Erkek Tarafı
Kız Tarafı
Eşit Olarak Paylaşılır
Geleneklere Göre Paylaşılır
İmkanlar Ölçüsünde İki Taraf da Katkıda Bulunur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence imkan olduğu sürece erkek karşılayabilir. eğer imkan yoksa da ortak olabilir bence. aslında ben buna çok karışmıyorum yani ortada saf sevgi aşk olduğu sürece her iki tarafta zamanı geldiği zaman para harcamalıdır. yani bir gün o olur diğer gün diğeri olur ekonomi de zor olduğu için zaten ortak alınsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum. ama günümüzde genel olarak daha çok erkeklerden bekleniyor ve özellikle de ülkemizde yani ben evlenseydim tabi ki karşılardım her şeyi ama o anki duruma göre de değişebilir maddi durumun boyutuna göre daha çok
birde gereksiz çok eşya alınıyor mesela o gereksiz eşyalar alınmasa daha güzel olabilirdi sadece gerekli olanları alırdım ben
İmkanlara göre olmalı
İmkan varsa ortak karşılanmalı.
İmkan yoksa; mesela salon takımı, konsol, bilmem kaç yüz parça yemek takımı, altın varaklı yatak odası takımı, 15 takım fincan takımı, en marka oturma grubu gibi ekstra hatta bence lüks olan şeyler alınmamalı. Ne derler putunu memnun etmek ve 2 saat göbek atmak için bilmem kaç bin lira bir düğün salonauna verilmemeli. 10. bileziği takmadılar diye cıngar çıkartmamalı.
Yeterince mutfak eşyası, yatak odası ve iki kanepe ilk etapta kafi bence. İki tarafta zorlanmamalı. Eşya gelip geçicidir, bugün olmazsa yarın olur.
Cevap
1Cevap
İki tarafta katkıda bulunmalı
Evi erkek alır. Eşyasını kız tarafı
Eşitlik
Fifti fifti
Erkek tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?