Aile & Toplum Yağmurlu bir İstanbul sabahından günaydın herkese, nasılsınız? Ersin-Ozturk34 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yeni üye oldum, nasılsınız? Güncellemeler+1 yıl Beğenen arkadaşlara teşekkürler bu arada, iyi haftalarınız olsun Yağmurlu bir İstanbul sabahından günaydın herkese, nasılsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Günaydın kardeşim 1 1 Yorumla Ersin-Ozturk34 +1 yıl Günaydın kardeşim Yorumla
χ-ΜανiSαçlıKız-χ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İyi sen? 1 1 Yorumla Ersin-Ozturk34 +1 yıl iyiyim teşekkürler :) photo güzelmiş Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyi, sen? 1 1 Yorumla Ersin-Ozturk34 +1 yıl İyiyim ya, yağmurda var kaldım trafikte ama olsun yağsın :) Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Uykuluyum 0 0 Yorumla
MikanTheBear Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl İyidir ya sen 1 3 Yorumla Ersin-Ozturk34 +1 yıl İyidir senden? Yorumla MikanTheBear +1 yıl İyidir çalışıyorum iş güç knk Yorumla Ersin-Ozturk34 +1 yıl Allah kolaylık versin :) Yorumla
KurtlarlaKoşmak Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Günaydın hoş geldin 0 1 Yorumla Ersin-Ozturk34 +1 yıl Teşekkürler:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Islak ıslak yürüyoruz sokaklarda.
Günaydın kardeşim
Günaydın kardeşim
İyi sen?
iyiyim teşekkürler :) photo güzelmiş
İyi, sen?
İyiyim ya, yağmurda var kaldım trafikte ama olsun yağsın :)
Uykuluyum
İyiyim
İyidir ya sen
İyidir senden?
İyidir çalışıyorum iş güç knk
Allah kolaylık versin :)
Günaydın hoş geldin
Teşekkürler:)