Kisa cakma wattpad oldu azicik onerilerinizi bekliyorum napmaliyim?

Temmuz baslarinda bi cocukla konuşmaya başladım, ilk ben yazdim. ayni okuldaydik ama o diger donem baska okula gecti ve tanismiyorduk. neyse iste temmuzdan itibaren surekli konusuyorduk. evde kavga ettigimde bile bana surekli moral veriyordu , seni bunaltirim dedigimde hayir sorun yok anlat diyip sohbette bekliyordu. ve asla kirici seyler soylemiyordu. yazıyordu hep ve surekli iltifat ediyordu. yani her yazdiginda ilk yazdigim zamanlar gibi asiri heyecanlaniyordum. ben iltifat ettigimde asik olurum sana falan tarzi seyler soyluyordu ve bi kac hafta sonra asik oldum ben sana dedi. ask boyle basit degil dersiniz , oyle ama zaten yasima gore ideal bence. Iste ben ciddiye almiyordum cubku ilk defa boyle hissediyordum ve karsilik almak inandirici gelmiyordu. Surekli bulusmak istiyordu ama sakaya vuruyordum azicik o da sakayla karsiik veriyordu. acikcasi biraz cekiniyordum. hatta bayagi utangacim. Iste okul acildiginda okula beraber gidelim falan demisti benim bindigin saatte bin yetisirsin dedi, utanirim ben diyordum🤦🏿🤦🏿 (ama onun dedigi saatte binmistim). iste ilk gun bu binemedi , diger gunler biseler oldu 3. gun falan da bindi ama arkadasiyla , yani zaten surekli onunla biniyor tamam da gene de onlar iki kisiylen onunla hic konusamadim , o da bakti ama yanima gelemedi. dolmustayiz cubku birimiz bir ucta digeri baska ucta. iste biz yazisiyoz bakisiyoz guluyoz ama devami yok. neyse arkadasimin faketen ergenlik edip ona yazdik bu da konustu baya bende uzuldum cok sonra uzaklastim az dolmusta da çok sık karsilasmadik. ( cogu erkek boyle ve sonucta sevgili falan degiliz bu tribim sacma gelebilir ) 16 yasima kadar hic sevgilim olmadi bu arada o yuzden bu cekingenlik. neyse iste bununla iki hafta falan konusmadik , of cok malim bende hemen baska cocukla karsilastim konuşmaya basladik.
(devami profildeki yeni soruda)
cok yazmisim azıcık icim rahatladi. Onu cok istiyorum ama sevgilisi var , bunu bile bjle yazamam da. ofof
Kisa cakma wattpad oldu azicik onerilerinizi bekliyorum napmaliyim?