+1 yıladana doğuda değil akdenizde bu bir. ikincisi emin olmadığın konularda yok aşiret varmış yok kürtlermiş gibi yorumlarda bulunma komik duruma düşersin. üçüncüsü her gün olan terör olaylarını ve cinayet haberlerini nerde izliyorsun bilmiyorum ama ya sizin televizyonun frekans ayarları bozuk ya da sen tamamen uydurdun. dördüncü olarak kürt olsa ne olacak bu kadar ön yargın nerden geliyor? tarih bilgin ne kadar bilmiyorum ancak aç bak bakalım zamanında kimlerle birlikte mücadele etmişiz bize destek olan kimler varmış hangi soydanlarmış. beşinci olarak bütün kelimelerinden faşitlik akıyor önce herkese insan gözüyle bakmasını öğren. bu kadar ırkçılık başına bela açar. sana yazılacak daha çok şey var ancak altıncı ve son olarak sen mümkünse adanaya gitme o kadar sıcak kanlı insanların arasında çok göze batarsın yakışmazsın sen adanaya kirletirsin orayı mümkünse evinde otur odandan dışarı çıkma.
713 Yorumla
Soran+1 yılozur dilerim bilemedim neden bu kadar tepki veriliyor
- +1 yıl
dostum ne kullanıyorsun sen? hangi kafayla böyle sorular sorup saçma sapan kendini küçük düşürücü cevaplar veriyosun. baştan aşağı falsolusun farkında mısın acaba? kurduğun her cümlende daha çok dibe batıyorsun. gidip uyusana artık sen bu konular seni çok aşar. önce biraz zihnini geliştir sonra kız arkadaş eksiğini giderirsin.
Soran+1 yıloff kes
- +1 yıl
hahahah (: ergen la bu baştan söyleseydin ya bu kadar insan sana ona göre cevap verirdi. bak anlayacağın dilden yazıyorum sana Adanalılarıın hpsi kürt diil hem kürt olsa ble snden dha çok insnlar en azndan düşnebliylar tamam mı canım hdi iii gcler sevgline dikkt et uyknda gelp boğmsın sni ADANALI sonçta bde grçktn kürtse o zmn dha psikpt olr aman tnrımm nyse hdi kib ok by.
Soran+1 yılcok bos konusuyosun
- +1 yıl
seninle konuşmak bunu gerektirir çünkü. ayrıca adanalıların prensiplerindendir adamına göre muamelede bulunmak (;
- +1 yıl
@nurhanım @azaddddd bunca senelik adanalıyım türkiyenin farklı illerinde bulundum üniversitede türkiyenin çok farklı yerlerinden arkadaşlarım oldu ama bu kadar boş insan hiç görmemiştim kısmet bugüneymiş. cinayet sebebi resmen
- +1 yıl
Allahına gurban senin yaaa💐💐💐🙏👍
En İyi Cevaplar
+1 yılyok kardeşim bende Adanalıyım tamam çok vardır ama Adanalılar kürt olmaz doğudan gelip oraya yerleşiyolar Adana zaten doğu değil akdeniz bölgesi buda hep karıştırılır mesela
510 Yorumla
Soran+1 yılanladım kardeşim bilmiyordum bende
- +1 yıl
:) önemli değil kardeşim
Soran+1 yılşakirpaşa mahallesi nasıl peki sen nerdesin?
- +1 yıl
ben ceyhan ilçesinde kalıyodum ordada bota mahallesi var sırf kürtler ama o dediğin mahalleye hiç gitmedim
Soran+1 yılanladım tesekkur ederim :)
Soran+1 yılSenin gibi cevap verseler zaten bu düsüncem giderdi :)
- +1 yıl
önemli değil bu arada sağol
Soran+1 yılrica ederim :)
Soran+1 yılBir soru sordum diye kötü tepki veriyorlar. Öğrendim dogrusunu bu kaadar kızacak ne var anlamadım?
- +1 yıl
yanlış anlama olmuştur ama doğrusu budur Adanalı kürt olmaz dediğim gibi milletin ağzı torba değil büzemiyosun
Ortak ben bir adanalı olarak kürt degilim adanada kürt var ama dogu illerinden göç edenler adananın ozündeki insalar kürt degildir ayrica adana doguda degil akdeniz bölgesindedir sana onlari söyleyen güzel adanamizin ismini karalamak istemis belliki adana insanı sevecen bir o kadarda mert delikanlı insanlardr sevdgine canini verir sevmedigndende sonuna kadar herseyini alir ben oyleyim iyi bir karaktere sahibim sevdigi insana canm feda ama sevmediysem veya gicik gittiyse herseyini almak icin ugrasirim yaparimda ben ADANA cocuguyum açık ve net aciklayici olmustur heralde
NOT:cografya bilgini gelistir.01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
+1 yılArkadasim benim kiz arkadasimda adanali ve yerlis. ben irkima kadar Turkum ama o benden de Turk. adananin adini cikaranlar oraya ozellikle dogu ve guney dogudan gelen egitim seviyesi dusuk bu sebeple suca meyilli kisilerdir. yerlisi ozunde gayet milliyetci ve normal insanlar. senin kiz arkadasinda yerlisi belli ki.. adana gayette gelismis ve modern bir sehir. sadece parklarda takilmayin dilenci ve tinerciler rahat vermiyor basim bir tek orda belaya giriyordu o da kiz arkadasimi savunmak adina haliyle.. rahatlikla git ve guzel vakit gecir sevgilinle :) saygilar..
05 Yorumla
Soran+1 yıltamam umarım oyle olur parkada gitmem aman :)
- +1 yıl
Bak bende on yargiliydim senin gibi haberlerdeki gibi bir yer saniyordum. kiz arkadasimi tanidim utandim valla neredeyse. belediyesi MHP li olan yerde kurtler cogunluk olur mu bir kere burdan anlaman lazim. bir de gundemi takip etmen lazim bunu da bilmen icin. biraz da harita bilgin eksik abi gitmeden az arastir ve o yazdiklarini unut ve sakın bu sekilde konusma orda asil o zaman is alirsin basina :) dediydi dersin gidince hatta sehri begeniceksin.. iyi geceler kolay gele..
Soran+1 yılcok tsekkur ederim eic secmemis olsam seni secerdim :)
- +1 yıl
Eyv. abi canin sagolsun.. rica ederim ayrica.. iyi geceler :)
Soran+1 yıliyi geceler kareşim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Ne alakasi var la hangi olaylar varmis adanada guneydogudaki en az olayli illerden birinlan hanginolaydan bahsediyon a. q asiret her yerde var banane kurt olsun ama bu ulkeyi sevsin emin ol adana insanida boyledir
110 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin yaa
Soran+1 yıladana akdenizde olsaydi en azindan boyle dusunmezdim
Soran+1 yıladana akdenizdeymis bugün arastirdim neden yalan soyluyosun?
Soran+1 yılGuneydoguda degilmis akdenizdeymis ya cok sasirdim bende. Hep tvde guneydogu diye gösteriyo ama
Soran+1 yılAdamsin
Bende Adanalıyım ancak doğma büyüme Ankara.
Adanalıları oldu olacak yerin dibine soksaydınız.
Adanalıların hepsi Kürt değildir. Hatta Adanada oldukça milliyetçi kesimlerde vardır. Aşiret desen çoğu yerde var, Adanaya has birşey değil. Adanayada gitmişliğim var. Her ilde olduğu gibi oranında düzgün yerleri ve kuytu yerleri var. Bu kadar büyütme gözünde.
Terör diyorsun. Terör dediğin olay her yerde var. Bu kadar önyargılı olma bayım.02 Yorumla
Soran+1 yıltamam tsekkurler
+1 yılcok sacma. tabiki hayor o teror dedigin adanalilar deliliklerinle bilinirler.. adliye koridorlarinda kavgalar her zaman haberlerdedir.. hatta bir laf vardi uc tani lesi olmayana adanali demem gibi biseydi.. sen olayi cok yanlis anlamissin.. ama kolay gelsin derim adanalilar candandir ama tersleri cok pistir benden soylemesi
03 Yorumla
Soran+1 yıloff ya düzgün insan yok mu hepsi sinirli mi oluyor. kız arakdaşım da sinirlenince gözü bişe görmüyo
- +1 yıl
yarin bir gun senide gormezse gozu dediydi dersin :)
Soran+1 yılama cokguzel tatlı kız sinirlenince korkuyorum baska kotu yani yok :)
+1 yılÇalıştığım postanede 2 tane adanalı karı koca memur vardı ikiside çok iyi insanlardı ve kürt değillerdi. Adanalıysa kürt olacak diye birşey yok. Kürt'te vardır Türk'Te çoğunluk kürt diye kızıda kürt yapma. Ayrıca kız ven kürt değilim diyorsa değildir.
05 Yorumla- +1 yıl
Adanada asla çoğunluk kürt değil ;)
- +1 yıl
@EverySaintHasApast__ soruyu soran arkadaş böyle deyince bende öyle sandım, üzgünüm :/
Soran+1 yılnasil ya istisnadir
- +1 yıl
Kardeşim sen gözünü bu şekilde boyamışsın. Biz sana ne desek sen istediğin kadarını anlarsın. Bu durum için güzel bir söz var sen ne kadar anlatırsan anlat anlattığık karşındakinin anladığı kadardır. Ama çok yanlış düşünüyorsun, bil istedim.
Soran+1 yıltamam tesekkur ederim
- Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle senin coğrafya öğretmenini...
Sonra da beyin daarcigini...
Yaşına baksak adam sanar saygi hurmet edersin ama sen bunu zerre hak etmiyorsun!
Ben ADANAliyim!
Her sehirde oldugu gibi adanada da kürdü arabı alevisi çerkezi ve hatta laz ı var!
Sen ve senin gibilerden hiç haz etmiyorum!
Adana ile ilgili en ufak olumsuz dusunenleride!
Şu an sövmemek için zor tutuyorum!
Değeceğimi bilsem kuşkun olmasin coooktan 7 ceddine kaymistim!12 Yorumla
Soran+1 yıladanalılar neden sinirliki? sadece soru sordum
- +1 yıl
Sktrgt mal deyneği!
Sen ve senin gibilerden ötürü!
Doğma büyüme adanalıyım. Aslen malatyalıyım. Ve de %100 Türküm. Ey soruyu soran kişi sen hiçç coğrafya bilmen mi. Adana Akdeniz Bölgesindedir. Adanalılar öz be öz Türktür. Adanada aşiret falan yoktur. Adanada terör falan yoktur. Sadece bazı kenar mahallerde eylemler olur. Bunada terör diyorsan diyecek sözüm yok. Adana, Mersinden daha güvenli bir ildir. bir tanedir
212 Yorumla
Soran+1 yılMersinden daha güvenli mi?
Soran+1 yılİzmir
Soran+1 yılNedenki?
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılgüldüm :)
Soran+1 yıltamamç
Gizli Üye(36-45)+1 yıldostum gizli olduğun için gizli cevp veriyorum.. adanalıyım ama kürt değilim... evet kürtler var ama doğudan göç almış bir şehir adana her şehirde olduğu gibi... kız arkadaşın kürt değilim diyorsa değildir YALAN söylüyor diye kızı suçlama.. seni adanaya beklerim bu konuşmalarını yapma cesaretini birde adanada göster bence?
17 Yorumla
Soran+1 yılneden bu kadar sinirlendin sadece bilgi edinmek istiyorum bisi demedimki
Cevap sahibi+1 yılgözünü sevdiğim bilgi edinmek istiyonda krduğun cümlelere bir bak bakalım köymüş aşiretmiş bilmem neymiş.. kürt çerkez laz arap ne fark eder İNSAN olmak mesele?
Soran+1 yılhaklisin ozur dilerim
Cevap sahibi+1 yılhadi eyvallah ALLAHa emanet.. sen sen ol insanlara insan olduğu için değer ver..
Soran+1 yılkız arkadasimi aldatırsam nasıl tepki verir adanalılar sinirli oluyo ne yapar en fazla?
Cevap sahibi+1 yıl:) :) iyi geceler
Soran+1 yıliyi geceler
kardeşim böyle paylaşımlar yaparak. bilerek ya da bilmeyerek
bilinçli ya da bilinçdışı ırkcılıga sebep veriyorsun farkındasın demi..
ayrıca sorunun kendide ırkcı.. adana Türkiye devletinin şehri.
Türkiye halkları yaşıyor sadece Türk Kürt yok Laz da var haberin olsun ama Türkiye halkları01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. Adanalılar genelde papua yeni gineli oluyorlar. Ankaraya doğru, fil dişi sahili vatandaşları artıyor. Hatta duyduğuma göre Konya da yeni bir köy bulunmuş orada da ruslar yaşıyormuş.
*iç ses* Vay arkadaş soruya bak.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir adanalı olarak tabiki HAYIR nerenden uydurdun bunu? Terör var diyorsun ozaman istanbulada gitme ordada pkklılar molotof atıyor mantığa bak çay demle
46 Yorumla
Soran+1 yılya ne bilim adana doguda olunca korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılSen kesin bir kürtsün bundan onkadar eminim ki hahah
Cevap sahibi+1 yılSoruyu soran kürt arkadaşlar ağrılı kendisi :D
Soran+1 yılhe tamam
Satılmış meyda ya bukadar inanma. Ben 5 yıl kadar adana da yaşadım. Kürt de var Türk de var. Sonuçta hepsi delikanlı insan. Her gün biri falanda ölmüyor. Yazdığını görende diyarbakır hakkari Şırnak falan sanacak adanayı.
05 Yorumla
Soran+1 yıladanada doğuda yani ne farkı var
- +1 yıl
Yahu Adana'nın insanı candır kandır. Ula izmirde adama hatta taksiciye adres soruyorum bilmem diyo adana da sorsam bindirir götür karnım aç mı tok mu sorar paramvar mı yok mu onu bile sorar. Kızı bile delikanlıdır adananın. Adanaya gideceksen şırdan ye bici bici de ye gerçi şimdi bici yi zor bulursun ama evren sitesine git bir şırdan ye. Güncelllemende gördüm aşiret falan yazmışsın yok öyle bişey. Hem sen nerde yaşıyorsun İstanbul'da falan mı?
Soran+1 yılizmirde
Soran+1 yılanladim
adananın neresi olduğunu bile bilmeyen malın tekisin 30 yaşındaysan gerçekten bir kliniğe yat zira ıq'un 40 altında mk
110 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
- +1 yıl
ulan yorumlarda adanadan doğu diye bahsetmişsin adana akdeniz bölgesindedir gerizekalı adanada terörmü var bir kaç eylem son zamanda olduysa oldu iki köy yeri demişin ulan dallama adana kaç yıldır büyükşehir biliyormusun sen son olarak kürt veya değil kürtlere ikinci sınıf insan vahşi muamelesi yapmışsın ayrıca adananın çoğu kürt değil dir kürtler sadece göç ederek adanaya yerleşmiştir bu kadar salak ve cahil olmayı nasıl başarıyorsun mk
Soran+1 yıltamam özür dilerim bilmedigim icin oyle dedim
Soran+1 yıladana nasil buyuksehir ya
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılİzmir
Soran+1 yıltamam bakicam
kürt olanda var türk olanda, mardin degince akla kürt gelir ama türkte var. Degilim diyorsa degildir, yalan söylemesi için bir sebepmi var
14 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum gitmeye aşiret var orada
Soran+1 yıldogu hep aşiret
+1 yılAdana doğuda değil korkma aşiret falan da yok burada bazı mahalleler hariç herkes medeni o mahalleleri anlarsın zaten onun dışında Adanalılar misafitperverdir sıkıntı yaşamazsın terör alanı değil zaten kürt pek yok en azından ben karşılaşmadım bence Adana'da Güneş'in tadını çıkarmaya bak, denizine gir zaten Mersin'den bir farkı yok.
00 YorumlaArkadaş nedir bu ironi? Ben de Gaziantep liyim deyince hemen kürt müsün diyorlar. Arkadaş Antep in yerlesi Türk tür ama göç çok olduğundan dolayı çok kürt vardır. Bilin istedim...
24 Yorumla
Soran+1 yılnerden bilelim biz?
Soran+1 yılarastircam
Neden irkcisin kurt olup olmasi ne degistirir. Insan olsn yeter. Hem adanalilar genelde nilliyetci oluyor abartmayi kess
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam haklisin
Soran+1 yılhadi ya ne mesela? :/
+1 yıladanada 300-400bin kürt var. şansına artık. belli mahalleleri var ki uzak durmanı öneririm şehir merkezinde kimse karışmaz ama rahattır
05 Yorumla
Soran+1 yılhangi mahalleler? kız arkadaşim şakirpaşa mahallesi demisti
- +1 yıl
şakirpaşa meydan dağlıoğlu 19 mayıs hürriyet kiremithane incirlik anadolu daha da var aklıma gelmiyor. ama zaten oralara gitmek için bayağı çaba harcaman lazım şehirde gezerken içine düşeceğin yerler değil. canavar yok korkma bu kadar şehir merkezi normal İzmir gibi bir yer
Soran+1 yıltamam tesekkurederim
- +1 yıl
ha bu arada adanadaki kürtler yerlisi değildir devlet tarafından sürgün edilen ve çalışmak için gelenlerdir. biz de onlardanız örneğin
Soran+1 yıltamam ogrendim
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Adanalilar kürt degildir.. ama arap kani tasiyanlari var.. tasimayanlari da var..
16 Yorumla
Soran+1 yıloff
Soran+1 yılkız cok guzel oyle deme
Soran+1 yıltamam
Adana Akdeniz şehri güneyde cografya hocnizi skm :dd
28 Yorumla
Soran+1 yılAdana doguda ne akdenizi
Soran+1 yılcografyam iyi
Soran+1 yılİzmir 3.
Soran+1 yılkomiksin ben esitlikten yanayim tamam mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin coğrafyan kaç ya Adana ne zamandır Doğu'da oldu? Geriz**kalımısın sen neye göre yorum yapıyorsun hangi Bilgin'e dayanarak? Adanalılar asla Kürt olmadı olmazda ama doğudan göç alınca adı çıktı Adana'nın ön yargılı olma
13 Yorumla
Soran+1 yıltamam anladim ozur dilerim ama adana doguda degilde nerede icanadolu mu?
Cevap sahibi+1 yılAç sen kendi gö**tüne Gül ger zerk
Soran+1 yılne oldu?
+1 yılAdanaliysa kacirma kizi. Soruna gelirsek kurt olanida var ama turkler cogunlukta. 2 kizla ciktim adanaliydi
03 Yorumla
Soran+1 yılaileleri hep aşiret mi?
- +1 yıl
Valla ailerine dalanadim pek. Ama benimmiler baska sehirde yasiyolardi. Baba taraflari adana. Birisiyle İstanbul'da ciktim oburu gaziantep teydi
- +1 yıl
Dalamadim olacakti
Hadi hic bilmiyordun Adananin nerde oldugu ula hic mi acip Turkiye haritasina bakmadin nerde olduğunu O zaman Ankarada sibiryada falan kaliyor senin kafa yapina gore yas kac bilader?
03 Yorumla
Soran+1 yıl24.
Soran+1 yılİzmir
Yerlisi kürt değildir
Adana'da kürt var dersek daha doğru olur.21 Yorumla
Soran+1 yılhim anladimm
- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılAdana candır ne kadar Adanalı tanıdıysam mert delikanlı adamlar vesselam.
00 Yorumla Hayır Kürt değiller japon diye biliyorum adanalıları
21 Yorumla
Soran+1 yılgüldüm :)
Kürt değil adanalı demeyin banaa
36 Yorumla
Soran+1 yılnoldu ne geldi başına lütfen söyle korkuyorum bende?
Soran+1 yılaşiretin neyini seviyosun ya
Soran+1 yıladminler kaldirsin bu soruyu ozur dilerim herkesten
- +1 yıl
+1 👍
Trabzonlu oldugum halde ben boye sacma seyler yazmiyorum etmiyorum...
13 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
Soran+1 yıldogru
Alaymı ediyorsun ellerinde satır seni bekliyorlardır kürt olmasını bu kadar sorun ediyorsan niye birliktesin?
00 Yorumla
+1 yılohaaa :DD tum sehri kurt yaptın ya la :DDDbende adanadliyik ama ne kuruz ne turkuz sonucta insanız D:DD
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam kardesim :)
Ne alaka dostum.. Adananın bir kısmı yörüktün bir kısmı ise avşar türküdür.. kürt halkı göçle gelmiş ve şehir yaygınlaşmıştır..
10 YorumlaBöyle sorumu olur arkadaşim adana ya bir git te bak 77 milletten insan bulursun
11 Yorumla
Soran+1 yılgidicem
+1 yılbabacan asıl mersinde çok var kürt nüfusu korkma o kadar ya
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam kardesim
Yazdığı yorumları okuyorum da arkadaşın biri şu bebeyi ziksin :))
01 Yorumla
Soran+1 yılsaygısızlık yapma
+1 yılBu düşünceni nereye vararak oluşturduysan artık, yok öyle birşey
02 Yorumla
Soran+1 yılHep haberlerde görüyoruz terör var orada
- +1 yıl
adana çevresinde üniversite okuyorum, adanalı kürt görmedim :)
+1 yılAdanalı yerli Kürt yok İlçe köy sor sana öğrenip söylerim 🤣 tahminde edebilirim Çünkü Kürtler bir tarafta Türkler bir tarafta çingenler bir tarafta araplar bir tarafta yaşar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKurt diyorum ama Ankara ya bile gitsen yerli zor bulursun ya yozgatlidir ya corumlu
01 Yorumla
Soran+1 yılAnkara olsun daha iyi ya aşiret falanmış hep adana. napacam ben köy yerinde
mersin demişsin ama bildiğim kadarıyla mersin adana'dan daha kötü durumda
00 YorumlaHayır değiller alaka yok akdenizde ayrıca doğu değil adana
13 Yorumla
Soran+1 yılhım peki
Soran+1 yılcok guzel kızsın adanalımsın sevgilime benziyosun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıll*n salak adana dogu mu? Adana turkiyenin 4. Buyuk kenti.. her yerdeki kadar kurt var... ne demek adanalilar kurt mu... sen ne salak cahil birisin bee
01 Yorumla
Soran+1 yılogrendim dogurusu yeter artık?
Adanaliyim ama Türk'üm :))
413 Yorumla
Soran+1 yılöldürmüyorlar mı seni orada?
- +1 yıl
Niye oldursunler? Hangi mantikla bunu soyleyebiliyorsun merak ettim.
Ya Allah askina sen ondan bundan duydun gelmissin adanayi kotuluyorsun. Bu mantikli mi sence? Hic geldin mi? Geldiysen hicbir darbe aldin mi? Evet adanalilarda bazilari kabadir yalniz her memleketge bu var. Ona bakarsan kurt her yerde.
Soran+1 yılya ben kültürden falan korkuyorum aşiret falan. kız arkadaşım da sinirlenince deliye dönüyo korkuyorum o yüzden
Soran+1 yıladanali kizi aldatırsam nasıl tepki verir? ne yapar en fazla
Soran+1 yılöğrenirse kaçayım ben o zaman :)
Soran+1 yılkorkuyorum ogrenirse ne yapar diye
- +1 yıl
Yav goznu seveym birak o zaman Allah Allah. Kalbinn eekegi ol l*n ! Erkek dedign nerelei olirsa olsn kmseden korkmaz !! Surda korkqcagn bir Allah in olmali gerisi fis. Sna bu akli bir kiz veryor utanman lazm. Nasil erkeksn anlamiyrm ya da sen kafa mi buluy napyn git tamm ne yapiysan yap ya.
Soran+1 yılsanane fb?
+1 yılBir A haber izleyicisi daha😂😂
Kürt düşmanısın sen bu bir
Doğu'da tamamen terör yok bu iki
haberlerede inanma bu üç00 Yorumla
+1 yılDeğil olmm adana MHPnin türkmen/yörük/arap ağırlıklıdır kürtlerin çoğu adanaya antebe vs. Sonrada göc ettiler
anteplileri de kürt sanıyorlar akılsızların çoğu21 Yorumla
Soran+1 yılanladim
saçmalamışsın olur mu öyle şey :)
12 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kürt, arab, turk 3 ırk yaygın orada.
02 Yorumla
Soran+1 yıloff ya
Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Adanalı arkadaşım var kürt düşmanı?
32 Yorumla
Soran+1 yılöldürürler onu adana heralde
Gizli Üye(30-35)+1 yılyerlisi kürt değil sonradan oraya gelenler kürttür
31 Yorumla
Soran+1 yılNasil ya terör var orada
aşiret onlar kürt değil
14 Yorumla
Soran+1 yılAdanalılar aşiret mi? Yani aga falan var. Oraya gidersem nasıl karşılanırım?
Soran+1 yılkorktum ya
yok değiliz hiçte sevmeyiz kürtleri milliyetçiyiz
25 Yorumla
Soran+1 yılkürt milliyetçisi mi?
Soran+1 yıltamam sakin ol
Soran+1 yılbiliyorum zaten
+1 yılKısmen Arap Kısmen Türk kısmende kürt.
00 Yorumla
+1 yılAdanalılar Adanalıdır.
11 Yorumla
Soran+1 yılyani?
+1 yıldeğil. hem olsa nolur
13 Yorumla
Soran+1 yılOrada terör var gitmeye korkuyorum
- +1 yıl
kardeş terör falan yok. kim uyduruyor anlamıyorum. kimse yemez seni istediğin heryere gidebilirsin. hatta doğuya gittiğin zaman çıkmak istemezsin.
Soran+1 yıltamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka korkma topuklara sıkıp bırakıyolar :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkomik
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha coğrafya bilgin yok etnik ayrılık yapıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılOgrendim ama arastrdim
Kürt değil
27 Yorumla
Soran+1 yılhaberlerde görüyoruz hep terörü?
Soran+1 yılevet o da var ama izmirde yok iste rahatım ben
Soran+1 yılhayir gezi eylemi oldu iyi oldu
Soran+1 yılhaberim yok
+1 yılyok artık panp
21 Yorumla
Soran+1 yılpanp?
Hergün biri mi ölüyor? :D
02 Yorumla
Soran+1 yılhaberlerde öyle
Soran+1 yılsagol
Kürdü TÜRKÜ sittiret önce adam olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi kız evet
cumle alem siksin seni
03 Yorumla
Soran+1 yılsenide
Soran+1 yılbilmiyorum diye ne bu tepki? ogrendim iste ne kızıyosun?
Değiller sanırım.
21 Yorumla
Soran+1 yılevet değiller
Hayır, değiller..
22 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyosun?
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026