelere yol açıyor hepimiz biyoruz illa ki sinirlenirsin sesin yükseldiği yer olabilir ama sen çocuğuna bu denli yaklaşamazsın kardeşim evladın ya o senin canından bir parça afersin kızım benim ağzıma tukuruyor her istediğini yaptırıyor hemde bir bakışıyla kıyamıyorum bugün evladına böyle davranirdan o evlat yarın sana arkasını döner buna hakkıdır kimse istemez böyle babası olsun kusura bakma haddimi aştıysam ama durum bundan ibaret daha fazla bişey söylemek istemiyorum yoksa yanlış şeyler konuşacam
Zor bi durum bun bikac sebebi ve 1kac yolu var
010 Yorumla
Soran+1 yılTabi fikir almak için yazdım zaten
Soran+1 yılİnan büyü yapmasına gerek yok iki lafı yeter zaten
Soran+1 yılOlabilir haklısın
Soran+1 yılHaklısınız işte sevgi bitmiş gibi bizim evliliğimizde de artık çabalamayacagım bende bırakıyorum onun gibi ipin ucunu çözümlerim hep geri tepiyor
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normalleştirmeye geçmiş artık efendim.. Sevgisi gitmiş.. Alışılmışlık yerini almış
00 Yorumla
+1 yılHel İyimser olun olumlu düşünün Dua Edin Hayırlısyla Düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılannesiyle arayi duzelt.. belki ona kiriomistir.
10 Yorumlakendını uzme bırak ıllakı azacak yıne yanasmıyosa anlakı dısarda ısını goruyoo demektır. e sen napıcaksın aynen sende basının caresıne bakcaksın sanal ya da real bırını bulcaksın o ıs ıcın
00 YorumlaAynı durum bende de var eşimde çok ilgisiz normal hayatta cinsellikte
00 Yorumla
+1 yılTatlım Youtube'da Esra Ezmeci var onu izle mutlaka kitaplarını al oku.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka birisi olabilir mi? ya da ona karşı ilgili misin
00 Yorumlaİsin zor ya zaman kazim hemde cok zaman
08 Yorumla
Soran+1 yılNe için zaman
Soran+1 yıl29 eşim 33
Soran+1 yılMinyonum yaşımı göstermiyorum beni 18sanıyorlar kilom da normal yani dışardan evli çocuklu olduğuma inanmıyorlar inan sorun bu değil yani
Soran+1 yılBüyük ihtimalle zaten
+1 yıl14 yil masllah yanasil ilgisiz anlamdim
04 Yorumla
Soran+1 yılTabiki 14yıldır böyle değildi çok romantik bi adam değildi ama bu kadar da uzak değildik yani
- +1 yıl
zaman degistiriyorr insani cok garip ya 14 yil dile kolay ya
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
neyse hakkinz da hayirlisi diyelim zaten gizksin cok da bir konu uzerine konuslacak yer degil meraj ediyor ama i
+1 yılParayı bulmuş karıdan soğumuş
03 Yorumla- +1 yıl
Yakında beni boğuyorsun bosanalim der
Soran+1 yılBen zaten geçen kavgada gidiyordum dedim o bırakmadı
- +1 yıl
Yani arayı uzatmaya başlamış
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılArada birileri var muhtemelen
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. İdare et fazla üzerine gitme toparlanir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKoçanı kenara çekip kulağını çekmek gerek 😂
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel hayatınız nasıl
00 Yorumla
+1 yılSöyle abla o zaman alooo ilgi istiyorum de
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılİlgisiz bir koca.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher konuda dertlestıgın kımse var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmadığı için buraya yazdım belki bi fikri olan vardır diye
Cevap sahibi+1 yılsenle uzunca konusalımmı
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaçak et kesecek gibisin :)
015 Yorumla
Soran+1 yılEşimi çok seviyorum öyle bir durum yok lütfen ciddi cevap verin
Cevap sahibi+1 yılbu durum uzun sürerse üzgünüm taraflardan biri yıpranır ve sonuç istemesende
Soran+1 yılZaten yıprandım yeterince bütün adımlarım ters tepiyor
Cevap sahibi+1 yılbütün adımlarım derken ne gibi adımlar attın çözümler denedin?
Soran+1 yılKonuştum mesaj attım sıkıntıları anlattım ama bir sonuç yok gene ben suçlu oldum
Cevap sahibi+1 yılsenin suçun neymiş?
Soran+1 yılHep sorun çıkarıyormuşum kendisi kaç kişiyle uğraşıyormuş işi ile ilgili bayram arifesi benle mi uğraşacakmış yani böyle şeyler
Cevap sahibi+1 yılseninle uğraşmaktan kastı konuşmak ve mesajlaşmak mı
Soran+1 yılEvet veya benim arayıp bir şeyler söylemem hani çocuklarla ilgili evle ilgili falan
Soran+1 yılZaten normalde de mesajıma cevap vermez görüldü de bırakır
Cevap sahibi+1 yılsenin bi işin uğraşın var mı ev hanımı mısın
Soran+1 yılEvet ev hanımıyım ama daha önce bende çalışıyordum çocuklardan sonra bıraktım
Cevap sahibi+1 yılyaz sana konuşalım
Soran+1 yılYa bayram arefesi magazacı kendisi herhalde ondan kasıyor bu kadar hiç benle konuşmak istemiyor ki ben arıyorum arada
Cevap sahibi+1 yıle siz görüşmüyor musunuz
Başka biri olmadığına emin misin abla
11 Yorumla
Soran+1 yılGizli işi yoktur tlf herşeyi ortalikta olur normalde
+1 yılCinsellik yokmu aranızda
012 Yorumla
Soran+1 yılVar sorun o değil
Soran+1 yılDuygusal paylaşım yok
- +1 yıl
Ya eşler arasında cinsellik olunca bi şekilde aradaki buzlar çözülüyor aslında
Soran+1 yılİnşallah öyle olur ama cinsellik sorunumuz hiç olmadı zaten adam da sevgi bitmiş gibi
- +1 yıl
Duygusal paylaşım aşılır zamanla şimdi aile ile gerginsiniz bu gerginliğiniz yatağa da geçerse hiç bir araya gelemezsiniz
- +1 yıl
Bittiğini sanmıyorum gerginlikten dolayı cinsellik varsa çözülür buzlarınız
Soran+1 yılHaklısın bu süreçte de ayrıyız zaten ondan bu kadar karmaşıklaştı bi gelsin de anlarız ak kara
- +1 yıl
Aynen aynı yatağa girin işler değişir kanka
Soran+1 yılTeşekkür ederim düşüncen için ☺️
- +1 yıl
Rica ederim varsa başka aklına takılan yazabilirsin😊
Soran+1 yılYok çok sağol 😇
- +1 yıl
Rica ederim 😇
+1 yılMerhaba. Pskolojın ne durumda senın
024 Yorumla
Soran+1 yılHiç mişim gibi hissediyorum
- +1 yıl
Pıskolojnı duzeltmen lazım. Destek olan var mı sana
Soran+1 yılAilemle de görüşmüyorum bi kız kardeşim var o da bekar anlamıyor ama dinliyor
- +1 yıl
Aılenledemı aran bozuk
Soran+1 yılEvet eşim sağolsun yıllardır hep sorunluydu onlarla onlarla da yakın olamadık hep tartışma kavga yaşadılar ailemde benden uzaklaştı
- +1 yıl
Hayatını alt ust etmıs resmen farkındamısn
- +1 yıl
Hı
Soran+1 yılEvet farkındayım ama yapabileceğim bir şey yok bir şeyleri düzeltmek istiyorum onunla aşabileceğimize inanıyorum çünkü üç tane evladımız var ama galiba istemiyor
- +1 yıl
Gerı donusu olmıycak seylerı bılıylsun demı. En son ne zmn mutlu oldun
Soran+1 yılHatırlamıyorum inan
- +1 yıl
O kdarmı
Soran+1 yılAynen inanın hayatımın merkezine koydum onu hep o mutlu olsun istedim bi de çocuklarım tabi öyle kendimi hiç düşünmedim
- +1 yıl
Sen dogru yapıyommu sanıyon. Daha zarar verıon kendne
Soran+1 yılNe yapayım sen söyle zaten onun için yazdım buraya
- +1 yıl
Gel dertleselm cozum bulalm ortak
Soran+1 yılBuyurun ben sıkıntılarımı yazdım eğer benim için bi fikriniz varsa çok memnun olurum
Soran+1 yılBi erkek olarak düşüncenizi öğrenmek istiyorum iş bu kadar önemli mi gerçekten
- +1 yıl
Benm xprım dusuk. Sen gel
- +1 yıl
Hı.
- +1 yıl
Hey
Soran+1 yılMesajı anlamadım
- +1 yıl
Onu at ıste
- +1 yıl
Gelmedn
- +1 yıl
Beklıom
Kıskanmaktan bıkmış olabilir
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun sana gıcık kapıyor
00 Yorumla
+1 yılKöprüyü geçmiş
00 Yorumlabaşka biri var
00 Yorumla
+1 yılAsla evlenmeyeceğim
00 Yorumla
+1 yılAyrılmayı düşünmelisin
00 Yorumla
+1 yılBence eşinden ayrılma ama bir dost edin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılAldatiyor olmasin
00 Yorumla
+1 yılAldat eşini rahatla.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıladil'e sor
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapacağım
Cevap sahibi+1 yıladile sor uygulamasını indir 100 tl karşılığında adam sorunu cevaplıyor iyi bir ilişki koçu
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum hemen deneyeceğim 🥰
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir iki haftaya düzelir merak etme aplam
06 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun ki 🥹
Cevap sahibi+1 yılSen çok üzülme sürekli bu durumu düşünme, eşi tarafından nelere göğüs germiş kadınlar var.
En geç 1 ay bekle aranız düzelir
Soran+1 yılTeşekkür ederim mesajın için inan ben de neler çektim neler yaşadım artık bu zamandan sonra mutlu olmak istiyorum tek istediğim bu eşimle ailemle
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Sen çok kafaya takma bunları 3 çocuğun var ne güzel sürekli onlara zaman ayır ☺️
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence o kadar emin olma
01 Yorumla- +1 yıl
Niye
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörgüsüz insan işte
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim çok ilgisiz olduğu için mutsuzum. Bana yardım eder misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler