Çin, dünya ekonomisi ve politikası açısından son yıllarda büyük bir güç haline gelmiştir. Ekonomik büyüme, teknolojik yenilikler ve uluslararası işbirliği, Çin'in geleceği için umut verici göstergeler sunmakta, ABD fırsatını kaçıranlar için iyi bir seçenek olabilir. Ekonomik açıdan, Çin'in büyüme hızı dünyanın geri kalanından daha yüksektir ve Çin, dünya ekonomisinin en büyük ikinci ülkesidir.
Evet bence oldukça mantıklıdır gidip şansını deneyebilirsiniz. ama yeterli bütçeniz olması lazım ve plan yapmanız lazım yani orada yapmanız gerekenleri şimdiden düşünün bence
Ekonomik olarak güzel bir ülke eğer kültürünü yaşayışını da çok seviyosan gidebilirsin... ama benim tercihim ABD ya da Kanada olurdu... hayat sizin tâbi
Yani başka ülkede sen kabul ederim ama Çin dediğin zaman kabul etmem ani Amerika olabilir Fransa olabilir imkanın varsa İtalya olabilir ama Çin zayıf kalır Bir de yiyecek yemek bulamaz aç kalırsın kedi köpek yiyorlar
Türkiye’de kalmaktansa gitmeni öneririm. Türkleri çok seviyorlar. Az çok kültürleri bize yakın. Memnun olmadığında ülkene geri dönersin. En azından bir şansını dene.
vaktinde şirket beni gönderecekti ama bir sürü şart koştular, senden bu şartları istemediler mi. sadece ingilizce de yeterli olmaz doğu çin’e yerleşmiyorsan
Git bence. Oradan takip ettiğim insanlar var. Geçimlerini rahat sağlıyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çin çok büyük bir coğrafya. neresi olduğuna bağlı kesinlikle. Ben ülkenin en yaşanabilir yerleri olarak güneydoğuyu önerirdim (Direkt Çine bağlı olmasalar da Hong Kong, Macao falan da bu taraftadır) Diğer bölgeler için değmeyebilir bence
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
geleneksel Çin kültürünün yoğun etki alanlarından uzak durmak yeter, buralarda ayrıca Batı kültürü benimsenmesi de fazladır