Eskiden istemeye gidilen kiz sorunsalı?

5 yıllık evliyim 1 oglum var zamanında gorumcemin çok yakın bir arkadaşı kızını eşime ayarlayıp evlendirmek istiyor ve istemeye gidiliyor sonrasında kiz esimle görüşürken baskasina kaciyor yıllar sonra yine aynı kadının oglu ile küçük gorumcem birbirlerini seviyorlar ve görüşüyorlar kayinvalidem istemiyorum diyor ama büyük gorumcemin arkadaşı olduğu için hem evlerine gidiyolar hem onlar geliyor en son esimin dayisi vefat etti kayinvalidem benim olduğum evine cenaze evinden bu kızla annesini kahvaltıya yolladı bozulmadı desem yalan olur kayinvalidem surekli onların ortamına girip çıkıyor guya istemiyor vs en son artık küçük gorumcemin söz nisanini yapmayı düşünüyorlar eşimi arıyorlar esimde zamanın da kardeşine bu işi istemediğini eğer olursa evine gelip gitmem vs dediğini söylüyorum düğününe gelirim sadece diyor bende o ortamda olmak istemediğimi böyle bir durumun hoş olmayacağını o kızla aynı ortamda olmak istemediğimi söyledim eşime esimde bana söz nisandan sonra konuşuruz bidaha getirmezler ablalarıni dedi fakat bnde bu işin söz nisanla bitmeyeceğini sonucta aile olunacak illa aynı ortamda olunacak karşılaşılacak sevgili olup ayrılsa neyse isteme olmus sonucta ailen de istemiş yani benim icin sorun kayinvalidemlerin istemem yan cebime koy tavrı bni hiçe saymalari ben bu düşüncemi sadece eşime soyledim ksyinvalideme de zamanında esim için ne evine giderim ne evime gelir bi düğününe giderim diyor demistim oda bana gelmezse gelmesin sanki çok gelip gidiyor demisti bni arayıp sormadılar bile ne düşünüyorsun kizim ya da söz yapicaz vs die bnde arayıp sormuyorum bu yüzden mesafe koymaya karar verdim esimin ailesi ile arama sizce ne yapmalıyım hani arayıp deseler ki boş ver kızım geçmişte kaldı sen gel yinede bn eşimi bile ikna eder giderim yardım bile ederim hazırlıklara kendimi hiçe sayılmış hissediyorum birde nişanlı iken bu kiz kizkardesi ile çalıştığım markete gelmisti kardesi bni gösterip işte bu kız demisti Buda benim kafama takildi
Güncellemeler
+1 yıl
Sorum esim ile alakalı değil esimin ailesine karşı yanlış mi tavır alıyorum
Eskiden istemeye gidilen kiz sorunsalı?