Sevgilinizin annesi başka bir kız/erkek hakkında konuşsa o yakışıklı/güzel vb gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÜzülürdüm sadece. Bir şey yapmazdım diye düşünüyorum. Burada sevgilimin ne düşündüğüne bakardım. Neticede annesi ile sevgili değilim. Dış görünümüm annesini bağlamaz. Sevgilim de zaten beğenmese sevgili olmazdı diye düşünüyorum. Ki bence her şey tip değil. Zaten tipim için biri benimle sevgili oluyorsa sırf sevgisinden de şüphe ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylediklerine katılıyorum
Bende bu durumla karşı karşıya kaldığım için ve dalga geçme süresi de baya uzadığı için iletişimi kesip ilişkiyi bitirdim
Olması gereken de buydu zaten...- +1 yıl
Hayırlısı olsun
En İyi Cevaplar
Geçebilir sorun yok kendimde öyle bir kusur görmüyorum ve yokta dalga geçmesinin sebebi sırf kötülüğünden ya da üzmek istedigindendirndiye algılarım herkesin vardır bir şeyleri kimse 4.3l4 lüksü değil ama fldalga geçilir bir yanım yok eğer geçseydi de kafama takmadım sadece sinirlenirim eğer fazla ileriye gitseydi herkes farklı doğmuş ve farlı şekil almıştır sizinde suraniz böyle diyeretkn yapacak bir sey yok derdim
10 Yorumla
+1 yılBaşka bir kıza güzel demesi karşısında bir tepkim olmaz. Sonuçta benden güzel insanlar illa ki olabilir bunun ben de farkındayım. Ancak görünüşümle dalga geçilmesi noktasında da bir şey diyemem. Çünkü sevdiğim insanın annesidir. Sevdiğim insanın bu durum karşısındaki tepkisi önemli olur benim için.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin insanın bu durum karşısındaki vereceği tepkiden sonra harekete geçilmeli ona göre yollar ayrılmalı
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anneye bu tavizi nasıl verdik ya da bu hakkı kendinde nasıl buldu. Bu tarz senaryoların çok abartı olduğunu düşünüyorum. Ağzı olan konuşur herkese müdahale edemeyiz yapabilecek pek bir şey yok çünkü münakaşa oluşturmaya değmez
01 Yorumla
Soran+1 yılOtoriter olmalarından kaynaklı bence
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
28Cevap
Bu tür bir durumda, öncelikle kendinizi kötü hissetmeniz oldukça normal bir tepkidir. Ancak önemli olan, başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü yerine, kendi kendinize saygı duymaktır.
Sevgilinizin annesi ile iletişim kurmak ve neden dalga geçtiğini anlamak, durumu çözmenin ilk adımı olabilir. Ancak bu süreçte yapıcı olmak, herhangi bir tartışma veya kavgayı önlemek için önemlidir. Kendinize karşı saygılı ve özgüvenli olmak, insanların size karşı ne düşündüklerinden daha önemlidir.
Ayrıca, fiziksel görünüşünüz hakkında bir şeyler değiştirmek istiyorsanız, bu konuda adımlar atabilirsiniz. Ancak bu, başka birinin size söylediği şeyler nedeniyle değil, kendiniz için yapmanız gerektiğini hissettiğiniz bir karar olmalıdır.
Sonuç olarak, sevgilinizin annesinin fiziksel görünüşünüzle dalga geçmesi hiçbir şekilde kabul edilemez bir davranış değildir. Kendinize saygı duyun ve konuşarak sorunu çözmeye çalışın.
20 YorumlaNerde nasıl konuşacağını bilmeyen kişilerle pek işim olmaz, cevap dahi vermeden ortamı terk ederim.. Doğallığı severim fakat küçük düşürmek ya da düşürülmek tarzım değil... üslup önemli...
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
Lafını esirgemeyen bir kadın olarak o kaynana adayını itin g*tüne sokarım.
12 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi yorumlardan biri hahahahxjciskxk
İtini popon sokmak
Yolda görüyorsun sonra kadını yürüyemiyor falan 😂
+1 yılKötü bi durum yaşını almış kadınlara yakışmıyor böyle konuşmak. İllaki cevap vermek istersen diyeceğin tek şey onlar senin oğluna bakmaz ki deyip susturmak. Fazlası zaten kötü ve ağır cevaplar olur ki söylemek istemem
11 Yorumla
Soran+1 yılŞahsen bende hiç yakıştıramıyorum yaşı geçmiş benden yaşça büyük büyüğüme
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu büyük bir saygısızlıktır ve buna müsaade etmem..
11 Yorumla
Soran+1 yılMüsade etmeyi bırak direkt ayrılmak gerek
Normalde söylenmesi gereken: kayinpederim de daha güzelleri varken sizi almış, yokluktaymis demek ki
Söylenecek olan
Ben de güzel adamım annecim neden öyle dediniz 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahsjskzkak bak bu iyiydi
İlişkim yok ama eğer olsaydı ben o kafadaki biriyle muhatap olmazdım zaten o dakikadan sonra sevgilim annesiyle konuşup uyarırdı.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmuyorum ki bundan sonraki ilişkilerinde böyle bir kayınvalide karşına çıkmaz.
Sanki kayınvalideyle evleneceksin gibi jsjzockskxks
Böyle şeyleri konuşarak rahatsızlığını belirtmek en iyisi sizin rahatsız olduğunuzu anlaması gerek ve hala devam ediyorsada buna rağmen bunu zaten bilinçli olarak yapıyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence ilk bunu düşünüp söylemesi de bilinçli yapılan bir şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok ayıp ya ben altta kalmazdım, dünyada ne güzeller olduğu gibi ne de yakışıklilar var, keşke her şey tiple olsaydı önce herkes kendi aynasına baksin derdim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılGeçebileceği hiç bir şey yok muhtemelen kızına fazla bile gelirim
10 Yorumla Senide benide yaratan Allah görüntü gelip geçici derim
10 Yorumla
+1 yılHer kör satıcının bir topal alıcısı vardır. Davul bile dengi dengine derdim herhalde.
10 YorumlaÖper geçerim ne yapacağım herkes kendine yakışanı yapar
10 Yorumla
+1 yılEn başta ters konuş ki Herkes birbirinin ne olduğunu görsün ona göre adım atın
Evlenmeden önce bir şeyleri saklarsan evlendikten sonra her şey berbat olur Bunu bil10 YorumlaEn fazla aşırı zayf oldgmu soler bnd cevabı yapıştırırm. benim yerimde olmak isteyen kaç kız var habern var mı die. Başka fiziken bir kusurum yok yani
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 792 cevap paylaştı. Üzülürüm. Benim sevdiğime karşı yaparsa ailemi sustururum.
Sonuç olarak bu olanların hiç biri ona değmezdi...02 Yorumla
Soran+1 yılYaa bu duygulandırdı ama 🥺
+1 yılOğlunun zevkini mi sorguluyorsun yoksa kendi zevksizliğini bize mi kanıtlamak istiyorsun, diye sorardım ona
01 Yorumla
Soran+1 yılOhahoahahah kadın orada bu lafı duyunca direkt tıkanır kalp krizi geçirirdi herhalde hshdkckdick
Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Kendimi kötü hissederim tabiki. Ve sevgilimin tepkisine bakarım burada önemli olan o çünkü. Nasıl oluyor da dalga geçiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn kötüsü en kötü tarafı hem sevgilinin hemde annesinin dalga geçmesi...
Yaşadım, ayrıldım, iyi yaptım
Pişman mıyım?
Hayır sjsjsjcskm
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç cevap vermem. Sevgilime bakarım. Ne yapıyor? Ne diyor? Buna izin mi veriyor engel mi oluyor? Duruma göre hareket ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılİzin verirse zaten o an ayrılacaksın tepkisini göstermez bir de aynı şekilde karşılık verirse son çare yolları ayırıp el sallamak olacak
- +1 yıl
Aynen.
+1 yılEger sevgilim bunj gormezden gelip annesini dinliyorsa eski sevgilim olur
11 Yorumla
Soran+1 yılNet cevap hahahah 😂
Bu saygısızlığı beni üzerdi, ilişkinin devamı ne olur bilmem ama, annesini yok sayarım.
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında ister istemez sadece annesi değil sevgiliyi de yok sayıyor oluyorsun otomatikman
- Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılDesin, güzelde ölüyor çirkin de ölüyor derdim. Bana kasıtlı olarak diyorsa bunları tabii
01 Yorumla
Soran+1 yılBunun altında zaten kasıtlı söylemek var bence
Karşımıza iyi kayınvalide çıksın nasip etsin Allah
Aşırı derecede kırılır, ordan uzaklaşırım. Karşılık vermem
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten karşılık veremiyor insan o sözlerle karşı karşıya kaldığında duyduğunda.
Hissizleşiyorsun anlık olarak bir de sevgilin de yapıyorsa bunu iş tamamdır
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKayınvalide adayım diye saygı da kusur etmem ama evlendikten sonra yüzüne bakmam
01 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken çok haklısın
+1 yılBenim kuru kızım diyor bazen bende sende kurusun bende diyorum sana çekmişim diyorum jjdjd
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahah sende kurusun bende
üzüm üzüme baka baka kararırmış 😂
Ya onu bunu bırak da maşallahın var çok güzelsin nazar da değmesin 🥺
Cok da ilgilenmemeye çalışırım ama pek dalga geçebileceği bir şey yok yani😄
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah iddialı bak bu
Keşke bende senin gibi düşünebilsem
Çünkü ben üzülürdüm ya
Aile & Toplum konusunda 779 cevap paylaştı. Bende onun fiziksel görünüşüyle dalga geçerim o kim ki benimle dalga geçecek.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence sevgiliden sonra kayınvalide'yi tanıma aşaması olmalı
Öyle eş seçilmeli jskcksickso
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Direk ayrılırım gitsin beğendiği kişiye versin o zaman kızını
02 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel görünüşle dalga geçmek kimin haddine değil mi yani?
Sevgili olduğun kişinin de annesine tepki göstermesi daha da doğru olur
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) gecti bende sonra yalan soyledigini ortaya cikardim ;)
10 YorumlaSeni çok ilgilendirmiyor bişide yapamazsın. Partnerinle ilişkidesin annesiyle değil. Partnerin senle annesini ayırması lazım zaten, yarışılcak bişi yok.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 838 cevap paylaştı. Ex kaynanam ve manitam yaparım onları
11 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendilerine kudurup turşu kurarlar artık jskcksixks
+1 yılAy tesekkur ederim anneciiğimm torununuz da bana benziyo derdim duvara yapışan sumuk gibi kalırdı valla yangını çıkarır çeker giderdim sonra ikisi çözsün kendi aralarında
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah sümük kayınvalide
Yürü be kız be
böyle olan kayınvalide'ye yapmak istediğim 🧘🏻♀️💆🏻♀️
Terapiye gitmiş gibi olurum artık hskxksickd
+1 yılGösterdiler. amannn beee saki herkes müq ya kardeşim. Bazen biz de yapıyoruz bu hatayı ama etten kemikten insanız neticede. Takmam ben kendimi seviyorum ve beğeniyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olan kendini sevip beğenmen zaten...
+1 yılTepki göstermem saygı duyar uzaklasirim oradan ve bir daha gorusmemeye çalışırım
10 Yorumla
+1 yılS2ikiömde değil , kız arkadaşımla evlenirim ne olursa olsun. Mezara kadar aşkımız.
01 Yorumla
Soran+1 yılS2ikinde olmaması ne güzel...
Keşke benimde şeyimde olmasa sadece sevdiğim kişiye geleceğimize odaklanabilmiş olsaydım
+1 yılYüzüne tükürür kaçarım 😂😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesiyle evlenmeyeceksin sonuçta
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. cevap vermem açıkçası...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAğzının payını veririm.
10 Yorumla Ne diyo sana mesela
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılBen de ona siz hiç aynaya bakıyor musunuz derdim.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılKızına onu alsın o zaman ne diyim
10 Yorumla
+1 yılÜzülürdüm
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü bir hissiyat cidden... 🥺
Gecemez ki
11 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermemek gerekiyor tabiki o kim ki yani
+1 yılBen çok alinirim
01 Yorumla
Soran+1 yılAh ah bende bende...
Sosyal fobisi olan biri olduğum için bu bana söylendiğinde direkt kendi kabuğuma çekildim içime kapandım o kadar kötü ki...
+1 yılHamk oglunu kapmisim banane
01 Yorumla
Soran+1 yılOğlunu kaptım ne dersen de sevsinler seni kayınvalide dersin artık hsicksicks
+1 yılKaynana şarkısını aç elini tut dansa kaldır onu 🫢
01 Yorumla
Soran+1 yılRomantik bir dansa jekcjdksk
Başını döndürene kadar dansa 😂
Ah kayınvalideciğim ah
+1 yılAğzına sicarim herhalde 😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap tebrikler 😂😂😂😂
- +1 yıl
@annesinisevmeyenkız1 😂😂😂 teşekkürler
Soran+1 yılEğer 1'inci söyleyişinde uyarılır devamı gelirse de ağzına otla bokla zevkle sıçılır
Ondan sonra terapiden çıkmış gibi hisseder insan bir de 😂- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sana soran 😂😂😂😂
Gülüp geçerim.
10 YorumlaSenin çocuğun buna layık derim 😀😀
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılBilmem
10 Yorumla
+1 yılAyrılırım
10 Yorumlaeski sevgilim
10 Yorumla
+1 yılUmursamam herhalde
10 Yorumla
+1 yılTakmam
10 YorumlaBende onunkiyle dalga gecerim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı. Bozulurum
10 Yorumla
+1 yılsever belasını
10 Yorumla
+1 yılLafı tıkarim
11 Yorumla
Soran+1 yılSonra tıkanır da nefes alamaz maazallah 😂
+1 yılTakmam
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke senin gibi olsam...
Çok isterdim takmamayı
- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sevgilinizin annesi fiziksel görünüşünüzle dalga geçse ne yaparsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım