Sevgilimle aşk yaşamak varken annemden hakaret duyarak yaşıyorum. Nasıl dayanayım?

22 yaşındayım 23 olmama 5 ay var annem bu sabah bile hani gençler sahura kadar uyumayız sabah yeni uyuruz ya sabah 7de odama geldi ünim online eve geldim diye konuyu ta oraya getirdi bana bağırdı sen varken bu evde düzen yok her şeyi sen kaybettin falan diye ki ben sessiz sakin düzenli bir insanım. Sabahın köründe bağırmasını duymamak için kulağımı kapattım annem de bana inşallah Allah o kulaklarını tamamen kapatır şu günde dua ediyom dedi ben de bugünde beddua edecek kadar apt@lsın işte beddua edeni bulur dedim. Sonra bana sapasağlam güzel bir kız olmama rağmen dedi ki birçok özrün var bi de kulağından olsun başıma kal. Hiç değilse engelli raporuyla bi yere girersin dedi

Güncellemeler
+1 yıl
Benden başka kim bana beddua ettiyse asla tutmasın kendisine dönsün Rabbim amin🧿
Güncellemeler
+1 yıl
Babam bile bana geçen sene dedi ki ah sevdam ah senin kaderin böyle mi olacaktı dedi hakkaten 22 yaşımı 20 yaş sonrasını hiç bu karıyla hayal etmemiştim
Sevgilimle aşk yaşamak varken annemden hakaret duyarak yaşıyorum. Nasıl dayanayım?