Yani bence sıkıntı olurdu 😄 ilişkiyi tamamen olumsuz yönde etkiler diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Yani bence sıkıntı olurdu 😄 ilişkiyi tamamen olumsuz yönde etkiler diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Hayır ben hiç bir şeyin acısını başka bir şeyden çıkarmam. ya da kimseden çıkarmam. gider kendim konuşurum sadece. neden eleştirdiğini sorardım. açıklama yapsın derdim
Hayır tabii ki onun ne alakası var 😂
büyük ihtimalle ben susardım ya bir şey demezdim, eleştirebilir.
çok canımı sıkarsa da cevabını verirdim ama eşime falan yansıtmam yani alakasız.
Cevap
4Cevap
acısını eşimden çıkarmam, ama kayınvalidemle de konuşurum neden iğneliyorsun sürekli beni bi kusurum mu oldu? derim aynen bunu söylerim
Bak bu iyiydi saygılı üslup.
birincisi anneler değerlidir ikincisi büyüklere saygı esastır 3. ise eşimi büyütmüş kadın saygıyı tabii ki gözümde hak eder :)
Elbette öyledir, haklısınız
Haksız bir eleştiri ise bunu kibarca kayınvelidime hanıma hesap sorardım. Haklı eleştire de susardım..
Çok fazla rahatsız etmediği sürece gülüp geçerim. Aşarsa eşime söylerim ondan çıkarmam acısını tabii bir tarafı tutup bir tarafı atmıyorsa.
100 az 500 600 takılsın. insanlar zorlansın. sonra evlenince senin anan benim bacım şöyle dedi böyle yaptı diye kavga etsin.
Acısını çıkarmazdım ama eşime bunun önüne geçmesini söylerdim. Çok sıkıntılı bi durum. Boşanmaya bile sürükler.
Evet acısını ondan çıkardım zaten susmayarak 😀
Öyle bi tane var ve sadece ben uğraşıyorum onla ki senin umurunda değil
Onun ne suçu var
ne yani padişaha kızıp köpeğinimi tekmeleyelim?
Acısını kayınvalideden çıkarırım
Evine gitmezdim
Muhattap olmamak
hayır tabiki de
Olabilirdi 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?