Arkadaşlar wattpad okuyanlar acil cevap verebilir mi lütfen?

Arkadaşlar bişi sorcam: bir tane kitap var adını unuttum bilen acil söyleyebilir mi? mısra, nazım ve Çınar adlı başrolleri var kitabın. mısra kimya mühendisliği okuyup kimya öğretmeni oluyor. mısranın psikolojik rahatsızlığı var atak geçiriyor arada. Çınar'ı seviyor hatta saplantılı neredeyse saplantı demeyelim de takıntı. yara bandı oluyor çınar’a. ama çınarın sevgilisi var. ismi de çiğdem. çınar mısra’ya çitlembik falan diyor. nazım var o da çınarın üvey abisi. mısra ile görev gereği sevgili rolü yapıyor ama nazım da esas oğlan sanırsam. çınarın müjgan diye annesi var. nazımın annesinin ölmesine sebep oluyor sanırsam. bilen birisi bana mümkünse linkini atabilir mi varsa eğer yani biliyorsanız? yazarı kim?

Not: Lütfen ciddi olun, sırf wattpad okuyorum diye de linç çabalarına girmeyiniz🙏🏻
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar platform hakkındaki fikirlerinizi kendinize saklayın ben bir kitap adı arıyorum burada. bu kadar duyarperestliğe gerek yok lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
uygulamanın müptelası değilim bu arada. kafam atarsa giriyorum. konumuz da bu değil şu an.
Arkadaşlar wattpad okuyanlar acil cevap verebilir mi lütfen?